Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

Simpatican mladic

idiot.

Uze Mesi i šestu Zlatnu loptu, da je dobio VVD ne bi niko smeo da se buni, bar 50-50. 

Ali... Ali... CR je bio TREĆI :lol:

Od ostalih pizdarija, Marez deseti, Tadić tek dvadeseti.

Mahrez.:huh: Sta je on uradio vredno pomena. Tadic je bio jedno 10 puta bitniji za svoj tim.

Mahrez je bio najbolji igrač ekipe koja je osvojila KAN. Pretpostavljam da je zato visok plasman, naravno ne baš zasluženo.

2 hours ago, copkillah said:

Uze Mesi i šestu Zlatnu loptu, da je dobio VVD ne bi niko smeo da se buni, bar 50-50. 

Ali... Ali... CR je bio TREĆI :lol:

Od ostalih pizdarija, Marez deseti, Tadić tek dvadeseti.

Сурово је Кепец издомминирао. Скоро као Кристина. Е, да се склоне једном...

59 minutes ago, Facundo Orellana said:

Mahrez je bio najbolji igrač ekipe koja je osvojila KAN. Pretpostavljam da je zato visok plasman, naravno ne baš zasluženo.

U direktnom poređenju sa Bernardom Silvom, Silva je imao znatno bolju prethodnu sezonu, dok je ove Marez bolji + KAN. Meni bi tu Bernardo Silva bio u prednosti, mada jeste KAN za poštovanje. 

Novaković glasao u ime Srba

Gde je Origi?

Mislim, ko je sve na listi, jedan Origi je mogao isto biti... Dao gol za prolaz u polufinalu cl, dao gol u finalu...

Ovo je odavno postalo opasna sprdnja

+1

Mesi i Ronaldo  bi bili u najuzem izboru sve i da ne odigraju nijedan mec tokom citave godine.  

A kad je bio najbolji igrac SP 2014, a u sustini je bio peti najbolji u svojoj repki na tom turniru?

Mesi 2010 je jos veca sprdnja no ovo...

Meni je veci utisak sama lista. Nevezano za raspored, prilicno je mediokritetska.