Ajant23 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) piše lepo fifa player of the year, ne ballon d'orPa, to sranje od nagrade nikada nije ni vredelo ništa, ali ono je trajalo do 2009, tako da tvoje kukanje za Xavija nije na mestu...Mesi je dobio prvu objedinjenu nagradu (FIFA Ballon d'Or), kod koje je tradicija Zlatne lopte mnogo jača od ove druge gluposti koja je relevantna i duga toliko da počinje od Mateusa, a nije je bilo nigde ni za Maradonu a kamoli za Pelea... Edited December 5, 2013 by Ajant23
MocaVukotic Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 ok, ne kažem da je bitna nagrada, samo da nije ispoštovan redosled. za mene ja xavi svakako bio najbolji te godine, i najbitniji igrač u šampionskom timu španije sasvim sigurno.
Ajant23 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Pa, šta da se poštuje, kada je 2010. uspostavljena nova nagrada kao spoj Zlatne lopte i samo dve decenije stare nagrade na čiji se redosled pozivaš?
MiddleClass Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Pa, šta da se poštuje, kada je 2010. uspostavljena nova nagrada kao spoj Zlatne lopte i samo dve decenije stare nagrade na čiji se redosled pozivaš?+1
MocaVukotic Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 ao jebote što si naporan, pa ostao je taj fifa predznak, fifa je praktično preuzela nagradu, pa što onda ne bi malo pogledao ranije fifine nagrade, pre nego ballon d'or-ove.
Ajant23 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 ao jebote što si naporan, pa ostao je taj fifa predznak, fifa je praktično preuzela nagradu, pa što onda ne bi malo pogledao ranije fifine nagrade, pre nego ballon d'or-ove.Što si ti uporan da stvaraš tradiciju od šake jada prvenstava?Čuj, predznak, prebroj slova u FIFA Ballon d'Or ^_^
gervasius twinkleminkleson Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Meni je daleko normalnije ovako dodjeljivanje individualnih nagrada kako je u zadnjih par godina. Mislim, kad su vec individualne. Za rezultate nagrade dobijaju timovi. Sprdnja je bio predlog da Robben bude u konkurenciji za igraca godine nakon dobro odigranih polufinala i finala CL, a chovjek pola sezone presjedio na klupi?!Ove godine je Ronaldo po meni bio najbolji, iako nije nidjenista osvojio. Kao sto je prethodnih bio Messi i kad jeste i kad nije osvajao titule sa klubom ili reprezentacijom.
ArleKino Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 ao jebote što si naporanAko je istina da ne jebe lijep nego uporan, Ajant jebe 20 sati dnevno.
dillinger Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 (edited) Meni je daleko normalnije ovako dodjeljivanje individualnih nagrada kako je u zadnjih par godina. Mislim, kad su vec individualne. Za rezultate nagrade dobijaju timovi. Sprdnja je bio predlog da Robben bude u konkurenciji za igraca godine nakon dobro odigranih polufinala i finala CL, a chovjek pola sezone presjedio na klupi?!Ove godine je Ronaldo po meni bio najbolji, iako nije nidjenista osvojio. Kao sto je prethodnih bio Messi i kad jeste i kad nije osvajao titule sa klubom ili reprezentacijom.Ovakvim sistemom sezona ni ne treba da se igra, daš nagradu odmah najtalentovanijem i najcenjenijem. U proteklih 50 godina bi 10, eventualno 12 igrača se okitilo priznanjem. A neki novi Zameri i Nedvedi ma koliko se trudili nemaju se čemu nadati. U startu su hendikepirani Edited December 6, 2013 by dillinger
gervasius twinkleminkleson Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 da pošto je messi bio loš svih ovih godina i samo je na talenat dobio nagrade. Sent from Pepito
MocaVukotic Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 nema tema, a mrzi me da otvaram novu, pa ću ovde da obznanim da u subotu dobijamo novog pobednika FIFA Club World Cupa (ex-copa intercontinental, ex-toyota cup). u finalu igraju evropski prvak bajern, i sasvim neočekivano, afrički predstavnik raja casablanca. bajern je do finala došao pobedom protiv guangzhua od 3-0, dok je sirotinja raja izbacila atletico mineiro, sa sve ronaldinhom u timu, rezultatom 3-1. u ranijim fazama su otpali šampion okeanije auckland city, egipatski al-ahly i meksički monterrey.dakle, u subotu u marokanskom marrakechu, za trofej igraju bayern munchen i raja casablanca.
darkonet Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 inace dok se igrao Interkontinentalni kup samo ga je 12 evropskih klubova osvojilo, meni ostaje misterija zasto se isti nije odrzao 1975.godine i zbog cega je u finalu 1976.god igrao Atletiko Madrid i osvojio ga iako je u finalu Kupa sampiona izgubio od Bajerna, zatim Panatinaikos 1972.god, Mehengladbah 1977.god i Malme 1979.god a nisu osvajali Kup sampiona vec bili porazeni u finalu?
Recommended Posts