Moća Posted February 10 Posted February 10 3 hours ago, MiddleClass said: Tri penala za domacina u finalu?! Pa vidis da je iskoristio magicnu karticu. 1 1 1
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 17 minutes ago, Milošica said: @Shan Jan napravio dete dok je bio tamo. jebo! 1
Hamlet Strašni Posted February 17 Posted February 17 https://www.transfermarkt.com/jovan-nikolic/profil/spieler/922013
Shan Jan Posted February 17 Posted February 17 1 hour ago, Milošica said: @Shan Jan napravio dete dok je bio tamo. Tuzicu te za otkrivanje RL podataka Bocvanci su uvek imali odlicne dresove, ovaj mi je omiljen: 1
radisa Posted February 20 Posted February 20 22 minutes ago, copkillah said: Čovek koji se nije usrao (kao neki, jel , koji su trebali da šutiraju, pa su im kopačke bile problem ) i slabijom nogom zabio gol za titulu svetskog prvaka, golmanu koji je na tom WC poskidao gomilu penala...
Zico Posted February 20 Posted February 20 Na wc86 u Meksiku, protiv domacina je u cetvrtfinalu dao gol u penal seriji levom, a na wc90 u finalu gol iz penala je dao desnom nogom.
radisa Posted February 20 Posted February 20 15 minutes ago, Zico said: Na wc86 u Meksiku, protiv domacina je u cetvrtfinalu dao gol u penal seriji levom, a na wc90 u finalu gol iz penala je dao desnom nogom. On je bio levonog, to mu je bila jača noga, mada je često umeo da zategne i desnom... Mali digest...
Ratamahatta Posted February 20 Posted February 20 (edited) '90 je dao Srbininu 4, '96 je primio od Srbinina 4, di si tu si Citao sam na nekom od kladionicarskih biltena™ da je sjebo zivot posle karijere, negde je cak pisalo i da je pronadjen kako cisti klonju negde u Njemackoj Isao je u penziju taman kad sam poceo da pratim, gledo sam ga uglavnom na kasetama™, ali sto se kaze - igrac ispred svog vremena. I Lahm je dosta kasnije igrao s obe noge i na obe strane, ali mi se Breme cini kao bolji i moderniji igrac u svoje vreme Kandela, Pesoto i Benarivo su isto mogli s obe noge i na obe strane, ali nisu bili ofanzivno toliko opasni kao ovaj. Breme bi onaj penal u 1/4 kurcom bolje zvizno nego Brnovic nogom Edited February 20 by Ratamahatta 4
goofs Posted February 20 Posted February 20 ^^ Đanluka Zambrota je igrao po oba boka, po potrebi celom dužinom terena. "Moderni Breme", odličan igrač, ali svakako manje fudbalsko ime. 2
Recommended Posts