Jump to content
IGNORED

Hattrick

Ros

Recommended Posts

Posted
HS 165.... :blink: , zvezde pljuste na sve strane, mada je zanimljivo da mi je golman dobio 7 komada kao i do sada...
Najvise su skocili vezni, zbog stamine
  • Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nexus13

21

• levi

19

• Ros

15

• Luc

15

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sam od omladinske skole zaradio preko 7 mil...prodao sam dva igraca: 1 solid playa + 1 solid golmana (18god)

Posted
Ja sam od omladinske skole zaradio preko 7 mil...prodao sam dva igraca: 1 solid playa + 1 solid golmana (18god)
nisi odustao? :)
Posted
Nadam se da se salis :wink: Koliko je to zvezdica u omladincima?
Posted
nisi odustao? :)
Mučim se još
Nadam se da se salis :wink: Koliko je to zvezdica u omladincima?
goša je imao 6,7 zvezdicaplay je imao 5, ali kad sam ga izvukao, imao je disastrous staminu, kao i svi omladinci.
  • 2 weeks later...
Posted

Ucitelju, jel' nastavljamo YL? Kakvo je raspolozenje medju menadjerima? Ja sam za 1 kontinuitet i nastavak takmicenja. Mozda samo da promenimo ime Lige u PPP?

Posted
Ucitelju, jel' nastavljamo YL? Kakvo je raspolozenje medju menadjerima? Ja sam za 1 kontinuitet i nastavak takmicenja. Mozda samo da promenimo ime Lige u PPP?
rec iz usta mi uze...., mogli bismo nastaviti sad kada su se malo organizovali sa YS...ZA.. :)
Posted

A veceras u poslednjem kolu stare lige hickokovska zavrsnica direktan okrsaj za titulu 2 najjace skole. Be there or be square, mmw angry.gif

Posted
A veceras u poslednjem kolu stare lige hickokovska zavrsnica direktan okrsaj za titulu 2 najjace skole. Be there or be square, mmw angry.gif
Sampion je odlucen u proslom kolu. Nema sanse da 'Olandez izgubi sa ogromnom razlikom. Jedino ako ne bude imao losh dan kao Teacher :rolleyes: ( tih 0:10 bilo je u najboljem maniru "onog" Sajberovog poslednjeg kola :lol: )
Posted

Pa dovoljno je da izgubi sa 2 razlike koliko ja vidim Nije to tako mnogo u omladincimaOvo drugo ne zelim ni da komentarisem <_<

Posted (edited)
Pa dovoljno je da izgubi sa 2 razlike koliko ja vidim Nije to tako mnogo u omladincimaOvo drugo ne zelim ni da komentarisem <_<
:lol: Nego, ko je sad prvak? Tabela se raspala, a zaboravio sam odnos gol - razlika, izmedju prva dva? Bilo je valjda plus 3, ili plus 4 razlike za "Olandeza", pre ovog poslednjeg kola? Edited by Luc
Posted

Kakva afera :lol: Ocekuje se odluka za zelenim stolomBilo je 109 - 15106 - 15

Posted

ljudi, nastavljamo li mi ovu zajebanciju, pa nemojte sad da batalimo kad ih imam par sa 6 zvezda...

Posted (edited)
ljudi, nastavljamo li mi ovu zajebanciju, pa nemojte sad da batalimo kad ih imam par sa 6 zvezda...
Naravno da nastavljamo :) Samo jos da navatamo, barem 10. clana, jos bolje ako upecamo jos trojicu, pa ponovo bude 12 ekipa.ps Dakle, Musline preuzeo si Teacheru trofej :o A mene si dobio iz penala u 84. minutu (pretposlednje kolo). Muslinova skola, nema sta :rolleyes: Edited by Luc