Nesh Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Gledate na netu? Koji rezultat?3:0 za Barsu. Prenos na Eurosportu 2.
gervasius twinkleminkleson Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Gledamo na ES2. Koji je iz nepoznatog razloga iskljucio domace i ukljucio engleske komentatore. Beskrajno im hvala. Jbg kad ovi iz santosa umesto da parkiraju autobus oni oce da se nadigravaju.Kad su pokusali da se nadigravaju, igraju skroz defanzivno, a pri tom ne znaju gdje se nalaze. Ukupno su 3 puta presli pola, cekaju Barcu ispred svog sesnaesterac.
Milosh76 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 (edited) hvala, sad mogu da iskljucim ovog Arapa :Devo vam domaci komentatori Edited December 18, 2011 by Milosh76
Mercuzzio Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 jel stvarno nekom zabavno da gleda ovakve utakmice Barcelone? neshto dosadnije nisam u zhivotu gledao.
gervasius twinkleminkleson Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 (edited) Meni jeste. Sta znam, ima nesto lijepo u 20ak vrhunskih akcija po utakmici, 4 lijepa gola i josh gomilu lijepih poteza.Ganso potpuno razocarenje, vidjeo se nije. Edited December 18, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Mercuzzio Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ne znam. meni dosadno da gledam kako 10 puta bolji tim 3 puta u toku od nekoliko minuta vraca loptu golmanu
keitel Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Gledao prvih dvadesetak minuta, vidio potez Nejmara gdje sam završava kontru tri na dva, potom gol Mesija i odustao. Ovo takmičenje prijeti da ugrozi superkup Evrope po beznačajnosti.
gervasius twinkleminkleson Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ne znam. meni dosadno da gledam kako 10 puta bolji tim 3 puta u toku od nekoliko minuta vraca loptu golmanuDa su barem napravili neke sanse, postigli koji gol, napravili par dobrih poteza ili tako nesto...
Mercuzzio Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Da su barem napravili neke sanse, postigli koji gol, napravili par dobrih poteza ili tako nesto...Ma ok. Ali to je 30% utakmice. Super je kada posle pogledash najbitnije momente, ali gledati celu utakmicu je samoubojstvo
clever bastard Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=q047sPb_UYg&feature=player_embeddedkako me samo iritiraju ovi komentatori sa uzvikivanjem "goooooooooooooooo.....ooooo....ooooo....l" nakon svakog gola,bez obzira koliko on bio nebitan,odvratno.
gervasius twinkleminkleson Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ma ok. Ali to je 30% utakmice. Super je kada posle pogledash najbitnije momente, ali gledati celu utakmicu je samoubojstvoNe bih se bash slozio. Danas im je pomogao Santos jer su igrali tacno onako kako ne bi trebalo da se igra protiv Barce, ali generalno, u Barsinim utakmicama ima vise sadrzaja nego utakmice vecine drugih klubova. To sto su superiorni, druga je stvar. Ne kazem ni ja da ne bi radije gledao drugaciji fudbal, ravnopravniji itd. ali stvarno mi je smijesno da se kaze da je dosadan fudbal ekipe koja je godinama toliko efikasna.
Pokojni Ruxin Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 (edited) Ma Barsin fudbal je fantastičan, ali su njihove utakmice te koju su dosadne. :)I Real je gotovo podjednako dominantiji od ostatka Primere, pa ću uvek radije njih da pogledam jer igraju mnogo brži i direktniji fudbal koji ja mnooogo više volim da gledam. Barsine utakmice nema šanse da sednem i odgledam u cugu, osim ako ne igraju protiv nekog vrhunskog tima (pa se i tad često smorim, jer vrhunski timovi uglavnom nisu vrhunski u odnosu na Barsu).Zmija davi žabu, zmija davi žabu, nevidjen potez sa druge planete, zmija davi žabu, zmija davi žabu...to eventualno mogu da pratim u pozadini, pa kad čujem da je neki ekstra potez ili gol da bacim pogled, ali za 90 min baš i nemam živaca. Edited December 18, 2011 by bob loblaw
gervasius twinkleminkleson Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ok. I ja u principu vise volim drugaciji fudbal, ali ovo mi je daleko od dosadnog. Ne mogu da se sjetim bas puno ekipa u istoriji koje su igrale bolji fudbal u svakom segmentu. No dobro...
ArleKino Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Koliko god razumijem ovo što reče stamcha (na temu direktnijeg Reala), činjenica je da je ova Barcelona jebeni Harlem Globetrotters. Kako iznose loptu iz svog šesnaesterca i uopšte kontrolišu loptu, to je nestvarno. Jedini način da ih se zaustavi jest da se počnu davati žuti kartoni zbog, štajaznam, ismijavanja suparnika. Messijev drugi gol je prava minijatura, za trenutak sam već mislio da će mu golman skinuti loptu sa kopačke.
Pokojni Ruxin Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 (edited) Pa i ja sam mišljenja da je ova sadašnja Barsa verovatno najbolji tim ikada, i stvarno im se iskreno divim, Xavi mi je recimo već sto godina unazad jedan od najomiljenijih igrača na svetu. Da ekipa za koju navijam igra tako (Zvezda <_< ) bio bih najsrećniji čovek na svetu...Ali nekako ne mogu protiv toga da mi cela ta tika-taka, 99% poseda lopta, 45 pasova da bi se došlo do šesnaesterca - ni malo ne leže. Fudbal može da bude mnogo prostija igra goddamnit! Meni je onaj Realov gol protiv Ajaxa (mislim?) u LŠ suština fudbala, čista poezija.A Barsa je još i zlatna, don't get me started o Špancima na svetskom. E to je stvarno bilo za plakanje od muke... Edited December 18, 2011 by bob loblaw
Recommended Posts