Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

33 za sad. verovatno je blam ne znati, ali me kolje ovaj zadnji žuti sa guđer reklamom. osim njega crveno beli heritage hampers.

Posted

ni šaktar mi nisu priznali :(

Posted (edited)

Mesi! :Hail:Sunce ti jebem!Edit:7 golova i dva crvena... sjajno!

Edited by MiddleClass
Posted

Zasluzio je barem jednog :ziga: Kakva golcina jebote!

Posted

Bog fudbala i najbolji strijelac africkih kvalifikacija za SP, Saladin Said:

In 2010 he was on trial* with Serbian side Partizan, but the transfer failed. Subsequently, he trialled with FK Vojvodina, but didn't manage to go further than gaining good wishes and complements from coach Zoran Milinković.
*famozna proba, naravno nije zadovoljio.Zavrsio u Egiptu za rekordnih 240 hiljada dolara (najskuplje placen etiopski fudbaler svih vremena :Hail:)
Posted (edited)
germanofil, ultimativno opravdanje svih neostvarenih jajara, koje kao posledicu kompleksa nize vrednosti imaju trip da su bogom dani drugima da kroje kakpu. u sustini, treba ih maltretirati uvek i na svakom mestu. nista suptilno, bukvalno, nogom u glavu gde god da zasmrdi govno smrdljivo... Edited by Bright Billy
Posted
germanofil, ultimativno opravdanje svih neostvarenih jajara, koje kao posledicu kompleksa nize vrednosti imaju trip da su bogom dani drugima da kroje kakpu. u sustini, treba ih maltretirati uvek i na svakom mestu. nista suptilno, bukvalno, nogom u glavu gde god da zasmrdi govno smrdljivo...
wtf? :mellow:
Posted (edited)

dobro, pretero sam sa ovim maltretitanjem, al iza definicije stojim 100%. pritom, ne mislim na nemce i ove sto imaju veze sa nemackom, nego na raznorazne topalovice sirom balkana.

Edited by Bright Billy
Posted

Top je germanofil jedino kad udje u stadionsku klonju, a ko pa nije kad vidi na sta to uvek lici?!