Frank Pembleton Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 prvo u bijoskop, a i najavljena je. Verovatno ce ici prvom prigodom ;)Verovatno cim emituju "Zene sa dedinja" ;)
stoka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Sjajna emisija sa Vesnom Zmijanac i Edinom Dervišhalilhafizehovićem alias Dinom Merlinom. Ivan odmeren, pristojan, duhovit u optimalnoj meri, bez niskih provokacija, sa puno digniteta prema sjajnom gostu. Dino sjajan sagovornik, sa tom tako dopadljivom muslimanskom mirnoćom i odmerenošću ...Sutra se upisujem u medresu. Biću hodža i bataliću ovaj forum i internet uopšte ...
Verterdegete Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Sutra se upisujem u medresu. Biću hodža i bataliću ovaj forum i internet uopšte ...Zovi na sunet.
vinska musica Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Sutra se upisujem u medresu. Biću hodža i bataliću ovaj forum i internet uopšte ...Častiš forumsko društvo baklavama u nedelju,prigodom Kurban bajrama? :)
Frank Pembleton Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Sjajna emisija sa Vesnom Zmijanac i Edinom Dervišhalilhafizehovićem alias Dinom Merlinom. Ivan odmeren, pristojan, duhovit u optimalnoj meri, bez niskih provokacija, sa puno digniteta prema sjajnom gostu. Dino sjajan sagovornik, sa tom tako dopadljivom muslimanskom mirnoćom i odmerenošću ...Sutra se upisujem u medresu. Biću hodža i bataliću ovaj forum i internet uopšte ...A od sledece nedelje moze da opali po svim "manjinama"...Odradio je drustveno-koristan rad...Mislim da bi bilo OK da Prva prenosi koncert....
Caligula Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 (edited) Sjajna emisija sa Vesnom Zmijanac i Edinom Dervišhalilhafizehovićem alias Dinom Merlinom. Ivan odmeren, pristojan, duhovit u optimalnoj meri, bez niskih provokacija, sa puno digniteta prema sjajnom gostu.Gledao tri sekunde emisije: dugme na daljinskom mi je otkrilo Vesnu Zmijanac koja objasnjava Merlinovu dobrotu. Transfer je u milisekundi pokrenuo moje nervno stablo i iskoristio sam daljinac ponovo, gad sejf daljinac.A Merlin - prva asocijacija na njega mi je Makarska '89-te, delio terasu sa nekim bosancherosima koji su ujutru i uvece (odnosno, uvek kada sam bio u sobi) pustali na najjace Dina Merlina i njegove hitove.Bilo je to jedno poprilicno usrano letovanje, i to iskljucivo zbog tih epizoda.edit: naravno da sam ih pristojno, jaranski zamolio da stisaju u par navrata, na sta je odgovor bio pojacavanje. Da se bijem sa njima (cetvoricom/petoricom, vise se ne secam) nije mi se mililo. Govna. Edited November 5, 2011 by CowBoy
Zli Gli Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ja bio sa nekim drustvom, nas cetvoro. Videli kad je matori papak usao u studio u onim smesnim pantalonama i meni se prisralo pa smo morali da prebacimo. Debelog nisam ni cuo uopste mada verujem da se maksimalno uvlacio.
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Mislim da bi bilo OK da Prva prenosi koncert....
kapetanm Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 (edited) Ja bio sa nekim drustvom, nas cetvoro. Videli kad je matori papak usao u studio u onim smesnim pantalonama i meni se prisralo pa smo morali da prebacimo. Debelog nisam ni cuo uopste mada verujem da se maksimalno uvlacio.Nikad nisam voleo tip muzike isklijao u Sarajevu tih godina vrste Valetina, Merlina, Regina i sličnih bljuvotina.KAd sam video kako se ofucao i propao,lecnulo me što je par meseci mlađi od mene Edited November 5, 2011 by kapetanm
Frank Pembleton Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ne zajebavaj....Ti na total ko golman...
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 stacioniran sam u Ugrinovicima ;)
Frank Pembleton Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 stacioniran sam u Ugrinovicima ;)Na kalenicu ili na pevanju ;)
zorglub Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 (edited) stacioniran sam u Ugrinovicima ;)Samo nemoj u "Rupi" da se praviš pametan pred Sremcima...Edit: Čekaj, u Ugrinovcima ili Ugrinovićima (gde god da je to)... Edited November 5, 2011 by zorglub
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ta livada pripada ataru sela Ugrinovci :lala:
Recommended Posts