Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted (edited)

sun jihai, sibierski i darius vasel :fantom:

+ samaras, onuha i isakson na golu. I ireland i barton kao nemaci pojma.

Edited by MiddleClass
Posted

Paz sad - Kiki musampa, klaudio rejna i ejal berkovic! :Hail:

Posted

Uuu Rejna bravo njega sam zaboravio. :)

Posted

Paz sad - Kiki musampa, klaudio rejna i ejal berkovic! :Hail:

Uve Resler i Georgi Kinkladze.  :fantom:

Posted

Paulo Wanchop (ako sam ga dobro napisao), Robi Fauler, Mark Vivien Foe ( :( )

Posted

+ samaras, onuha i isakson na golu. I ireland i barton kao nemaci pojma.

osim što je Ajrlend bio najbolji igrač tima :lol:

Posted

a na klupi stjuart psajho pirs  -_-

Posted (edited)

Pa evo Majo odvalio da je Spanija istorijski jaca od Italije. :fantom:

Gle sad ovog, 'odvalio'  :) gde sam ja to napisao? Italijani su tradicionalno najkompetitivniji i sa najboljom odbranom u svetu. Moje simpatije su uvek na strani onih koji igraju tehnicki doteran fudbal. Spanija iz vremena Cavija je Nº 1 svih vremena (ogradjujem se od Brazila iz doba Pelea) i igralo se na kontru (jer drugacije ne ide) pa se nisu nesto naprimali golova.

S druge strane, napad Argentine je neprejebiv, Maradona, Mesi, Di Stefano, Batistuta  :Hail: i sad treba da se divim odbrani¿ No way, Jose.

btw, naravno da je glupo uporedjivati i ukrstati epohe, al eto, zezamo se.

Edited by Majo
Posted

Taj turnir bi naravno osvoijla Nemacka.  Nego, zasto je stetocine Vidica i Stankovica  stavio u idealnih 11 ? 

Posted

Taj turnir bi naravno osvoijla Nemacka.  Nego, zasto je stetocine Vidica i Stankovica  stavio u idealnih 11 ? 

Najverovatnije  :D  Gerd bi ih satro sve.

Posted

Gle sad ovog, 'odvalio'  :) gde sam ja to napisao? Italijani su tradicionalno najkompetitivniji i sa najboljom odbranom u svetu. Moje simpatije su uvek na strani onih koji igraju tehnicki doteran fudbal. Spanija iz vremena Cavija je Nº 1 svih vremena (ogradjujem se od Brazila iz doba Pelea) i igralo se na kontru (jer drugacije ne ide) pa se nisu nesto naprimali golova.

S druge strane, napad Argentine je neprejebiv, Maradona, Mesi, Di Stefano, Batistuta  :Hail: i sad treba da se divim odbrani¿ No way, Jose.

btw, naravno da je glupo uporedjivati i ukrstati epohe, al eto, zezamo se.

Sa ove distance otkako su Nemci razmontirali tika taku na klupskom nivou, zatim domaćinu Brazilu dali golova koliko ta Španija na čitavom prvenstvu....nisam siguran u to što tako olako tvrdiš.  

Posted

Najverovatnije  :D  Gerd bi ih satro sve.

Jok, usao bi sakati Rumenige i skakucuci na jednoj nozi dao bi tri komada kome treba. :fantom:

Posted (edited)

Sa ove distance otkako su Nemci razmontirali tika taku na klupskom nivou, zatim domaćinu Brazilu dali golova koliko ta Španija na čitavom prvenstvu....nisam siguran u to što tako olako tvrdiš.  

Oba satiranja tika take su dosla posle zamora materijala. Zna se o kom sastavu govorim, vecina dolazi iz Barse, vreme je pokazalo da prave zamene za njih nema, zato je i sistem Gvardiole na srecu pretrpeo izmenu u postavci igre.

Svabama svaka cast, ali bez obzira na guzenje karioka, ne mislim da su nesto bogzna kako jaci od Argentine ili Francuske.

Edited by Majo
Posted

A taman smo usmerili topic na pravu stranu

:(

Posted

A taman smo usmerili topic na pravu stranu

:(

Nikad nisi zadovoljan  :( opusti se covece, uzivaj u glupostima.