Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

BiH nije uopšte bila slabija od Brazila. Vrlo dobra utakmica Bosne.

Posted

nema to veze sa srecomzadnjih 20 minuta BiH je toliko fizicki pala da je gol bio samo pitanje vremena. 70 minuta bilo je neke ravnoteze.

Posted
nema to veze sa srecomzadnjih 20 minuta BiH je toliko fizicki pala da je gol bio samo pitanje vremena. 70 minuta bilo je neke ravnoteze.
Dobro, i u tim momentima smo zaprijetili preko Džeke. Sušić na klupi nema neki bajan izbor, posebno ne za osvježavanje napada. Na to sve, Pjanić je zakrpljen za ovu utakmicu, Lulića nije bilo nikako.Trebali smo bolje iskoristiti prisustvo tzv. odbrambenog igrača Davida Luiza u brazilskim redovima. Valjda je ovo uvod u uspješne kvalifikacije.
Posted

Pa ako se sad ne kvalifikujete, necete nikada. Ja sam i pred baraz rekao da BiH ima najbolju ekipu na balkanu i iza toga stojim i dalje.

Posted

Gledam sad Cgorce i Island, ne znam ni sam zasto, komentatorski par Cetkovica svrstava u svetsku fudbalsku klasu i uporedjuju ga po kvalitetru sa Djovinkom :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
76027.jpgizašo! danas ko kupi novosti, dobije i album besplatno uz njih.tičeru, spremaj ptf. mislim da će se raja složit da je južnoafrički model bio OK.
Posted

Yaaay!Bio sam negdje na netu naletio na sliku iz centra Firence. Menjaza, kao kod terazijske cesme :)Moze i pdf sto prije, sta ima veze :)

Posted

Ne mogu da verujem da nema imena, datuma i mesta rođenja igrača u albumu. :mad:

Posted

Svi ti podaci (osim mesta rodjenja) su na samim slicicama

Posted

Koliko ima sličica u albumu?