August 8, 20177 yr btw, sa današnjim cenama Modrić vredi nekih 700 miliona EUR.kad se to i aktuelizuje oborice lako rekord koji drzi Nemanja. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 8, 20177 yr Pa ti prebaci na City. Oh wait [emoji47] Sent from my SM-T365 using Tapatalk Ako aludiraš na to da nismo ni približno dovoljno fejlovali kako bi uopšte došli u situaciju da se borimo za ''evropski trofej''...pa, samo napred :)
August 8, 20177 yr Ima jedan na calcio topiku sto slicne stvari oprasta Totiju. Ono je tek tesko djubre bilo...
August 8, 20177 yr Ima jedan na calcio topiku sto slicne stvari oprasta Totiju. Ono je tek tesko djubre bilo... Ja sam zapravo mrzeo Zidana kao igraca uvek, nervirao me je tako nadrkan i uvek je igrao za timove koje sam mrzeo. Ali znam jbt ko je i sta je Materaci. Covek koji njega patosira ne moze bas da bude skroz los. Edited August 8, 20177 yr by Meazza
August 8, 20177 yr Ako aludiraš na to da nismo ni približno dovoljno fejlovali kako bi uopšte došli u situaciju da se borimo za ''evropski trofej''...pa, samo napred :)Evropski trofej i City ne mogu ni u istu recenicu. Sent from my SM-T365 using Tapatalk
August 8, 20177 yr Pa ti prebaci na City. Oh wait [emoji47] City...Stoke City 2010-11 odlicno odolijeva Realu, ovaj gol Camerona Jeromea bi mogao promijeniti dinamiku utakmice.
August 8, 20177 yr Evropski trofej i City ne mogu ni u istu recenicu. Sent from my SM-T365 using Tapatalk Opa, počela krajnja faza bivšeg velikanstva. Neko pamti bari, a neko fljamurtari Keyword pamti :(
August 8, 20177 yr Ramos stoka namesta frizuru, ni da priđe da vidi kako je Fela, crko dabogda Ko jebe Felainija, najveće govno.