pantelia Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 (edited) Prepoznajte gospodina Edited December 26, 2021 by pantelia
pantelia Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 (edited) 6 hours ago, pantelia said: Prepoznajte gospodina Ili niko nije znao, ili ste svi videli tekst. Ja za svaki slucaj da otkrijem resenje - Rene Igita edit: evo ceo tekst https://www.index.hr/sport/clanak/evo-kako-legendarni-vratar-izgleda-nakon-plasticnih-operacija-nisam-vise-ruzan/2328210.aspx Edited December 26, 2021 by pantelia 1
Meazza Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 Kako je najbolji strelac Brazila igrao odbranu sezdesetih godina proslog veka.
John Coltrane Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Sokrates i Rai braća https://lastwordonsports.com/football/2022/01/14/families-in-football-rai-and-socrates/?fbclid=IwAR2SKCPgTjcTP8YBrSn7gG6dOUVSt29f1MubV4uV340gAc6zgEKcoB3m3O4
Meazza Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Mesi poslao privatnu poruku Karageru i rekao mu da je "magarac" jer je na pocetku sezone rekao da ne misli da je PSG napravio dobar potez sto ga je doveo. Deluje kao nesto sto bi Vucic uradio. Nista neocekivano, argentinski poznati novinar je izgubio posao na EPSN i dobijao pretnje smrcu od Mesijeve porodice zato sto je izjavio da je Kristijano bolji od njega.
Lancia Posted January 22, 2022 Author Posted January 22, 2022 4 minutes ago, Meazza said: Mesi poslao privatnu poruku Karageru i rekao mu da je "magarac" jer je na pocetku sezone rekao da ne misli da je PSG napravio dobar potez sto ga je doveo. Deluje kao nesto sto bi Vucic uradio. Nista neocekivano, argentinski poznati novinar je izgubio posao na EPSN i dobijao pretnje smrcu od Mesijeve porodice zato sto je izjavio da je Kristijano bolji od njega. Zajeban Mesi btw, svidela mi se reakcija Karagera, skroz
napadaj Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 (edited) Pacovčić argentinski Edited January 22, 2022 by napadaj
Meazza Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 24 minutes ago, Lancia said: Zajeban Mesi btw, svidela mi se reakcija Karagera, skroz Meni nije (ako mislimo na isto), ono sto sam video je dupelizacka izjava bez samopostovanja. "Da, ja sam za tebe magarac i ti si najveci"... Fuj.
Lancia Posted January 22, 2022 Author Posted January 22, 2022 Just now, Meazza said: Meni nije (ako mislimo na isto), ono sto sam video je dupelizacka izjava bez samopostovanja. "Da, ja sam za tebe magarac i ti si najveci"... Fuj. Ja sam to shvatio kao ironiju, mozda previse od ocekujem od Karagera
Meazza Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Na redditu koji je glavna baza mesijevskog fanboyizma i gde se downvotuje svaka kritika preovladava misljenje da se Mesi "salio".
Lancia Posted January 22, 2022 Author Posted January 22, 2022 12 minutes ago, Meazza said: Na redditu koji je glavna baza mesijevskog fanboyizma i gde se downvotuje svaka kritika preovladava misljenje da se Mesi "salio". Ne znam to, Mesi nije svetac, mnogo toga se takodje izmislja ili pakuje, Kad je on u pitanju, s obzirom koliko je recit, ostajem samo pri tome da volim da ga gledam na terenu i nista vise.
Meazza Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Ma samo kazem kako to izgleda na redditu. I ovo - ima najgore navijace u istoriji sporta. Spremni su da prete, canceluju, smisljaju najgluplje izgovore, ocrnjuju druge legende, lazu o fudbalerima koji su mu konkurencija i sire te lazi na internetu - cilj opravdava svako sredstvo.
Deco Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 16 minutes ago, Meazza said: Ma samo kazem kako to izgleda na redditu. I ovo - ima najgore navijace u istoriji sporta. Spremni su da prete, canceluju, smisljaju najgluplje izgovore, ocrnjuju druge legende, lazu o fudbalerima koji su mu konkurencija i sire te lazi na internetu - cilj opravdava svako sredstvo. Sve i da je baš tačno tako, nisam siguran kakve to veze sa njim lično ima? Jedino ako postoje neke indicije da ih plaća/instruira ili već nešto slično.
Recommended Posts