Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Naleteo sam na Wikipediji na spisak stranih igrača koji su igrali u našoj ligi, pa se podsećam svih tih asova, gledam kakve su karijere napravili posle naše lige (Suzuki je spektakularan, od 2008. u drugoj američkoj, ili tako nešto)...i pamtim sve koji su u proteklih par godina prodefilovali kroz blizance, ali za ovog lika imam totalno pomračenje. Otkud ovaj u Partizanu, i kako to da reprezentativac (pa i povremeni) jedne dosta ozbiljne repstacije™ nije uspeo da se nametne kod vas, a koliko pamtim tih godina ste bili poveći raspad?

Posted (edited)

Taj je dosao sa jos 1 Koreancem, kome ne mogu imena da se setim pa da me ubijes. Ako me pamcenje sluzi, bili su prvo malo u Teleoptiku, pa je Kim i odigrao 1 utakmicu, protiv Hajduka iz Kule, bese li. Nije ni lose odigrao, imao je nekoliko strasnih prodora i pogodio stativu iz nekog slobodnjaka sa 100 metara. Posle se jednostavno izgubio.edit: sad gledam, wiki kaze da je igrao na 8 utakmica :huh: Ja pamtim samo tu jednu.

Edited by Lord Stef
Posted

Šta je s onog Korejanca što je bio na probi u Sevojnu, a valjda je igrao negdje u Mančesteru?

Posted

Ma pusti tog. Moj omiljeni Korejanac je onaj sto je uz pratnju bio na probi u Partizanu pa je na kraju zavrsio u Bezaniji a posle bio kapiten na SP

Posted
Šta je s onog Korejanca što je bio na probi u Sevojnu, a valjda je igrao negdje u Mančesteru?
Nisu se slozili oko duzine ugovora. Nudjena mu je godina ipo, a on nije hteo da potpise na duze od 6 meseci.
Posted
Oleg Karavaev!!! :) :Hail: jedna od omiljenih sličica iz albuma domaće lige s početka devedesetih. jednom sam ga čak i gledao uživo.
Posted
Kinez, ne Koreanac.
Posted (edited)
Svi što su ispušili na drugim stranama sad su podmireni
Najbolji igrač na svetu svih vremena, Brazilac Pele, obavljaće funkciju zamenika predsednika Franca Bekenbauera u timu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) čiji je osnovni zadatak poboljšanje igre u naredne tri godine.Tim FIFA sastavljen je od bivših fudbalera, sudija i fudbalskih radnika sa ciljem da najpopularniji sport bude zanimljiviji gledaocima.Kako je prošle godine objasnio prvi čovek svetske "kuće fudbala" Sep Blater zadatak Bekenbauera, Pelea i ostalih fudbalskih vedeta biće da svojim predlozima i savetima planetarni šampionat 2014. godine u Brazilu "učine mnogo atraktivnijim od prethodnog Mondijala u Južnoj Africi".Najzvučnija imena u timu FIFA biće članovi reprezentacija koje su osvajale pehar namenjen najboljem timu na svetu - Englez Bobi Čarlton, Brazilac Kafu i Francuz Kristijan Karembe.Među ljudima koji će pokušati da usavrše fudbalsku igru naći će se i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Dejan Savićević i njegov saigrač iz italijanskog Milana Demetrio Albertini.Njima će društvo praviti bivši kapiten madridskog Reala Fernando Jero i legenda zambijskog fudbala Kaluša Bvalija. (ko?)Čelnici FIFA odlučili su da u tim uvrste i ključne ljude pojedinih kandidatura za šampionate sveta koje nisu dobile podršku. Predsednik Fudbalskog saveza SAD Sanil Gulati, izvršni direktor engleske Fudbalske asocijacije Akes Horn i prvi čovek japanskog Saveza Kodžo Tašima preneće svoja iskustva saradnicima.(Sep zatvorioTM)Arbitre će reprezentovati Švajcarac Masimo Busaka, Danac Peter Mikelsen i delilac pravde iz Paragvaja Karlos Alarkon.U timu FIFA dva mesta namenjena su fudbalerkama. Njih će predstavljati nekadašnja reprezentativka Kanade Šermen Huper i italijanska novinarka Marina Sbardela.Administraciju FIFA zastupaće šef medicinskog tima Jiržo Dvoržak i generalni sekretar Udruženja profesionalnih fudbalera Teo van Zegelen.Prvi sastanak panela kojim će rukovoditi Bekenbauer zakazan je za 10. maj u Cirihu.Članovi panela informisaće članice FIFA o svom radu na Izbornom kongresu koji će biti održan 1. juna u tom švajcarskom gradu.
I do sad je Pele imao mišljenje o svemu i svačemu, od toga ima li života na Marsu do izbora u Kazahstanu, tek sad nećemo moći od njega da živimo. (na stranu to što je glupo bilo koga nazivati najboljim igračem svih vremena, ako je postojala anketa vrijeme je da se sprovede nova, a i uvijek će svako imati svoje mišljenje, i svako vrijeme svoje heroje) Edited by NekoIzMase
  • 2 weeks later...