Jump to content
IGNORED

Hattrick

Ros

Recommended Posts

Posted
ps Dakle, Musline preuzeo si Teacheru trofej :o A mene si dobio iz penala u 84. minutu (pretposlednje kolo). Muslinova skola, nema sta :rolleyes:
Pa dobro, sigurno da su najteze te unapred dobijene utakmicecelb%20(20).gif
  • Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nexus13

21

• levi

19

• Ros

15

• Luc

15

Top Posters In This Topic

Posted

kakav skandal... :lol: , i to u trenutku dok sam se borio za izlazak u Evropu angry.gif . Osnovano se sumnja da je organizator lige smisljeno nulovao tabelu, ne bi li skrenuo paznju sa jos 1 teskog poraza... <_<

Posted
kakav skandal... :lol: , i to u trenutku dok sam se borio za izlazak u Evropu angry.gif . Osnovano se sumnja da je organizator lige smisljeno nulovao tabelu, ne bi li skrenuo paznju sa jos 1 teskog poraza... <_<
Cenim da si sa osvojenim 6. mestom obezbedio plasman u Intertoto :wink:
Posted (edited)
Cenim da si sa osvojenim 6. mestom obezbedio plasman u Intertoto :wink:
al' posteno..... :)nego, nema nam ucitelja da vidimo kakvi su planovi... Edited by nexus13
Posted
al' posteno..... :)nego, nema nam ucitelja da vidimo kakvi su planovi...
Pravimo ligu od 10?
Posted
yap...
može 8 ili 12...ne može 10.Ako ćemo 8, mogu odmah sad da napravim.
Posted
budzi to odmah, da ne gubimo vreme...
Posted

Jesenja titula bez porazaNije lose za sad u 3.-oj:blush:

Posted
Startuj Ligu sa osam timova. Cenim da su svi saglasni. ' De da navatavamo jos cetvoricu :( To bi moglo da potraje.
Posted
Startuj Ligu sa osam timova. Cenim da su svi saglasni. ' De da navatavamo jos cetvoricu :( To bi moglo da potraje.
Stavio sam 8 timova.
Posted
Stavio sam 8 timova.
Korektno :) . Ovi sto su izdali Ligu su najobicniji balgam :wink: Ucitelju, cestitam na velikoj pobedi protiv Bafala. Gledao i navijao iz sve snage :)
Posted
Korektno :) . Ovi sto su izdali Ligu™ su najobicniji balgam™ :wink: Ucitelju, cestitam na velikoj pobedi protiv Bafala. Gledao i navijao iz sve snage :)
:thumbsup:
Posted

moji iskidase sampiona.... 4 zuta, 1 crveni.. :D ali highlite tekme..."Nikola Dojkov of black received a yellow card in the 36:th minute for shouting at the referee.".... :lol: eto malog Rne...