ragasto Posted November 9 Posted November 9 3 minutes ago, Milošica said: Pri tome, ja nisam mislio da je bojkot nužno loša opcija, jer sam hteo da vidim šta će da urade posle. I ja sam tako ranije mislio, ali je ispalo da se bojkot svodi na @Nikodije Lažni ili ne, dr. Šapić nema ništa protiv. Opcija bojkota je stvarno najgora od svih, valjda smo to do sada utuvili. Imaš li neki snimak toga? Baš me zanima zašto je sada našao da proziva svoje saradnike, i kome to odgovara...
booyaka Posted November 9 Posted November 9 Neku od te dve strane kontroliše Vučić ali nisam siguran koju. 1 1
radisa Posted November 9 Posted November 9 1 minute ago, Nikodije said: To ne znamo, al saradnja provereno ne donosi ništa Znamo i sta donosi konfrotacija, manjak poverenja u celu opoziciju... Oni su svi debili, sinergija zajednickog nastupa donosi svima više... Tako je bilo pre 25 godina, tako je i sada... Od svadja svi gube... Ako nece da pobede, onda neka se tercaju svi zajedno u pičku materinu... 5 1
Nikodije Posted November 9 Posted November 9 1 minute ago, radisa said: Znamo i sta donosi konfrotacija, manjak poverenja u celu opoziciju... Oni su svi debili, sinergija zajednickog nastupa donosi svima više... Tako je bilo pre 25 godina, tako je i sada... Od svadja svi gube... Ako nece da pobede, onda neka se tercaju svi zajedno u pičku materinu... Debili na gomili donose sinergiju koju nemaju debili pojedinačno? Seems legit.
pbg12345 Posted November 9 Posted November 9 dobro da je bar jeremic otisao u postare, pa vise niko nece ispasti toliko glup da glasa za sns misleci da glasa za opoziciju
Jeremija Posted November 10 Posted November 10 10 hours ago, radisa said: Znamo i sta donosi konfrotacija, manjak poverenja u celu opoziciju... Oni su svi debili, sinergija zajednickog nastupa donosi svima više... Tako je bilo pre 25 godina, tako je i sada... Od svadja svi gube... Ako nece da pobede, onda neka se tercaju svi zajedno u pičku materinu... Sinergija je moguća samo sa ozbiljnim partnerima, a ne sa kojima dogovoriš bojkot, a oni onda izadju na unapred izgubljene izbore da oslobadjaju opštinu po opštinu, pa se posle žale šta im se dogodilo. Djilas ovde greši samo u jednoj stvari, a to je što ih uopšte pominje, ionako će ubrzo utonuti u irelevanciju. 6 1
Zabalujev Posted November 10 Posted November 10 Ne samo da je dogovaran bojkot, nego i izborna koalicija pre toga, a Đilas može da ih proziva koliko hoće jer zna da će opet da mu dotrče da prave koaliciju. Đubre je po prirodi, zapravo. Vrhunska pesma Ide most u 4,5 muškarca.
Milosh76 Posted November 10 Posted November 10 A koga je prozivao Djilas? Otvoreno ili ste samo zakljicili da je to ZLF?
Zabalujev Posted November 10 Posted November 10 Pomenuo je neke koji su do 40 bili po zanimanju aktivisti i tek onda ulaskom u politiku došli do radnog staža, a prave se pametni i sposobni - ili tako nekako, neam kad da premotavam, Iris TV je da se rokneš. Ne znam kako prepoznaše ZLF 1
Zabalujev Posted Sunday at 15:51 Posted Sunday at 15:51 Ivanović u fazonu samo bahato. U svakoj emisiji drugi okvir za naočare. 1
JozoMujica Posted Sunday at 16:39 Posted Sunday at 16:39 47 minutes ago, Zabalujev said: Ivanović u fazonu samo bahato. U svakoj emisiji drugi okvir za naočare. Možda od skoro nosi pa ne može da se pronađe.
Fakundo Sava Posted Sunday at 16:46 Posted Sunday at 16:46 Možda nosi kao Keba one bez dioptrije Tarik je u Milijunašu stalno menjao naočare ,valjda imao nekog sponzora
Recommended Posts