Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

Čekaj, majkumu, zar ti ne simpatišeš Galatasaraj?

• Replies 6.1k
  • Views 478.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

Jok more, pratim ih dosta jer najveći deo prijatelja navija za njih (tazbinu da ne pominjem) ali su mi u suštini odurni sa svim svojim spletkama i visokom politikom kojom se bave. Za Bešiktaš imam dva odlična razloga: TAPiBW i naravno Çarsi.

Inače, na etiketi koja se vidi na kapuljači piše: "... i protiv sebe samih takodje". :Hail:

ovo si kupio da se kurcis po beogradu kad dodjes, deder okaci neku fotku iz istanbula u ovoj dukserici.

• 3 weeks later...

10913533_1763468417212720_642547036_n.jp

Jeste, a kolac sekao/lomio ili sta se vec sa kolacem radi, Nikola Bugarcic dugogodisnji predsednik kluba, a inace jos dugogodisnjiji nacelnik SUP-a Beograd.

Onog u 29. novembra ulici.

David Luiz u timu godine :Hail::lol:

David Luiz u timu godine :Hail::lol:

+1.

Ispred Maskerana, Mirande, Garaja....

Kiki pobedio? :-/

Meni je inace svaki izbor tima gde Djidji nije najbolji golman na svetu sranje. :D

+1.

Ispred Maskerana, Mirande, Garaja....

Smešno je uključivati ga uopšte u izbor, pogotovo posle 7-1. 

Gledam european poker tour i za stolom debeli Ronaldo :D ?!?

Smešno je uključivati ga uopšte u izbor, pogotovo posle 7-1. 

Nije samo odbrana kriva ako tim primi 7 komada, meni je sredina Brazila na toj utakmici bila podjednako tragicna. Slazem se da  Luiz nije zasluzio udje u tim sezone. Ko uopste glasa, samo treneri?

Ma ovo malo da FIFA oraspoloži domaćine poslije onog trpanja i da im se revanšira za one koksijeve drugarice