ArleKino Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 9 minutes ago, MiddleClass said: http://zurnal.rs/fudbal/liga-sampiona/135479/pre-25-godina-dinamo-unistio-partizan-trener-sada-otkrio-sta-su-crno-belima-uradili-u-tunelu-video Obljetnica Fratroubilački rat. 2
ArleKino Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 @Lancia Sve mi je to malo krindž, iskren da ti budem. Naravno, kad stignem, pogledaću iako sam već imao transfere neprijatnosti kod Artetinog crtanja. 1
MiddleClass Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Dinamo za razliku od Hajduka nije odlozio mec za vikend i naravno samo 1:1 u Varazdinu.
Svarog Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 nisam siguran gde s ovim. možda je trebalo na "love" topik. možda. svakako sam hteo da podelim. drugar se nedavno ovom porukom oprostio od igranja velikog fudbala po nižim ligama. mene baš nekako pogodilo. 6
John Coltrane Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Što je skremblovana faca i ime? Mislim, javno je objavio na društvenoj mreži...
James Marshall Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 privacy settings na društvenoj mreži govore da informacija nije zamišljeno da bude javna
Svarog Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 56 minutes ago, John Coltrane said: Što je skremblovana faca i ime? Mislim, javno je objavio na društvenoj mreži... ni ja ne idem ovde s mojim imenom i prezimenom. ne ide da onda objavljujem privatne podatke mojih prijatelja. 2
borris_ Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Umro Chalana. Sjecam ga se sa EP 1984. polufinale protiv fr.
kipo Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 NIsam siguran uopte stabje ovo ali lim ukafani obsjasni kao proslava titule Kelna, gdje ovaj zajebant u neko doba kaze nesto kao a sad vi (na njemackom nesto kao zig?) a publikum odgovara HAJL!
Profesionalac Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Bez želje da osporavam crveni karton Nunjeza, ali koliko mi ide na živce ovakvo šibicarsko ponašanje štopera. Tough guy, voli da uđe u kontakt bez razloga, buni se na protivnika što pada lako, a onda kod faula prevrtanje a la Nejmar i još bonus sveća pad kod crvenog. 1 1
Recommended Posts