April 5Apr 5 A VAR official has been suspended after appearing to scroll through a BETTING SITE on live TV! Bugari >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Edited April 5Apr 5 by napadaj
April 17Apr 17 Koji je najpopularniji fk u Irskoj, rekao bihOvo je snimljeno u Trznom centru na Herny Street, sto je jedna od dve glavne ulice i pesacke zone u Dablinu Pomalo cudno, kada sam bio u Belfastu, koji je deo UK, video sam samo Seltikov i Rendzersov salon, bez engleskih klubova.
April 18Apr 18 22 hours ago, Emerald said:Koji je najpopularniji fk u Irskoj?U Srbiji Samrok ima najvise navijaca Edited April 18Apr 18 by MiddleClass
April 19Apr 19 Pitao ja lokalce zasto nema jacih irskih klubova jer je fudbal popularan u Irskoj, doduse ne kao GAA i ragbi, ali se masovno ide u Britaniju na utakmice a bilo je dobrih igraca sa irskog ostrva poput Dzordza Besta, Roja Kina ili Liama Brejdija.Ali nisam dobio jasan odgovor. Dosta njih je rekalo da su Liverpul ili Setlik, irski klubovi, pa ono, sto bi se mucili jer nije dalekoDoduse GAA ili ti galski fudbal, odvlaci puno dece. To je najpopularniji sport u R. Irskoj, travnatih terena i klubova kao kosarka u Srbiji. To je tipicno za ostrvske drzave, posebnost i furanje svoje price.Sa druge strane, ragbi se odlicno primio u Irskoj i irski klubovi su, uz francuske, najjaci u Evropi a reprezentacija je jedna od boljih u svetu.Tako da ne znam tacno. Edited April 19Apr 19 by Emerald
April 25Apr 25 https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/karijeru-zavrsava-nogometas-kakav-smo-svi%C2%A0zeljeli%C2%A0biti/2662022.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m