June 5, 201212 yr 33 za sad. verovatno je blam ne znati, ali me kolje ovaj zadnji žuti sa guđer reklamom. osim njega crveno beli heritage hampers.
June 9, 201212 yr Mesi! :Hail:Sunce ti jebem!Edit:7 golova i dva crvena... sjajno! Edited June 9, 201212 yr by MiddleClass
June 17, 201212 yr Bog fudbala i najbolji strijelac africkih kvalifikacija za SP, Saladin Said: In 2010 he was on trial* with Serbian side Partizan, but the transfer failed. Subsequently, he trialled with FK Vojvodina, but didn't manage to go further than gaining good wishes and complements from coach Zoran Milinković.*famozna proba, naravno nije zadovoljio.Zavrsio u Egiptu za rekordnih 240 hiljada dolara (najskuplje placen etiopski fudbaler svih vremena )
June 19, 201212 yr Topalovic germanofil, ultimativno opravdanje svih neostvarenih jajara, koje kao posledicu kompleksa nize vrednosti imaju trip da su bogom dani drugima da kroje kakpu. u sustini, treba ih maltretirati uvek i na svakom mestu. nista suptilno, bukvalno, nogom u glavu gde god da zasmrdi govno smrdljivo... Edited June 19, 201212 yr by Bright Billy
June 19, 201212 yr germanofil, ultimativno opravdanje svih neostvarenih jajara, koje kao posledicu kompleksa nize vrednosti imaju trip da su bogom dani drugima da kroje kakpu. u sustini, treba ih maltretirati uvek i na svakom mestu. nista suptilno, bukvalno, nogom u glavu gde god da zasmrdi govno smrdljivo...wtf?
June 19, 201212 yr dobro, pretero sam sa ovim maltretitanjem, al iza definicije stojim 100%. pritom, ne mislim na nemce i ove sto imaju veze sa nemackom, nego na raznorazne topalovice sirom balkana. Edited June 19, 201212 yr by Bright Billy
June 19, 201212 yr Top je germanofil jedino kad udje u stadionsku klonju, a ko pa nije kad vidi na sta to uvek lici?!