salerokada Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Зато што Б92 има првенство. А никако да крене на депонију. :(
Singer Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) čeka topic b92 pa da idu zajedno edit. o jbt... :) Edited January 23, 2015 by Singer
Singer Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 ivanović, nivo ćut bre tamo! tako je učen Ivan Ivanović @veceivan · 2m 2 minutes ago Izvinite zbog mog rečnika večeras,ali kao što reče moj pokojni prijatelj: "Ivane, sine, sa govnarima samo govnarski.Drugi jezik ne razumeju"
salerokada Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) А најбоље је што су ме @KurirVesti и @Blic_online прогласили за најмоћнијег човека у Србији. Ја дакле, ја а не Вучић, укидам емисије на ТВ!? Јел ово значи да Вучић забрањује емисије ма тв-у? едит: бем ти линковање твитера Edited January 23, 2015 by salerokada
Singer Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) u afektu, retard, ne ume da se savlada edit. kako postaviš tako ceo tvit? Edited January 23, 2015 by Singer
steins Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Prema nezvaničnim informacijama, u slučaju ukidanja emisije, Ivanović bi mogao da dobije i do 500.000 evra! kolko kenjaju ja mislio više
stoka Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 udbaški kvazimodo (kao i ova vlast) se toliko probahatio da više ne krije: 1) da ga policija snabdeva materijalom za njegov toaletoid, 2) da premijer ukida emisije ...
steins Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 udbaški kvazimodo (kao i ova vlast) se toliko probahatio da više ne krije: 1) da ga policija snabdeva materijalom za njegov toaletoid, 2) da premijer ukida emisije ... Ivan Ivanović @veceivan 27m27 minutes ago @djvucicevic @KurirVesti @Blic_online Djubre jedno, optužuješ premijera da ukida emisije! Ništa ti nije sveto! 0 replies17 retweets128 favorites Reply Retweet17 Favorite128 More User Actions Follow Драган Ј. Вучићевић@djvucicevic @veceivan @KurirVesti @Blic_online Не оптужујем ја никога! Ви оптужујете мене да укидам емисије! Лажете као пси! PWN!
pacey defender Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Ivan Ivanović @veceivan · 1h 1 hour ago Drugari, gledamo se sledećeg petka. Izvinite zbog ovih sranja, ali za to je zaslužan DJ Vučićević. Stari, provereni usranko. Što se mene tiče, nema dileme ko je odvratniji u ovom sukobu. Vučićević šije Ivanovića mnogo redova veličina u odvratnosti. Ivanović je priprost, provokativan, uvredljiv, glupe su mu fore, jaše na nekim narodnim sentimentima i to je otprilike to što se tiče štete koju proizvodi. Usranko na svojim naslovnicama štampa tekstove koji ozbiljno mogu da ugroze ljude o kojima se "izveštava", izmišlja vesti u cilju diskreditacije ljudi koji mu nisu po volji, živi od plasiranja laži i igra jednu vrlo opasnu igru kojom vrh vlasti sprovodi svoju nedemokratsku politiku. Tako da, samo neka mu se dalje userava u život, ja zadovoljan. Uvek je lepo videti DJV kako ispada glup.
Блок_64 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 (edited) Кепец је сморио са својом усраном емисијом.Нисам за укидање емисија али такве као што је његова емисија требало је одавно укинути. Edited January 24, 2015 by Блок_64
ToniAdams Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Što se mene tiče, nema dileme ko je odvratniji u ovom sukobu. Vučićević šije Ivanovića mnogo redova veličina u odvratnosti. Ivanović je priprost, provokativan, uvredljiv, glupe su mu fore, jaše na nekim narodnim sentimentima i to je otprilike to što se tiče štete koju proizvodi. Usranko na svojim naslovnicama štampa tekstove koji ozbiljno mogu da ugroze ljude o kojima se "izveštava", izmišlja vesti u cilju diskreditacije ljudi koji mu nisu po volji, živi od plasiranja laži i igra jednu vrlo opasnu igru kojom vrh vlasti sprovodi svoju nedemokratsku politiku. Tako da, samo neka mu se dalje userava u život, ja zadovoljan. Uvek je lepo videti DJV kako ispada glup. Ivan Ivanović @veceivan · 1h 1 hour ago Drugari, gledamo se sledećeg petka. Izvinite zbog ovih sranja, ali za to je zaslužan DJ Vučićević. Stari, provereni usranko. cekajte, jel stvarno djv odgovoran il je posredi marketinska forica?
Recommended Posts