MiddleClass Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ne, ozbiljno... dosta ljudi mi se zali da kad ukuca ime da ne iskace nista. Dje grijese?
ArleKino Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ne, ozbiljno... dosta ljudi mi se zali da kad ukuca ime da ne iskace nista. Dje grijese?Kucaju samo prezime? Pogrešan spelling? Kucaju po Vuku? :D Ja sam, recimo, kod Batistute stavio "Gabriel Omar Batistuta" pa nije prihvatio dok nisam prepravio u samo "Gabriel Batistuta".
MiddleClass Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Kucaju samo prezime? Pogrešan spelling? Kucaju po Vuku? :D Ja sam, recimo, kod Batistute stavio "Gabriel Omar Batistuta" pa nije prihvatio dok nisam prepravio u samo "Gabriel Batistuta".A ne bi promasili Piksija, Robija, Panceva itd. Ronaldo je valjda dovoljno, nece ni to da uvazi... ili Nani itd.
ArleKino Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Prati li ko ovu pravnu bitku Siona i FIFA-e & UEFA-e oko redovnih i sportskih sudova? Mogle bi mafijaške organizacije poznate kao UEFA i FIFA dobiti penisom po čelu.
John Coltrane Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jel gleda neko ENG-ESP? Kapelo na dan sinoveljvog vencanja izveo 4-3-3 sa Milnerom u 3 navalna . ESP pipluje ko Barsa, vrlo dosadnih pola sata bez shanse ili shuta na gol. Naravno Pirs u shorcu .
Segundo Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Komentator rece pred sam kraj da po nepisanom pravilu, cak i kada se branis imaces neku sansu - Englezi su imali jednu, sutnuli i iskoristili je.
gervasius twinkleminkleson Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Brazil legend Socrates has died at the age of 57 after suffering an intestinal infection. The idol of the 1982 World Cup was admitted to hospital on Thursday after falling ill during a meal at a hotel in in Sao Paulo. It was the third time in four months that he had been treated an intensive care unit since alcohol abuse caused his stomach to haemorrhage in August. RIP
dig_chohano Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 RIPMeni najveći car u fudbalu ikada. Tuga.
Otto Katz Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Zabijaj među anđelima, majstore. 58 godina, jebemti život.
Garnirung Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 RIPDoktor me je mnogo rastužio onim mašenim penalom protiv Francuza 1986.Svejedno, veliki majstor :(
MocaVukotic Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 bedak.brz, elegantan, lukav, miran, staložen, besprekorna tehnika, sjajna realizacija. umetnik.http://www.youtube.com/watch?v=Ck6swtUa1Ok&feature=related
Recommended Posts