January 23, 201510 yr čeka topic b92 pa da idu zajedno edit. o jbt... :) Edited January 23, 201510 yr by Singer
January 23, 201510 yr ivanović, nivo ćut bre tamo! tako je učen Ivan Ivanović @veceivan · 2m 2 minutes ago Izvinite zbog mog rečnika večeras,ali kao što reče moj pokojni prijatelj: "Ivane, sine, sa govnarima samo govnarski.Drugi jezik ne razumeju"
January 23, 201510 yr А најбоље је што су ме @KurirVesti и @Blic_online прогласили за најмоћнијег човека у Србији. Ја дакле, ја а не Вучић, укидам емисије на ТВ!? Јел ово значи да Вучић забрањује емисије ма тв-у? едит: бем ти линковање твитера Edited January 23, 201510 yr by salerokada
January 23, 201510 yr u afektu, retard, ne ume da se savlada edit. kako postaviš tako ceo tvit? Edited January 23, 201510 yr by Singer
January 23, 201510 yr Prema nezvaničnim informacijama, u slučaju ukidanja emisije, Ivanović bi mogao da dobije i do 500.000 evra! kolko kenjaju ja mislio više
January 23, 201510 yr udbaški kvazimodo (kao i ova vlast) se toliko probahatio da više ne krije: 1) da ga policija snabdeva materijalom za njegov toaletoid, 2) da premijer ukida emisije ...
January 23, 201510 yr udbaški kvazimodo (kao i ova vlast) se toliko probahatio da više ne krije: 1) da ga policija snabdeva materijalom za njegov toaletoid, 2) da premijer ukida emisije ... Ivan Ivanović @veceivan 27m27 minutes ago @djvucicevic @KurirVesti @Blic_online Djubre jedno, optužuješ premijera da ukida emisije! Ništa ti nije sveto! 0 replies17 retweets128 favorites Reply Retweet17 Favorite128 More User Actions Follow Драган Ј. Вучићевић@djvucicevic @veceivan @KurirVesti @Blic_online Не оптужујем ја никога! Ви оптужујете мене да укидам емисије! Лажете као пси! PWN!
January 24, 201510 yr Ivan Ivanović @veceivan · 1h 1 hour ago Drugari, gledamo se sledećeg petka. Izvinite zbog ovih sranja, ali za to je zaslužan DJ Vučićević. Stari, provereni usranko. Što se mene tiče, nema dileme ko je odvratniji u ovom sukobu. Vučićević šije Ivanovića mnogo redova veličina u odvratnosti. Ivanović je priprost, provokativan, uvredljiv, glupe su mu fore, jaše na nekim narodnim sentimentima i to je otprilike to što se tiče štete koju proizvodi. Usranko na svojim naslovnicama štampa tekstove koji ozbiljno mogu da ugroze ljude o kojima se "izveštava", izmišlja vesti u cilju diskreditacije ljudi koji mu nisu po volji, živi od plasiranja laži i igra jednu vrlo opasnu igru kojom vrh vlasti sprovodi svoju nedemokratsku politiku. Tako da, samo neka mu se dalje userava u život, ja zadovoljan. Uvek je lepo videti DJV kako ispada glup.
January 24, 201510 yr Кепец је сморио са својом усраном емисијом.Нисам за укидање емисија али такве као што је његова емисија требало је одавно укинути. Edited January 24, 201510 yr by Блок_64
January 24, 201510 yr Što se mene tiče, nema dileme ko je odvratniji u ovom sukobu. Vučićević šije Ivanovića mnogo redova veličina u odvratnosti. Ivanović je priprost, provokativan, uvredljiv, glupe su mu fore, jaše na nekim narodnim sentimentima i to je otprilike to što se tiče štete koju proizvodi. Usranko na svojim naslovnicama štampa tekstove koji ozbiljno mogu da ugroze ljude o kojima se "izveštava", izmišlja vesti u cilju diskreditacije ljudi koji mu nisu po volji, živi od plasiranja laži i igra jednu vrlo opasnu igru kojom vrh vlasti sprovodi svoju nedemokratsku politiku. Tako da, samo neka mu se dalje userava u život, ja zadovoljan. Uvek je lepo videti DJV kako ispada glup. Ivan Ivanović @veceivan · 1h 1 hour ago Drugari, gledamo se sledećeg petka. Izvinite zbog ovih sranja, ali za to je zaslužan DJ Vučićević. Stari, provereni usranko. cekajte, jel stvarno djv odgovoran il je posredi marketinska forica?