Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Ne, ozbiljno... dosta ljudi mi se zali da kad ukuca ime da ne iskace nista. Dje grijese?

Posted
Ne, ozbiljno... dosta ljudi mi se zali da kad ukuca ime da ne iskace nista. Dje grijese?
Kucaju samo prezime? Pogrešan spelling? Kucaju po Vuku? :D Ja sam, recimo, kod Batistute stavio "Gabriel Omar Batistuta" pa nije prihvatio dok nisam prepravio u samo "Gabriel Batistuta".
Posted
Kucaju samo prezime? Pogrešan spelling? Kucaju po Vuku? :D Ja sam, recimo, kod Batistute stavio "Gabriel Omar Batistuta" pa nije prihvatio dok nisam prepravio u samo "Gabriel Batistuta".
A ne bi promasili Piksija, Robija, Panceva itd. Ronaldo je valjda dovoljno, nece ni to da uvazi... ili Nani itd.
  • 3 weeks later...
Posted

Prati li ko ovu pravnu bitku Siona i FIFA-e & UEFA-e oko redovnih i sportskih sudova? Mogle bi mafijaške organizacije poznate kao UEFA i FIFA dobiti penisom po čelu. :wub:

Posted

Jel gleda neko ENG-ESP? Kapelo na dan sinoveljvog vencanja izveo 4-3-3 sa Milnerom u 3 navalna :isuse:. ESP pipluje ko Barsa, vrlo dosadnih pola sata bez shanse ili shuta na gol. Naravno Pirs u shorcu :rolf:.

Posted

Komentator rece pred sam kraj da po nepisanom pravilu, cak i kada se branis imaces neku sansu - Englezi su imali jednu, sutnuli i iskoristili je.

• 2 weeks later...
Posted
article-2069755-01B6F4C10000044D-575_468x438.jpgRIP
Meni najveći car u fudbalu ikada. Tuga.
Posted

Zabijaj među anđelima, majstore. 58 godina, jebemti život.

Posted
RIP
Doktor me je mnogo rastužio onim mašenim penalom protiv Francuza 1986.Svejedno, veliki majstor :(