Jump to content
IGNORED

Vece sa Ivanom Ivanovicem

April

Recommended Posts

Posted
prvo u bijoskop, a i najavljena je. Verovatno ce ici prvom prigodom ;)
Verovatno cim emituju "Zene sa dedinja" ;)
Posted

Sjajna emisija sa Vesnom Zmijanac i Edinom Dervišhalilhafizehovićem alias Dinom Merlinom. Ivan odmeren, pristojan, duhovit u optimalnoj meri, bez niskih provokacija, sa puno digniteta prema sjajnom gostu. Dino sjajan sagovornik, sa tom tako dopadljivom muslimanskom mirnoćom i odmerenošću ...Sutra se upisujem u medresu. Biću hodža i bataliću ovaj forum i internet uopšte ...

Posted
Sutra se upisujem u medresu. Biću hodža i bataliću ovaj forum i internet uopšte ...
Zovi na sunet.
Posted
Sutra se upisujem u medresu. Biću hodža i bataliću ovaj forum i internet uopšte ...
Častiš forumsko društvo baklavama u nedelju,prigodom Kurban bajrama? :)
Posted
Sjajna emisija sa Vesnom Zmijanac i Edinom Dervišhalilhafizehovićem alias Dinom Merlinom. Ivan odmeren, pristojan, duhovit u optimalnoj meri, bez niskih provokacija, sa puno digniteta prema sjajnom gostu. Dino sjajan sagovornik, sa tom tako dopadljivom muslimanskom mirnoćom i odmerenošću ...Sutra se upisujem u medresu. Biću hodža i bataliću ovaj forum i internet uopšte ...
A od sledece nedelje moze da opali po svim "manjinama"...Odradio je drustveno-koristan rad...Mislim da bi bilo OK da Prva prenosi koncert....
Posted (edited)
Sjajna emisija sa Vesnom Zmijanac i Edinom Dervišhalilhafizehovićem alias Dinom Merlinom. Ivan odmeren, pristojan, duhovit u optimalnoj meri, bez niskih provokacija, sa puno digniteta prema sjajnom gostu.
Gledao tri sekunde emisije: dugme na daljinskom mi je otkrilo Vesnu Zmijanac koja objasnjava Merlinovu dobrotu. Transfer je u milisekundi pokrenuo moje nervno stablo i iskoristio sam daljinac ponovo, gad sejf daljinac.A Merlin - prva asocijacija na njega mi je Makarska '89-te, delio terasu sa nekim bosancherosima koji su ujutru i uvece (odnosno, uvek kada sam bio u sobi) pustali na najjace Dina Merlina i njegove hitove.Bilo je to jedno poprilicno usrano letovanje, i to iskljucivo zbog tih epizoda.edit: naravno da sam ih pristojno, jaranski zamolio da stisaju u par navrata, na sta je odgovor bio pojacavanje. Da se bijem sa njima (cetvoricom/petoricom, vise se ne secam) nije mi se mililo. Govna. Edited by CowBoy
Posted

Ja bio sa nekim drustvom, nas cetvoro. Videli kad je matori papak usao u studio u onim smesnim pantalonama i meni se prisralo pa smo morali da prebacimo. Debelog nisam ni cuo uopste mada verujem da se maksimalno uvlacio.

Posted
Mislim da bi bilo OK da Prva prenosi koncert....
:thumbsup:
Posted (edited)
Ja bio sa nekim drustvom, nas cetvoro. Videli kad je matori papak usao u studio u onim smesnim pantalonama i meni se prisralo pa smo morali da prebacimo. Debelog nisam ni cuo uopste mada verujem da se maksimalno uvlacio.
Nikad nisam voleo tip muzike isklijao u Sarajevu tih godina vrste Valetina, Merlina, Regina i sličnih bljuvotina.KAd sam video kako se ofucao i propao,lecnulo me što je par meseci mlađi od mene :wacko: Edited by kapetanm
Posted
:thumbsup:
Ne zajebavaj....Ti na total ko golman...
Posted

stacioniran sam u Ugrinovicima ;)

Posted
Na kalenicu ili na pevanju ;)
Posted

Kalenic je gotov, do marta ;)

Posted (edited)
Samo nemoj u "Rupi" da se praviš pametan pred Sremcima...Edit: Čekaj, u Ugrinovcima ili Ugrinovićima (gde god da je to)... Edited by zorglub
Posted

ta livada pripada ataru sela Ugrinovci :lala: