Кристофер Лумумбо Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Turskazene da gledaju tekme?! to ti je za hejl smajli? jbt, pa ti si metroseksualac.
Кристофер Лумумбо Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 tole :Hail:http://www.sportal.rs/news.php?id=59197
ArleKino Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 zene da gledaju tekme?! to ti je za hejl smajli? jbt, pa ti si metroseksualac. Što je šokantna novost obzirom da nosi Pantelića na avataru.
pantelia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 (edited) Borac Banjaluka - Zeljeznicar prekinuto pri vojstvu Zelje 1-0, valjda zbog bakljade navijaca Borca. Edited September 24, 2011 by pantelia
Feindouno Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 (edited) Borcevi navijaci pokusali da napadnu Zeljine... utakmica se nastavlja kad se isprazni istocna tribina.edit:Navijaci Zeljeznicara takodje evakuisani ali igraci odbijaju da nastave utakmicu iako delegat insistira na tome posto su steceni uslovi Edited September 24, 2011 by Feindouno
clever bastard Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Teski moroni,zapravo vecinu ih cine napaljeni srbocetnicki nastrojeni klinci bez grama mozga
Otto Katz Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Željovci pičkice, duboko su me razočarali. Malo navijači skoro zapale stadion, ulete u teren i bace par kamenica, a ovi odmah podviju rep, pa u svlačionicu, ts, ts, ts... Nakon što je zbog više nego nemilih scena prekinuta utakmica Borac - Željezničar, direktor banjalučke ekipe Radmilo Šipovac nije krio razočaranje."Mi smo imali namjeru da nastavimo utakmicu. Međutim, sudija je tek nakon 45 minuta prekida tražio da se isprazne istočna i sjeverna tribina i mi smo to odmah poslušali. Željini navijači su odmah izašli sa stadiona i krenuli su sa autobusima put Sarajeva, ali policija nije htjela odmah pustiti i navijače Borca sa istočne tribine, jer je željela da se izbjegnu sukobi između navijača", rekao je za SportSport.ba Šipovac.Šipovac je ogorčen na čelnike i igrače Željezničara koji nisu htjeli nastaviti susret, te ih je nazvao kukavicama."Kod Željezničara nije postojala ni trunka namjere da se utakmica nastavi. Amar Osim nam je rekao da je za njih susret prekinut čim je pri navijač utrčao u teren. Poslali su svoje igrače odmah na tuširanje i sada očekuju tri boda za zelenim stolom. Kukavički su napustili teren i vidjeli su samo šansu za osvajanjem tri boda. Takvo ponašanje ne dolikuje klubu takve tradicije i renomea. Imao sam mnogo pozitivnije i ljepše mišljenje o njima prije večeras", kaže Šipovac i dodaje:"Da se razumijemo, ovo večeras jeste bio veliki propust i mi i Borcu osuđujemo svaki oblik nasilja na fudbalskim terenima, ali isto tako osuđujemo i kukavičko ponašanje Željezničara".
dragance Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Neverovatna izjava Sipovca :blink:Ko sve radi u "nasem" fudbalu, u svim klubovima u bivsim i bratskim...kuku meni (nije ovo samo o Borcu, vec generalno lamentiranje).
Bright Billy Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 FIFA izbacila Mjanmar iz kvalifikacija za Mundijal 2018. zbog divljanja navijača te zemlje na utakmici sa Omanompravda za zivu, fudbalskog oca mjanmara
trifko Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) Skripari dolaze u Trebinjecena ulaznica je simbolicnih 5 KMa o najvecem srpskom klubu zapadno od Drine, citajte ovdehttp://www.fkleotar.com/ Edited October 14, 2011 by trifko
gervasius twinkleminkleson Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Kad je vec Trifke zadnji postovao, da ga obavjestim, kao i sve fanove uostalom, da je Purke juce dao gol za Rudar u derbiju 1/4 finala kupa CG protiv Mogrena :)Ali, nisam zbog toga dosao, nego zbog ovog simpaticnog kvizaMozda ovo i nije pravi topic za tako nesto, al ne sjecam se jel postoji neki odgovarajuciji.Ja ih prepoznao 38, josh par su mi poznati ali se ne mogu sjetiti imena.
ArleKino Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Kad je vec Trifke zadnji postovao, da ga obavjestim, kao i sve fanove uostalom, da je Purke juce dao gol za Rudar u derbiju 1/4 finala kupa CG protiv Mogrena :)Ali, nisam zbog toga dosao, nego zbog ovog simpaticnog kvizaMozda ovo i nije pravi topic za tako nesto, al ne sjecam se jel postoji neki odgovarajuciji.Ja ih prepoznao 38, josh par su mi poznati ali se ne mogu sjetiti imena.42. :P Ovog iz Lyona ne znam, ovog iznad Pančeva, Sneijderove komšije...
borris_ Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) Mislis na Benzemu ili Tigana? Edited October 20, 2011 by borris_
ArleKino Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) Mislis na Benzemu ili Tigana?Tigana, da izviniš.EDIT: ko je ovaj plavi iz Bordeauxa? Edited October 20, 2011 by ArleKino
Recommended Posts