Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

Malo li je?

Šampionski ples Azijskog fudbala

• Replies 6.1k
  • Views 477.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

3 hours ago, MiddleClass said:

Tri penala za domacina u finalu?!

Pa vidis da je iskoristio magicnu karticu.

Jovan Nikolić, golman mlade reprezentacije Bocvane

IMG_20240217_163101.thumb.jpg.8190e07758ebdfb9721fb04730aa6c0d.jpg

koji je on?

btw odlicni dresevi

@Shan Jan napravio dete dok je bio tamo.

17 minutes ago, Milošica said:

jebo!

:s_w:

1 hour ago, Milošica said:

Tuzicu te za otkrivanje RL podataka :dry:

Bocvanci su uvek imali odlicne dresove, ovaj mi je omiljen:

image.png.7ce94cf951ea3eebf459a8444cb026c4.png

GGxJFCXXEAAhi7e?format=png&name=large

E jebemu jedan od najdražih švaba ikad

22 minutes ago, copkillah said:

GGxJFCXXEAAhi7e?format=png&name=large

Čovek koji se nije usrao (kao neki, jel , koji su trebali da šutiraju, pa su im kopačke bile problem :isuse:) i slabijom nogom zabio gol za titulu svetskog prvaka, golmanu koji je na tom WC poskidao gomilu penala...

Na wc86 u Meksiku, protiv domacina je u cetvrtfinalu dao gol u penal seriji  levom, a na wc90 u finalu gol iz penala je dao desnom nogom. 

15 minutes ago, Zico said:

Na wc86 u Meksiku, protiv domacina je u cetvrtfinalu dao gol u penal seriji  levom, a na wc90 u finalu gol iz penala je dao desnom nogom. 

On je bio levonog, to mu je bila jača noga, mada je često umeo da zategne i desnom...

Mali digest...

'90 je dao Srbininu 4, '96 je primio od Srbinina 4, di si tu si 

Citao sam na nekom od kladionicarskih biltena™ da je sjebo zivot posle karijere, negde je cak pisalo i da je pronadjen kako cisti klonju negde u Njemackoj

Isao je u penziju taman kad sam poceo da pratim, gledo sam ga uglavnom na kasetama™, ali sto se kaze - igrac ispred svog vremena. I Lahm je dosta kasnije igrao s obe noge i na obe strane, ali mi se Breme cini kao bolji i moderniji igrac u svoje vreme

Kandela, Pesoto i Benarivo su isto mogli s obe noge i na obe strane, ali nisu bili ofanzivno toliko opasni kao ovaj. 

Breme bi onaj penal u 1/4 kurcom bolje zvizno nego Brnovic nogom 

Edited by Ratamahatta

^^ Đanluka Zambrota je igrao po oba boka, po potrebi celom dužinom terena. "Moderni Breme", odličan igrač, ali svakako manje fudbalsko ime.