Jump to content
IGNORED

ko su hipsteri, sta je to hipsteraj i ima li ga uopste

nisam ja

Recommended Posts

Posted (edited)
Edited by Takeshi
  • Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

73

• Caligula

70

• Ryan Franco

51

• dig_chohano

31

Posted
ovde vidimo jedan primerak zenke hipstera, nakon teranja. odevna kombinacija prikazuje ljubav prema starinskim vrednostima, reinterpetiranim u savremenom brendiranom kljucu. ovog puta, dašak retroa utisnut filterom cinnamon.
:heart:
Posted
ovde vidimo jedan primerak zenke hipstera, nakon teranja. odevna kombinacija prikazuje ljubav prema starinskim vrednostima, reinterpetiranim u savremenom brendiranom kljucu. ovog puta, dašak retroa utisnut filterom cinnamon.
ja tek sad vido ovo :isuse: još jedna od mojih forumskih ljubavi zauvek izgubljena.
Posted
ja tek sad vido ovo :isuse: još jedna od mojih forumskih ljubavi zauvek izgubljena.
gonzo? :heart: zasto? :cry: poslacu ga/ju u internat, sve ce biti istosto se hipstera tice, mislim da je moda postala toliko raspotrstranjena da ih uskoro necemo lako razlikovati od obicnih ljudi, vidjam ih svuda i stalno strava je ova primina fotka, ja bih ovo prvo plasticno odelo
Posted

I ja sad viđeh. Kingmejker, velike čestitke! Mada, kad bi znala koja je to robija, možda se ne bi mlada zalijetala. :D

Posted
gonzo? :heart: zasto? :cry: poslacu ga/ju u internat, sve ce biti istosto se hipstera tice, mislim da je moda postala toliko raspotrstranjena da ih uskoro necemo lako razlikovati od obicnih ljudi, vidjam ih svuda i stalno strava je ova primina fotka, ja bih ovo prvo plasticno odelo
ja bih malje onog lika desno
Posted
ja sam bio ubedjen da je dete tvoje, mili djuro.
Posted
ja bih malje onog lika desno
ja bi špagerice iz sredinejel to desno kampokej?
Posted

i wish :(

gonzo? heart.gif zasto? cry.gif poslacu ga/ju u internat, sve ce biti isto
a šalim se, no bejaše 1 neočekivani šok. enivejs, čestitke, mlade mame rulaju! :wub:
Posted
ja bi špagerice iz sredinejel to desno kampokej?
ne znam, ali znam da je onaj levo Alfons
Posted
ne znam, ali znam da je onaj levo Alfons
šta je tebi... alfons je plav i nosi klasična odela.
Posted

business in the front, party in the back

Posted

noću se farba u crno i lepi lažne brkove :osvakakvog sveta ima...