Mindaugas Žukauskas Posted January 7 Posted January 7 6 hours ago, 189- said: a crvena karta za golmana? To sam i ja pomislio. A bilo bi epic cool da se lopta odbila nazad u gol 1
Lord Stef Posted January 8 Posted January 8 Ode i Kaiser Franz :( igrac u koga se moj otac i danas kune kao, ako ne najbolji igrac, a ono bar najbolji defanzivac svih vremena 1 2
goofs Posted January 8 Posted January 8 Bartez je i dalje rupa, Sedorf komotno moze jos uvek da igra neku drugu ligu, a debeli je jedva pokretan, ali klasa je vecna. 3
Sludge Factory Posted January 8 Posted January 8 Zidan kao da i dalje igra aktivno, tako izgleda i tako se krece.
Ratamahatta Posted January 8 Posted January 8 (edited) Ovi bi tukli Topolu i Cukaricki sutra da se sretnu Kafu i Karembe mladji nego kad su igrali Edited January 8 by Ratamahatta 2
John Coltrane Posted January 12 Posted January 12 Sven Goran Eriksen, u najboljem slučaju, ima još jednu godinu života. Rak pankreasa se raširio na ostale organe 1
189- Posted January 13 Posted January 13 On 12. 1. 2024. at 10:19, pantelia said: Prenosi li neko kod nas Azijski i Africki kup? izgleda sk :( 1
nenad Posted January 13 Posted January 13 On 8. 1. 2024. at 23:47, goofs said: Bartez je i dalje rupa, Sedorf komotno moze jos uvek da igra neku drugu ligu, a debeli je jedva pokretan, ali klasa je vecna. sedorf je verovatno fizicki najjaci i najspremniji fubaler ikada, nimalo nije cudno sto je i dalje u formi.
Lancia Posted January 16 Author Posted January 16 VAR bi mogao da prestane da funkcionise, koliko vec danas, jer povredjuje patentno pravo Franciska Lopeza iz 1999. Na sudu trazi odstetu u iznosu od 300 miliona evra.
John Coltrane Posted January 17 Posted January 17 Lepa priča o islandskom fudbalu i istorijskom uspehu Klasvika u Evropi (4 osvojena boda u Ligi Konferencije), ali i o ribolovu, hrani, ovcama, prirodi. Inače lik je trenutno glavni youtuber kada je u pitanju igrica Football manager. 1
Recommended Posts