Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Meni su dve reprezentacije Nemacke bile vrlo sumnjiva. Posebno ona koja je '54. dobila madjarsku konjicu. Ne znam na koju foru bi mogli osim abnormalnim nadtrcwvanjem, jer je u znanju razlika bila 6-7 golova za Madjare. Malo mi zaostaje ekipa iz '90. koju sam gledao. Tek ujedinjeni zeljni WCa. Trcali su kao sumanuti od prve utakmice sa "plavima" do finala sa "gaucosima".

Posted

Pa oni su valjda imali onaj krvni doping koji je tada bio legalan. Na pola takmicenja su ima dali njihovu krv koju su im ispumpali tokom visinskih priprema...

Posted (edited)

edit: pih losa rezolucija ne vidi se

Edited by Aleksandar88
Posted

Guardian objavio predivan tekst o Johnu Barnesu.To su bila vremena i imena... Barnes, Beardsley, Lineker, pa posle toga Merson i Gascoigne... Internet tek u povoju, nema potoka, nema ni kladionica sa po 30 ekrana na svakom koraku, valjalo se iscimati kako bi se gledalo te majstore. I vredelo je svakog minuta.

Posted

opak talenat. ništa u repki nije uradio, ali i poolu... kralj. nisu imali u celoj istoriji više 3-4 takva igrača. i još tih i povučen.

Posted

danas saznao da bi novosagrađeni stadion Voždovca trebalo da se zove ''Bojan Majić''. lep gest zaista

• 3 weeks later...
Posted

FIFA mafiozi

Prvi čovek FIFA, Sep Blater, nakon što je priznao da je dodeljivanje organizacije SP Kataru bila velika greška, otkrio je da se u odluku ozbiljno umešala i politika."Da. Postojali su direktni politički pritisci. Evropske vođe savetovale su svoje glasače da se opredele za Katar, jer u toj zemlji imaju veliki ekonomski interes", rekao je Blater."Imenovali smo novu, potpuno nezavisnu etičku komisiju koja će preispitati dodeljivanje Svetskog prvenstva 2022. godine u Kataru".FIFA je 2010. godine dodelila organizaciju svetske fudbalske smotre Kataru. Blater je tvrdio da će se Mundijal održati u letnjem terminu, iako je čitava fudbalska javnost izrazila veliku zabrinutost za zdravlje igrača, navijača... jer su temperature u Kataru u tom periodu izuzetno visoke.
  • 3 weeks later...
Posted

Osamnaest napadaca protiv tri golmana. Trening reprezentacije Spanije do 21 godinehttp://youtu.be/ibyFjhvqnto:Hail:

Posted

Umro Bruno Metsu u 59. godini od raka. Vodio Senegal na SP 2002 kad su bili u cetrvrtfinalu :(

Posted
HNK Dubrovnik-NK Zupa 0:1 evro gol, bilo dosta prilika, malo shorke, uleteanje pijanog navijaca, sve sto cini pravi derbi.