June 1, 20168 yr sun jihai, sibierski i darius vasel + samaras, onuha i isakson na golu. I ireland i barton kao nemaci pojma. Edited June 1, 20168 yr by MiddleClass
June 1, 20168 yr Paz sad - Kiki musampa, klaudio rejna i ejal berkovic! Uve Resler i Georgi Kinkladze.
June 1, 20168 yr + samaras, onuha i isakson na golu. I ireland i barton kao nemaci pojma. osim što je Ajrlend bio najbolji igrač tima
June 2, 20168 yr Author Pa evo Majo odvalio da je Spanija istorijski jaca od Italije. Gle sad ovog, 'odvalio' :) gde sam ja to napisao? Italijani su tradicionalno najkompetitivniji i sa najboljom odbranom u svetu. Moje simpatije su uvek na strani onih koji igraju tehnicki doteran fudbal. Spanija iz vremena Cavija je Nº 1 svih vremena (ogradjujem se od Brazila iz doba Pelea) i igralo se na kontru (jer drugacije ne ide) pa se nisu nesto naprimali golova. S druge strane, napad Argentine je neprejebiv, Maradona, Mesi, Di Stefano, Batistuta i sad treba da se divim odbrani¿ No way, Jose. btw, naravno da je glupo uporedjivati i ukrstati epohe, al eto, zezamo se. Edited June 2, 20168 yr by Majo
June 2, 20168 yr Taj turnir bi naravno osvoijla Nemacka. Nego, zasto je stetocine Vidica i Stankovica stavio u idealnih 11 ?
June 2, 20168 yr Author Taj turnir bi naravno osvoijla Nemacka. Nego, zasto je stetocine Vidica i Stankovica stavio u idealnih 11 ? Najverovatnije :D Gerd bi ih satro sve.
June 2, 20168 yr Gle sad ovog, 'odvalio' :) gde sam ja to napisao? Italijani su tradicionalno najkompetitivniji i sa najboljom odbranom u svetu. Moje simpatije su uvek na strani onih koji igraju tehnicki doteran fudbal. Spanija iz vremena Cavija je Nº 1 svih vremena (ogradjujem se od Brazila iz doba Pelea) i igralo se na kontru (jer drugacije ne ide) pa se nisu nesto naprimali golova. S druge strane, napad Argentine je neprejebiv, Maradona, Mesi, Di Stefano, Batistuta i sad treba da se divim odbrani¿ No way, Jose. btw, naravno da je glupo uporedjivati i ukrstati epohe, al eto, zezamo se. Sa ove distance otkako su Nemci razmontirali tika taku na klupskom nivou, zatim domaćinu Brazilu dali golova koliko ta Španija na čitavom prvenstvu....nisam siguran u to što tako olako tvrdiš.
June 2, 20168 yr Najverovatnije :D Gerd bi ih satro sve. Jok, usao bi sakati Rumenige i skakucuci na jednoj nozi dao bi tri komada kome treba.
June 2, 20168 yr Author Sa ove distance otkako su Nemci razmontirali tika taku na klupskom nivou, zatim domaćinu Brazilu dali golova koliko ta Španija na čitavom prvenstvu....nisam siguran u to što tako olako tvrdiš. Oba satiranja tika take su dosla posle zamora materijala. Zna se o kom sastavu govorim, vecina dolazi iz Barse, vreme je pokazalo da prave zamene za njih nema, zato je i sistem Gvardiole na srecu pretrpeo izmenu u postavci igre. Svabama svaka cast, ali bez obzira na guzenje karioka, ne mislim da su nesto bogzna kako jaci od Argentine ili Francuske. Edited June 2, 20168 yr by Majo
June 2, 20168 yr Author A taman smo usmerili topic na pravu stranu :( Nikad nisi zadovoljan :( opusti se covece, uzivaj u glupostima.