December 26, 20213 yr 6 hours ago, pantelia said: Prepoznajte gospodina Ili niko nije znao, ili ste svi videli tekst. Ja za svaki slucaj da otkrijem resenje - Rene Igita edit: evo ceo tekst https://www.index.hr/sport/clanak/evo-kako-legendarni-vratar-izgleda-nakon-plasticnih-operacija-nisam-vise-ruzan/2328210.aspx Edited December 26, 20213 yr by pantelia
January 16, 20223 yr Sokrates i Rai braća https://lastwordonsports.com/football/2022/01/14/families-in-football-rai-and-socrates/?fbclid=IwAR2SKCPgTjcTP8YBrSn7gG6dOUVSt29f1MubV4uV340gAc6zgEKcoB3m3O4
January 22, 20223 yr Mesi poslao privatnu poruku Karageru i rekao mu da je "magarac" jer je na pocetku sezone rekao da ne misli da je PSG napravio dobar potez sto ga je doveo. Deluje kao nesto sto bi Vucic uradio. Nista neocekivano, argentinski poznati novinar je izgubio posao na EPSN i dobijao pretnje smrcu od Mesijeve porodice zato sto je izjavio da je Kristijano bolji od njega.
January 22, 20223 yr Author 4 minutes ago, Meazza said: Mesi poslao privatnu poruku Karageru i rekao mu da je "magarac" jer je na pocetku sezone rekao da ne misli da je PSG napravio dobar potez sto ga je doveo. Deluje kao nesto sto bi Vucic uradio. Nista neocekivano, argentinski poznati novinar je izgubio posao na EPSN i dobijao pretnje smrcu od Mesijeve porodice zato sto je izjavio da je Kristijano bolji od njega. Zajeban Mesi btw, svidela mi se reakcija Karagera, skroz
January 22, 20223 yr 24 minutes ago, Lancia said: Zajeban Mesi btw, svidela mi se reakcija Karagera, skroz Meni nije (ako mislimo na isto), ono sto sam video je dupelizacka izjava bez samopostovanja. "Da, ja sam za tebe magarac i ti si najveci"... Fuj.
January 22, 20223 yr Author Just now, Meazza said: Meni nije (ako mislimo na isto), ono sto sam video je dupelizacka izjava bez samopostovanja. "Da, ja sam za tebe magarac i ti si najveci"... Fuj. Ja sam to shvatio kao ironiju, mozda previse od ocekujem od Karagera
January 22, 20223 yr Na redditu koji je glavna baza mesijevskog fanboyizma i gde se downvotuje svaka kritika preovladava misljenje da se Mesi "salio".
January 22, 20223 yr Author 12 minutes ago, Meazza said: Na redditu koji je glavna baza mesijevskog fanboyizma i gde se downvotuje svaka kritika preovladava misljenje da se Mesi "salio". Ne znam to, Mesi nije svetac, mnogo toga se takodje izmislja ili pakuje, Kad je on u pitanju, s obzirom koliko je recit, ostajem samo pri tome da volim da ga gledam na terenu i nista vise.
January 22, 20223 yr Ma samo kazem kako to izgleda na redditu. I ovo - ima najgore navijace u istoriji sporta. Spremni su da prete, canceluju, smisljaju najgluplje izgovore, ocrnjuju druge legende, lazu o fudbalerima koji su mu konkurencija i sire te lazi na internetu - cilj opravdava svako sredstvo.
January 22, 20223 yr 16 minutes ago, Meazza said: Ma samo kazem kako to izgleda na redditu. I ovo - ima najgore navijace u istoriji sporta. Spremni su da prete, canceluju, smisljaju najgluplje izgovore, ocrnjuju druge legende, lazu o fudbalerima koji su mu konkurencija i sire te lazi na internetu - cilj opravdava svako sredstvo. Sve i da je baš tačno tako, nisam siguran kakve to veze sa njim lično ima? Jedino ako postoje neke indicije da ih plaća/instruira ili već nešto slično.