Papovac Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 ne mogu da prihvatim da nije bilo u beogradu ove nedelje drugih mesta vrednih pojavljivanja sem BK univerziteta i Prve.pa jeste da takvih mesta ima sve manje, ali si potpuno u pravu. uspeli smo da od ove zemlje napravimo najgoru palanku.
Turnbull Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) sto nije otkopcao slic, sigurno bi se i ona svukla http://www.youtube.com/watch?v=0nkY5gGojUMInače, cela ova pesma k'o da je pisana za Ivana Ivanovića. Edited October 6, 2012 by Syme
gospa buba Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) sem sto je bilo kod ivana ivanovica. meni to ko gostovanje u dnevniku RTS-a 1994. izvinjavam se na strogoci, ali mi ta transverzala milanka karic - ivan ivanovic dosta pomutila sliku o najvecoj™pa to pod uslovom da je ona u obavezi da prati tokove u matici, sto zaista nije. ako nema ko da je obavesti, to je to. da li se neka od znachajnijih ustanova inspirisala da je neshto pita, ili niko nishta? meni je isto bilo chudno, da ni jedan od fantastichnih drzavnih fakulteta koji pretenduju na drzavnost nije nashao za shodno da ona neshto nekom ispricha?a ako je reshila da proba da prorokuje po svojim selima, svashta ce tek biti ^_^ Edited October 6, 2012 by thermal bug
Frank Pembleton Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 jbg nove™ vrednostia razgovor s Marinom A. je bio više nego dobarNaravno s'obzirom na olakotne okolnosti...tj. da je prekoputa nje jedan saljivitm vepar
Caligula Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 pa to pod uslovom da je ona u obavezi da prati tokove u matici, sto zaista nije. ako nema ko da je obavesti, to je to. da li se neka od znachajnijih ustanova inspirisala da je neshto pita, ili niko nishta? meni je isto bilo chudno, da ni jedan od fantastichnih drzavnih fakulteta koji pretenduju na drzavnost nije nashao za shodno da ona neshto nekom ispricha?Jedino vece foliranje od Marininog je ovo srpsko zvanicno ignorisanje njenog nesumnjivog (i merljivog) uspeha. Valjda su ljuti na crnogorce, sta li.
notenoughreasonsforclaire Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Nisam bio siguran da li sam dobro čuo (pošto sam, svojom nevoljom ipak uspeo da slušam početak emisije), ali sam sada pregledao snimak i citiram II-a: Azem Vlasi tvrdi da Srbi lažu i da nije pevao "Vidovdan". I u pravu je čovek - to peva Goca Lazarević. On je samo naručivao "Evo ti srce na dlanu"...Ja sam zaista mislio da ovakvih "šaljenja" više nema, ali sam se, izgleda, grdno prevario...
bergasa19 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Treba mnogo pameti ako zelis da igras na politicku nekorektnost. Kod njih pameti nema ni u tragovima. Ovo pisem na osnovu nekoliko emisija koje sam propratio i brzo odustao.
beatakeshi Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Da podestim: pošalice piše (između ostalog) Dejan Pataković. Sapienti sat.
Takeshi Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) a ako je reshila da proba da prorokuje po svojim selima, svashta ce tek biti ^_^marina je rekla da je zanima da njen rad vidi sto vise ljudi, i da im priblizi performans kao umetnicku formu. otud i stotine hiljada posetilaca u njujorku, film, centar na cetinju... pretpostavljam da se na to nastavlja i titula profesorke kod karica, gostovanje kod ivanovica... zena je ocigledno usla u neku megalomansku fazu, bas je i ne zanimaju previse kolege umetnici. Edited October 7, 2012 by Takeshi
April Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Konačno sam se nasmejao gledajući vecesaivanom. Došo Đuro...kakav majstor, jebote kakav majstor.
kapetanm Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Али на тренутак је кепец пробао да му прода форе на рачун Словенаца и није укапирао да се Ђури то баш и не свиђа
zvonko Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 E, ovo je definicija dobro odradjenog talk-show gostovanja... Podsetilo me na Martina Šorta kad ide kod Letermana.Dodjes pripremljen, spremis anegdote, uvezbas pricu.... malo sarma i talenta ne odmaze i eto zabave. Od ovog Djurinog gostovanja bukvalno treba napraviti skrpitu smernica za buduce goste 'Kako biti dobar i efektan gost'.
morgana Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 djura je bio odlican, jedino sto je malo krao vrijeme zulfikarpasicu. ubacivao mu se u sred recenice.
April Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 http://youtu.be/gUBrpfLqMPkhttp://youtu.be/DYrsvSNdYXs
Recommended Posts