fusion_ Posted November 3 Posted November 3 On 2. 11. 2024. at 9:36, Mel said: A sta su najgledanije emisije u Srbiji, mimo Ukrajine na Hepiju naravno? Jel ima to negde izlistano? Ima, izlaze podaci nedeljno. Slagalica, Dnevnik RTS, reprize Bele lađe itd. 1
jorma shparga Posted November 4 Posted November 4 On 1. 11. 2024. at 14:17, kud u maglu Simoviću said: sigurno jeste, a koliko drastično ne znam nemam brojke, mislim da bi to mogao da zna @jorma shparga znam da mu je najveći šer na prvoj bio oko 40(emisija sa tozovcem) ako se ne varam gledanost mu pada za 10 puta prelaskom sa prva-nova-blic mada se na blicu lože da ima neke hiljade i hiljade pregleda na njihovoj app I.I. isti mesec prosecni rejtinzi i shareovi ( poslednje sezone na Novoj i Prvoj ). Sledeci korak je neka Palma plus ili mozda Studio B OKTOBAR AMR % SHR % NOVA S (2023) 1.03% 2.92% BLIC TV (2024) 0.39% 0.98% PRVA (2018) 6.40% 18.74% 1 1
radisa Posted November 4 Posted November 4 Realno, mislim da njega boli tuku, uzeo je lovu, može polako da se penzioniše i prestane da se zajabava sa ovim kad mu istekne ugovor na Bljucu...
Halvard Posted November 4 Posted November 4 On i jeste dobio pare da ga ljudi ne bi gledali, kao što su onoliki milioni spucani na engleski fudbal ne da bi Arene bile gledanije nego da se ne bi gledao SK. 7
Milosh76 Posted November 8 Posted November 8 (edited) Krenula emisija, ali nema tona Na aplikaciji ArenaCloud... na Irisu radi Edited November 8 by Milosh76
radisa Posted November 8 Posted November 8 I pustaju onu sto je snjmljena pre tragedije... Nisu mogli da nasnime ponovo ovaj prvi deo? Hoce biti i sutra da se ne spominje Novi Sad u 4ipo muskarca? 1
Nikodije Posted November 9 Posted November 9 Dopalo mi se što je Đilas prozvao folirante iz zeleno-levog fronta, koji ništa nisu radili i nemaju dan staža, a nameću se kao neki opozicioni faktor. Likovi koji veze sa životom nemaju. Zato i izlaze na sve lažne izbore jer im je to izvor egzistencije. 1
ragasto Posted November 9 Posted November 9 40 minutes ago, Nikodije said: Dopalo mi se što je Đilas prozvao folirante iz zeleno-levog fronta, koji ništa nisu radili i nemaju dan staža, a nameću se kao neki opozicioni faktor. Likovi koji veze sa životom nemaju. Zato i izlaze na sve lažne izbore jer im je to izvor egzistencije. Za razliku od menadžera Đilasa koji na izbore malo izađe, a malo i ne. 1 1
Milošica Posted November 9 Posted November 9 Just now, ragasto said: Za razliku od menadžera Đilasa koji na izbore malo izađe, a malo i ne. Nije bitno, ogolio čovek režim. Vidiš koliko je bio aktivan van institucija nakon izbora
ragasto Posted November 9 Posted November 9 @Milošica Da, puca od aktivnosti...sad je našao da proziva ljude sa kojima bi trebalo da sarađuje. 3
Milošica Posted November 9 Posted November 9 Pri tome, ja nisam mislio da je bojkot nužno loša opcija, jer sam hteo da vidim šta će da urade posle. 1
Nikodije Posted November 9 Posted November 9 8 minutes ago, ragasto said: Za razliku od menadžera Đilasa koji na izbore malo izađe, a malo i ne. Ok, al posle svega izaći na ove monumentalno lažne izbore 2.juna je baš onako... spektakularno jadno. A mislim sve najgore o Đilasu nakon što je aprila 22. otišao na kanabe.
Nikodije Posted November 9 Posted November 9 9 minutes ago, ragasto said: @Milošica Da, puca od aktivnosti...sad je našao da proziva ljude sa kojima bi trebalo da sarađuje. A šta bi mogla da donese saradnja sa zlf?
radisa Posted November 9 Posted November 9 1 minute ago, Nikodije said: A šta bi mogla da donese saradnja sa zlf? A sta donosi konfrotacija? 2
Nikodije Posted November 9 Posted November 9 1 minute ago, radisa said: A sta donosi konfrotacija? To ne znamo, al saradnja provereno ne donosi ništa
Recommended Posts