Hamlet Strašni Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Mislim da pobednici nisu hteli da se cimaju do japana da igraju utakmicu.
MocaVukotic Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 inace dok se igrao Interkontinentalni kup samo ga je 12 evropskih klubova osvojilo, meni ostaje misterija zasto se isti nije odrzao 1975.godine i zbog cega je u finalu 1976.god igrao Atletiko Madrid i osvojio ga iako je u finalu Kupa sampiona izgubio od Bajerna, zatim Panatinaikos 1972.god, Mehengladbah 1977.god i Malme 1979.god a nisu osvajali Kup sampiona vec bili porazeni u finalu?pogledao sam malo, i sve je počelo 1969, kad je milan došao sa 3-0 na revanš estudiantesu, na meč sa koga su jedva žive glave izvukli. polivali su ih vrelom kafom pri izlasku na teren, combinu je slomljen nos, prati je bio nokautiran i ležao onesvešćen pored terena 20 minuta... sledeće sezone se slično dogodilo i feyenoordu, opet protiv estudiantesa, tako da su evropljani počeli da se povlače iz takmičenja. ajax je odbio da igra sa urugvajskim nacionalom (igrao PAO, jednom igraču opet polomljena noga). ajax se ipak pojavio 1972 protiv independientea, ali su debelo zažalili zbog toga, krojf je dobio gomilu pretnji smrću, a na utakmici je ozbiljno povređen. sledeće godine je opet ajax odbio, pa je igrao juve. 1974 je bajern odbio jer je protivnik opet bio independiente, pa su prepustili atletiku da se kolje s njima. 1975 nije odigrano jer ovog puta ni bajern ni lids nisu hteli da igraju, budući da je protivnik opet bio independiente. 1977 je liverpool odbio da igra zbog boke juniors (argentinci, je li), igrala borusija menš, a 1978 je boka odbila iz protesta, pa opet nije igrano. 1979 je odbio notm. forest i tek sa toyota kupom 1980 se to normalizovalo (1 meč na neutralnom terenu).
darkonet Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Svaka cast Moco, nisam znao za ovodanas ovi juznoamerikanci mogu da sanjaju da osvoje svetsko klupsko prvenstvo
MocaVukotic Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 da podsetim dakle, u subotu u marokanskom marrakechu, za trofej igraju bayern munchen i raja casablanca.u 20:30
Yoda Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Jedan bog fudbala o drugom: Pele: Euzebio mi je bio kao bratIzvor. B92, Tanjug Brazilac Pele, jedan od najvećih fudbalera svih vremena, odao je poštu portugalskoj legendi Euzebiju, koji je juče preminuo u 71. godini. Twitter (@Pele) "Duboko žalim zbog smrti Euzebija, mog brata", napisao je Pele na Tviter profilu, na kojem je objavio i zajedničku sliku sa velikanom portugaskog fudbala.Pele je podsetio da je prvi put upoznao Euzebija na Mundijalu 1966. godine."Postali smo prijatelji u Engleskoj 1966. Poslednji put sam video Euzebija na meču Brazil – Portugalija u Bostonu", napisao je Pele i izrazio duboko saučešće Euzebijevoj porodici."Neka ga Bog primi raširenih ruku", napisao je Pele.Legendarni portugalski fudbaler Euzebio da Silva Fereira preminuo je juče u 71. godini od srčanog udara.
kralj Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 http://youtu.be/-QAYdx1TIy0Valjda je jasno da se iznervirao zato što je pustio prednost.
MocaVukotic Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Умро Еузебио. Бог да му душу прости.jbt, tek sad vidim. jedan od najvećih.
Milosh76 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 "Božić u sred Turske. Hristos se rodi!" napisao je Slavko Perović na svom fejsbuk profilu i priložio sliku.Ko nije prepoznao sta je na raznju, u pitanju je prasence :D
mlatko Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 e ovo vredi, kolko je to trebalo uvežbavanja...
Recommended Posts