clever bastard Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1pW7dH0VUxI
MiddleClass Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Sad ce neki smarac da opet pomene gol Skotskoj...
Remi Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Ko je ovaj matori? Tužno je što uopšte ni nije mator. Adams i Merson isto voleli cirke al se izvukli, Gazza nažalost nije.
Mil@n Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Jebote, ne liči čovek na sebe i kada znaš ko je... :( A nisam provalio dok niste rekli.
Töölönlahti Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Indija će imati dve fudbalske lige ubuduće, jednu tradicionalnu ligu kao svuda u svetu -_- (I-League) i drugu tromesečnu sa osam franšiza u najvećim gradovima (Indian Super League), po ugledu na najpopularniju kriket ligu. Elem, svake godine će se dešavati aukcije i draftovanja i tome slično, a danas je održan draft za internacionalne igrače i evo ko je sve bio prisutan, igrači su poređani po rundama u kojima su birani: Overall prvi pick bio je Bruno Cirillo, bankrotirani Michael Chopra je takođe otišao u prvoj rundi, a Đorđić je biran tek u 4. krugu... Pedantniji pratioci engleskih nižih liga su sigurno čuli i za Iaina Humea.
Lord Stef Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Indija će imati dve fudbalske lige ubuduće, jednu tradicionalnu ligu kao svuda u svetu -_- (I-League) i drugu tromesečnu sa osam franšiza u najvećim gradovima (Indian Super League), po ugledu na najpopularniju kriket ligu. Elem, svake godine će se dešavati aukcije i draftovanja i tome slično, a danas je održan draft za internacionalne igrače i evo ko je sve bio prisutan, igrači su poređani po rundama u kojima su birani: Overall prvi pick bio je Bruno Cirillo, bankrotirani Michael Chopra je takođe otišao u prvoj rundi, a Đorđić je biran tek u 4. krugu... Pedantniji pratioci engleskih nižih liga su sigurno čuli i za Iaina Humea. Meni je tu najzvucnije ime ipak Borja. Jel' to sve od stranih igraca? Skoro sam citao da su planirali da dovode nekoliko poznatih imena, tipa Trezege, Luis Garsija, mislim da je I Dejvid Simen cak planirao da se reaktivira...
Töölönlahti Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Joan Capdevila (North East), David Trezeguet (Pune) i Luis García (Kolkata) su marquee igrači, a oni idu mimo drafta... David James (Kerala) isto, s tim što je on i trener svoje ekipe. Ne zna se još za ostalu četvoricu definitivno ko će biti, mda.
Töölönlahti Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Dunno, frankly. Bilo je još imena ranije, Owen, Heskey, Dwight Yorke, Puyol, Del Piero, ali ne kopa mi se sad s moba šta se izdešavalo s njima. Samo im još Tore André Flo fali...
Recommended Posts