February 10, 20241 yr 3 hours ago, MiddleClass said: Tri penala za domacina u finalu?! Pa vidis da je iskoristio magicnu karticu.
February 17, 20241 yr 1 hour ago, Milošica said: @Shan Jan napravio dete dok je bio tamo. Tuzicu te za otkrivanje RL podataka Bocvanci su uvek imali odlicne dresove, ovaj mi je omiljen:
February 20, 20241 yr 22 minutes ago, copkillah said: Čovek koji se nije usrao (kao neki, jel , koji su trebali da šutiraju, pa su im kopačke bile problem ) i slabijom nogom zabio gol za titulu svetskog prvaka, golmanu koji je na tom WC poskidao gomilu penala...
February 20, 20241 yr Na wc86 u Meksiku, protiv domacina je u cetvrtfinalu dao gol u penal seriji levom, a na wc90 u finalu gol iz penala je dao desnom nogom.
February 20, 20241 yr 15 minutes ago, Zico said: Na wc86 u Meksiku, protiv domacina je u cetvrtfinalu dao gol u penal seriji levom, a na wc90 u finalu gol iz penala je dao desnom nogom. On je bio levonog, to mu je bila jača noga, mada je često umeo da zategne i desnom... Mali digest...
February 20, 20241 yr '90 je dao Srbininu 4, '96 je primio od Srbinina 4, di si tu si Citao sam na nekom od kladionicarskih biltena™ da je sjebo zivot posle karijere, negde je cak pisalo i da je pronadjen kako cisti klonju negde u Njemackoj Isao je u penziju taman kad sam poceo da pratim, gledo sam ga uglavnom na kasetama™, ali sto se kaze - igrac ispred svog vremena. I Lahm je dosta kasnije igrao s obe noge i na obe strane, ali mi se Breme cini kao bolji i moderniji igrac u svoje vreme Kandela, Pesoto i Benarivo su isto mogli s obe noge i na obe strane, ali nisu bili ofanzivno toliko opasni kao ovaj. Breme bi onaj penal u 1/4 kurcom bolje zvizno nego Brnovic nogom Edited February 20, 20241 yr by Ratamahatta
February 20, 20241 yr ^^ Đanluka Zambrota je igrao po oba boka, po potrebi celom dužinom terena. "Moderni Breme", odličan igrač, ali svakako manje fudbalsko ime.