Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

Rasford rijetko glup igrac. E moj Lukaku...

Kakvi krateri u odbrani Utd, ovo nema ni na malom fudbalu.

Lukaku nastavlja da briljira™. :D

Plan b :Hail:

Carvajal vise vredi od svakog pojedinacnog igraca Junajteda. Obozavam tog igraca. Jebotebog kakva dva beka ima Real, vise fudbala u nogama imaju njihovi bekovi nego citavi timovi.

I Bejl carina.

Dobro se sjetio da ubaci gol masinu Felainija. On i Ibra jedini umiju da zabiju. I Pogba...cim proradi. :fantom:

Carvajal vise vredi od svakog pojedinacnog igraca Junajteda. Obozavam tog igraca. Jebotebog kakva dva beka ima Real, vise fudbala u nogama imaju njihovi bekovi nego citavi timovi.

Dobro, Marselo je tu ipak daleko veci mag fudbala.

Postaje me sramota ovo gledati :(

Ali nakon sto se Zidan oprostio od fudbala, jer to mu je bila poslednja utakmica u karijeri. Cenis njegovu karijeru po tome sto je u njenoj poslednjoj godini Kanavaro dobio zlatnu loptu.

Cenim po tome što je bio prljav igrač, nevolem. Da je ne znam kakva veličina, a nije baš tolika da bi mu se opraštalo

I ove danas tuku i provociraju, pa nemaju svi kolekciju crvenih kartona. O tome kako su tukli 80tih i ranije, da ne pričamo

čovek tek počeo karijeru, a već ga guraju u najveće trenere... ima on još da guli bre, znate li vi kakvi su sve revolucionari obeležili ovih sto i nešto godina fudbala.

Dobro, Marselo je tu ipak daleko veci mag fudbala.

Ma nego sta je, ali Carvajal je isto top klasa.

izuzetno bitan gol za revanš meč

Murinjo :Hail:

Dje ste sad hejteri! :fantom:

Postaje me sramota ovo gledati :(

Pa ti prebaci na City. Oh wait [emoji47]

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Cenim po tome što je bio prljav igrač, nevolem. Da je ne znam kakva veličina, a nije baš tolika da bi mu se opraštalo

I ove danas tuku i provociraju, pa nemaju svi kolekciju crvenih kartona. O tome kako su tukli 80tih i ranije, da ne pričamo

Ja njemu ne zameram sto je udario Materacija. Nisam navijac Francuske i pa da mu zamerim zbog poraza, a Marco je jedno odvratno govno od coveka. Siguran sam da je imao razloga.