Anonymous Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) Mislim da ću odložiti povratak u majku Srbiju do daljnjeg, nisam siguran da bih bio srećan da sam sad tamo. Edited October 15, 2014 by Anonymous
morgana Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 posto je vrijeme naglo postalo dosadni krs, necu se zacuditi ako si se do jutros predomislio
Anonymous Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Neće mene loše vreme oterati odavde, ali hoće ljudi koji piške firnajz na paradu i Putina i vređaju one jadne Albance što drže pekaru na trgu. Počinje to srbovanje malo da smara, mislim da ću sledećih par dana provesti u planini da se odmorim od lupetanja, pa bežim u Srbiju da se odmorim od srpstva.
morgana Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 cekaj, jel pravio neko problem pekarima sa trga? isuse.
mustang Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 u svakom slucaju anonymous ...slikaj gde se odmaras :)
bradilko Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) @anonimus bjez ti na cetinje tamo srba nema nema ni crnogoraca, ka vazda, al lijeporjecaju, sve herakle do herakla izvini al nisam zlurad imam recimo slozen dozivljaj crne gore divne su ti fotografije Edited October 18, 2014 by bradilko
Anonymous Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 (edited) cekaj, jel pravio neko problem pekarima sa trga? isuse. Ne direktan, naravno, ovde nikad ništa nije direktno, ali su se ljudi (ti Albanci) nama lepo bili javili iz kola, a tip (iz ekipe u kojoj sam sedeo) ih je oterao u u pizdu materinu (moguće je da ljudi to nisu ni čuli). Zašto? Ne zna ni on da objasni, pominjao je drona, a kakvu je vezu između drona i albanskih pekara našao ne zna ni on sam, ali je zato bio veoma glasan. Ne volim da sedim sa takvim ljudima, ne volim da vodim iste rasprave koje sam vodio krajem osamdesetih, umorio sam se. Edited October 19, 2014 by Anonymous
Anonymous Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Ono što je prednost boravka ovde je što čovek uvek može da pobegne i gleda sve te male ljude odavde: Mi u Beogradu možemo o tome samo da sanjamo.
Anonymous Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 @anonimus bjez ti na cetinje tamo srba nema nema ni crnogoraca, ka vazda, al lijeporjecaju, sve herakle do herakla izvini al nisam zlurad imam recimo slozen dozivljaj crne gore divne su ti fotografije Bio sam podno samog Lovćena (između Jezerskog vrha i Štirovnika) pre dve nedelje, ali je vreme bilo usrano, ništa nisam slikao.
Anonymous Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 To bi bilo to. Od sledećeg vikenda penjanje na moćnu Avalu.
maheem Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) dajte neki dobar sajt za traženje smještaja u cg priti pliz. može i preporuka. ide mi se u kotor i kojekude krajem decembra ili početkom januara na par dana. kako se kreću cene u zimskom periodu? Edited December 2, 2014 by maheem
morgana Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 osim ovih bjelosvjetskih (airbnb je u posljednje vrijeme jaci nego home and away i owners direct) pogledaj i adriatic homes
yolo Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) Dolazi li neko iz CG za Beograd u narednim nedeljama. Jede mi se dobra maslina, ovo sve grcko i rvacko qrcu ne valja. Obicna zutica, zasecena, nepasterizovana. Najbolje masline u cijeli svijet. Placam posteno i maslinu i proviziju, treba mi 1 kilo. Edited December 2, 2014 by yolo
Recommended Posts