MiddleClass Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) sun jihai, sibierski i darius vasel + samaras, onuha i isakson na golu. I ireland i barton kao nemaci pojma. Edited June 1, 2016 by MiddleClass
Pokojni Ruxin Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Paz sad - Kiki musampa, klaudio rejna i ejal berkovic!
Dr Arslanagić Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Paz sad - Kiki musampa, klaudio rejna i ejal berkovic! Uve Resler i Georgi Kinkladze.
Lord Stef Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Paulo Wanchop (ako sam ga dobro napisao), Robi Fauler, Mark Vivien Foe ( :( )
copkillah Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 + samaras, onuha i isakson na golu. I ireland i barton kao nemaci pojma. osim što je Ajrlend bio najbolji igrač tima
Lancia Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 (edited) Pa evo Majo odvalio da je Spanija istorijski jaca od Italije. Gle sad ovog, 'odvalio' :) gde sam ja to napisao? Italijani su tradicionalno najkompetitivniji i sa najboljom odbranom u svetu. Moje simpatije su uvek na strani onih koji igraju tehnicki doteran fudbal. Spanija iz vremena Cavija je Nº 1 svih vremena (ogradjujem se od Brazila iz doba Pelea) i igralo se na kontru (jer drugacije ne ide) pa se nisu nesto naprimali golova. S druge strane, napad Argentine je neprejebiv, Maradona, Mesi, Di Stefano, Batistuta i sad treba da se divim odbrani¿ No way, Jose. btw, naravno da je glupo uporedjivati i ukrstati epohe, al eto, zezamo se. Edited June 2, 2016 by Majo
Zico Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Taj turnir bi naravno osvoijla Nemacka. Nego, zasto je stetocine Vidica i Stankovica stavio u idealnih 11 ?
Lancia Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Taj turnir bi naravno osvoijla Nemacka. Nego, zasto je stetocine Vidica i Stankovica stavio u idealnih 11 ? Najverovatnije :D Gerd bi ih satro sve.
dillinger Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Gle sad ovog, 'odvalio' :) gde sam ja to napisao? Italijani su tradicionalno najkompetitivniji i sa najboljom odbranom u svetu. Moje simpatije su uvek na strani onih koji igraju tehnicki doteran fudbal. Spanija iz vremena Cavija je Nº 1 svih vremena (ogradjujem se od Brazila iz doba Pelea) i igralo se na kontru (jer drugacije ne ide) pa se nisu nesto naprimali golova. S druge strane, napad Argentine je neprejebiv, Maradona, Mesi, Di Stefano, Batistuta i sad treba da se divim odbrani¿ No way, Jose. btw, naravno da je glupo uporedjivati i ukrstati epohe, al eto, zezamo se. Sa ove distance otkako su Nemci razmontirali tika taku na klupskom nivou, zatim domaćinu Brazilu dali golova koliko ta Španija na čitavom prvenstvu....nisam siguran u to što tako olako tvrdiš.
harper lee Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Najverovatnije :D Gerd bi ih satro sve. Jok, usao bi sakati Rumenige i skakucuci na jednoj nozi dao bi tri komada kome treba.
Lancia Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 (edited) Sa ove distance otkako su Nemci razmontirali tika taku na klupskom nivou, zatim domaćinu Brazilu dali golova koliko ta Španija na čitavom prvenstvu....nisam siguran u to što tako olako tvrdiš. Oba satiranja tika take su dosla posle zamora materijala. Zna se o kom sastavu govorim, vecina dolazi iz Barse, vreme je pokazalo da prave zamene za njih nema, zato je i sistem Gvardiole na srecu pretrpeo izmenu u postavci igre. Svabama svaka cast, ali bez obzira na guzenje karioka, ne mislim da su nesto bogzna kako jaci od Argentine ili Francuske. Edited June 2, 2016 by Majo
Lancia Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 A taman smo usmerili topic na pravu stranu :( Nikad nisi zadovoljan :( opusti se covece, uzivaj u glupostima.
Recommended Posts