Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Uze Mesi i šestu Zlatnu loptu, da je dobio VVD ne bi niko smeo da se buni, bar 50-50. 

Ali... Ali... CR je bio TREĆI :lol:

Od ostalih pizdarija, Marez deseti, Tadić tek dvadeseti.

Posted

Mahrez.:huh: Sta je on uradio vredno pomena. Tadic je bio jedno 10 puta bitniji za svoj tim.

Posted

Mahrez je bio najbolji igrač ekipe koja je osvojila KAN. Pretpostavljam da je zato visok plasman, naravno ne baš zasluženo.

Posted
2 hours ago, copkillah said:

Uze Mesi i šestu Zlatnu loptu, da je dobio VVD ne bi niko smeo da se buni, bar 50-50. 

Ali... Ali... CR je bio TREĆI :lol:

Od ostalih pizdarija, Marez deseti, Tadić tek dvadeseti.

Сурово је Кепец издомминирао. Скоро као Кристина. Е, да се склоне једном...

Posted
59 minutes ago, Facundo Orellana said:

Mahrez je bio najbolji igrač ekipe koja je osvojila KAN. Pretpostavljam da je zato visok plasman, naravno ne baš zasluženo.

U direktnom poređenju sa Bernardom Silvom, Silva je imao znatno bolju prethodnu sezonu, dok je ove Marez bolji + KAN. Meni bi tu Bernardo Silva bio u prednosti, mada jeste KAN za poštovanje. 

Posted

Novaković glasao u ime Srba

Posted

Gde je Origi?

Mislim, ko je sve na listi, jedan Origi je mogao isto biti... Dao gol za prolaz u polufinalu cl, dao gol u finalu...

Posted

+1

Mesi i Ronaldo  bi bili u najuzem izboru sve i da ne odigraju nijedan mec tokom citave godine.  

Posted

A kad je bio najbolji igrac SP 2014, a u sustini je bio peti najbolji u svojoj repki na tom turniru?

Posted

Mesi 2010 je jos veca sprdnja no ovo...

Posted

Meni je veci utisak sama lista. Nevezano za raspored, prilicno je mediokritetska.