Lancia Posted April 9 Author Posted April 9 Xabi Alonso kaze, 'Pita me cerka kad je imala 5 godina, jel ti znas ko Kristijano Ronaldo?' - 'Mislim da uopste nije kapirala cime joj se otac bavi' 1
napadaj Posted April 11 Posted April 11 Praviš paralelu između faula ovog smrada i faula Ramosa iz 2018. godine, još dodajući da ovo smeće hoće da se provuče kao Ramos onomad.
copkillah Posted April 11 Posted April 11 Šta ti to FC History Channel navijač znači? Šta je ovo, dan kada svi pogrešno koriste reference?
napadaj Posted April 11 Posted April 11 A, to je navijač Liverpula Doduše bilo je aktuelnije pre Klopa, al mi ostalo
copkillah Posted April 11 Posted April 11 1 minute ago, napadaj said: A, to je navijač Liverpula Doduše bilo je aktuelnije pre Klopa, al mi ostalo .... i reklo bi se da si ti tako upravo postao FC History Channel navijač Welcome to our shoes!
napadaj Posted April 11 Posted April 11 A ne, ja ne pričam o slaaaaaavnim danima Mančestera, a navijači Liverpula su se isključivo time bavili do 2015. godine.
MiddleClass Posted April 26 Posted April 26 On 21. 4. 2024. at 10:16, WTID said: Dok je fudbal pripadao navijacima a ne korporacijama. A onda su dosli Dejen Stefanovic i Darko Kovacevic
Shaq Posted April 28 Posted April 28 (edited) tradicionalno nedeljno napusavanje.. Edited April 28 by Shaq 1
Recommended Posts