Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

jebote. nikad odvratnija i dosadnija cela ekipa Veleza. trebalo je za pocetak svima po zuti, pa ko nastavi da sere, crveni

+ beskonacno

Posted (edited)

Ali na 6:18 debeli krmak koji dotrcava samo da opsuje pomocnog. Verovatno domaca verzija Burgosa.

Inace Velez je dobio 2:1, golom iz penala uz 2 crvena za goste.

edit: Jel kod njih uvedeno pregledanje snimka ili se samo konsultovao sa pomocnim?

Edited by John Coltrane
Posted

Ama nije uvedeno. Sudija je pogledao snimak na svoju ruku i zato sam i napisao da ga treba ružno!

Posted

Ili uvesti challenge, ili izbaciti video bimove sa stadiona. Ko hoce, neka sedi kuci i neka gleda.

Posted

Ama nije uvedeno. Sudija je pogledao snimak na svoju ruku i zato sam i napisao da ga treba ružno!

Pa ti bi ga ruzno i da je dosudio penal za igranje rukom napadaca :s_d:

Posted

Stop tehnologiji! Greske su sastavni dio fudbala...

Posted

A presedan u vidu ponavljanja dela utakmice zbog sudijske greške?

Posted

kantona na press konferenciji u shanghaiu povodom laureus nagrade na pitanje ko mu je omiljeni igrac danasnjice odgovorio - javier pastore. my man  :wub:  :wub:

Posted (edited)

Zna znanje. Izjavio je i da je Katalunja osvojila SP 2010. :D

Edited by borris_
Posted

Prozivao malo i Blatera, dao podrsku bivsim igracima za funkcionere. To sa Pastoreom kad sam cuo :lolol: WTF !?!?

Posted

malo o ljubavi ... http://www.mozzartsport.com/vesti/ljubav-ne-poznaje-granice-nislija-prodao-stan-i-novac-dao-voljenom-klubu/103182

Ljubav ne poznaje granice: Nišlija prodao stan i novac dao voljenom klubu!

Ovakvi potezi u teška vremena vraćaju veru u čovečanstvo...

Dobro je poznato da pravi klubovi ne mogu da postoje bez vernih navijača! Nebitno je da li se radi o osvajaču Lige šampiona, ili timu čiji fudbaleri za bubamarom jure proplancima Srbije. Kada je najteže, pravi prijatelji su tu da pruže ruku i svom voljenom klubu pruže bezrezervnu podršku i pomoć, bilo moralnu, bilo finansijsku. A jedna neverovatna priča, koja će zagrejati svačije srce u ovom tmurnom i kišovitom danu dolazi nam iz Niša, gde je jedan 67-godišnji dekica uradio nešto potpuno neverovatno kako bi pomogao Sinđeliću.

Naime, prema pisanju Sportskog žurnala, stariji gospodin po imenu Rume Jovanovićprodao je svoj stan kako bi spasao klub od propasti. Sinđelić se već mesecima nalazi pred kolapsom, pošto novac iz gradske kase nije stigao, a čovek koji za ovaj klub navija već šest decenija uradio je nešto ogromno!
"Ne pamtim d aje Sinđelić bio u većoj krizi. Prodao sam stan da bih pomogao. Potpisan je ugovor o pozajmici, iznos ne bih pominjao, ali nije mali. Iščupaćemo se, u to sam ubeđen", rekao je optimistični Jovanović

Ovakvi potezi u teška vremena vraćaju veru u čovečanstvo...

Posted

Ne želim da zvučim cinično, ali meni je ovo bolesno. Mislim, svako može da uradi sa svojim novcem šta želi, ali osim ako ovaj čovek nije živeo u tom stanu, ugrozio je sebi egzistenciju u starosti. Jedino ako ovim klubom ne upravljaju neki razumno normalini i pošteni ljudi. Pretpotavljam da klub nije privatan neg je udruženje građana kao i većin klubova ovde. 

Posted

Idiotizam običan

Nemam uopšte problem da zvučim cinično, veru u čovečanstvo bi vratio da je ostavio novac nekome kome je  stvarno potreban