Ros Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 (edited) Zajeb'o si choveka Rosbacheru :D. Psiholozi se brinu o samopouzdanju.Samopouzdanje ti je visoko zbog pobede, a team spirit nizak, jer si MOTS-ovao prošlu utakmicu.nisam ga zajeb'o ;)Utjecati na povećanje momčadskog duha može se i zapošljavanjem stručnjaka, odnosno jednog ili više sportskih psihologa. Oni utječu i na samopouzdanje. Edited October 11, 2007 by Rosbacher
Ros Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Jel se jos nekome uzjebao ht na mozili?fino fercera.sta je problem?
levi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Problem:I ni 1 od linkova ne radi, uvek vraca na praznu stranuNesto sam cackao po opcijama i po foxtricku, ali ovo ocigledno prevazilazi moje skromne hakerske sposobnosti
Lun Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Fakat sam MOTS-ovao utakmicu pre toga. Ali ne beri brigu, Euro, para imam k'o pleve.
Lun Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 koristis li ti neki od pomocnih programa za hattrick?kao npr. Hattrick Buddy, HT Ratings, HT Control...?Nikad chuo.Ali nisam u fazonu da se pretvorim u Arsena Vengera za "dz".Zato vas i pitam za "zipovane" savete.
Ros Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Nikad chuo.Ali nisam u fazonu da se pretvorim u Arsena Vengera za "dz".Zato vas i pitam za "zipovane" savete. aaaaaaa...pa bez toga ide sve mnogo teze.kad si u hattricku, levo idi na "Zajednica", pa na "Aplikacije", i tamo nadji HTRatings, HT Control i Hattrick Buddy. skini i instaliraj. i kad pokrenes i ucitas podatke sve ce ti se samo kas'ti.
Venom Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 nisam ga zajeb'o ;)Utjecati na povećanje momčadskog duha može se i zapošljavanjem stručnjaka, odnosno jednog ili više sportskih psihologa. Oni utječu i na samopouzdanje. Onda utichu minimalno. Ja sam drzao 0 psihologa i nisam imao nikakvih problem sa team spiritom cele sezone. Na kraju sam ih uposlio kad sam ispao u kupu i izgubio u ligi da mi dignu samopouzdanje.
Lun Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Koju formaciju koristite?Ja pocheo 4-4-2 (naravno), pa se prebacio na 3-5-2 i sada 3-4-3.Poslednji prelaz je bio bolan i koshtao me je prvenstva ali sam sada vezao 9 pobeda za redom.A?Btw, shta se deshava kad zavrshish prvi?El automatski prelazish u vishu ligu ili ima neki play-off?
nexus13 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Mislim da neću više igrati. Ako neko želi da vodi klub, rado ću mu ga predati.nisam ocekivao da ces se ti smoriti....
teacher Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 nisam ocekivao da ces se ti smoriti....Ne volim kada igram po pravilima, a sam sistem je građen na slučajnom odabiru pravila koja će se primeniti, odn. da li će se primeniti.
nexus13 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 mene vise nerviraju vidne kontradiktornosti....igra je pravljena da se tim ravija na duge staze, a trenutno ne mozes odluciti sta da treniras do pocetka sledece sezone da se ne bi zajebao, i tako druga sezona za redom,.... neke su odluke donesene na precac i masa ljudi nije imala vremena da se pripremi za njih, tako da je bilo pitanje srece u kom tim je stadijumu tim ..., kondicija, matori ne mogu da je odrzavaju, passing postaje bezvredniji, krila takodje....znaci princip je sledeci, budzi stadion, budzi sredinu, i nema da fali....e da..., nova skola se pokazala kao veeeliko sranje..., ili je i tu potrebno 5 sezona da bi se ustanovile neke logicnosti
levi Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Sa nekoliko sezona zakasnjenja, idem u III liguRealno, sramota <_<
casperbgd Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Nova skola je uzasna. Ugasio sam je, a nesto ne pomisljam ni da ukljucujem staru.
Recommended Posts