Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

Ne, ozbiljno... dosta ljudi mi se zali da kad ukuca ime da ne iskace nista. Dje grijese?

• Replies 6.1k
  • Views 477.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

Ne, ozbiljno... dosta ljudi mi se zali da kad ukuca ime da ne iskace nista. Dje grijese?
Kucaju samo prezime? Pogrešan spelling? Kucaju po Vuku? :D Ja sam, recimo, kod Batistute stavio "Gabriel Omar Batistuta" pa nije prihvatio dok nisam prepravio u samo "Gabriel Batistuta".
Kucaju samo prezime? Pogrešan spelling? Kucaju po Vuku? :D Ja sam, recimo, kod Batistute stavio "Gabriel Omar Batistuta" pa nije prihvatio dok nisam prepravio u samo "Gabriel Batistuta".
A ne bi promasili Piksija, Robija, Panceva itd. Ronaldo je valjda dovoljno, nece ni to da uvazi... ili Nani itd.
  • 3 weeks later...

Prati li ko ovu pravnu bitku Siona i FIFA-e & UEFA-e oko redovnih i sportskih sudova? Mogle bi mafijaške organizacije poznate kao UEFA i FIFA dobiti penisom po čelu. :wub:

Jel gleda neko ENG-ESP? Kapelo na dan sinoveljvog vencanja izveo 4-3-3 sa Milnerom u 3 navalna :isuse:. ESP pipluje ko Barsa, vrlo dosadnih pola sata bez shanse ili shuta na gol. Naravno Pirs u shorcu :rolf:.

Komentator rece pred sam kraj da po nepisanom pravilu, cak i kada se branis imaces neku sansu - Englezi su imali jednu, sutnuli i iskoristili je.

article-0-02B68C690000044D-900_468x286.jpg
allet-dancers-and-members-015.jpg
  • 2 weeks later...
RIP
:(
article-2069755-01B6F4C10000044D-575_468x438.jpgRIP
Meni najveći car u fudbalu ikada. Tuga.

Zabijaj među anđelima, majstore. 58 godina, jebemti život.

RIP
Doktor me je mnogo rastužio onim mašenim penalom protiv Francuza 1986.Svejedno, veliki majstor :(

Poslednji pozdrav doktore.