morgana Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ih, ja jos nisam prezalila mandrapin odlazak sa pijace. zavidim na pecurkama. ti si brao, jel da?
koksy Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 drugari, treba mi pomoc radim jedan turisticki projekat, hn je tema mozete li molim vas da mi kazete sta vam je u herceg novom interesantno i sta vidite kao autenticno i prepoznatljivo, tako reci esencijalno? zanima me turisticka perspektiva. ja nekako uspeo poslednje dve godine da se zateknem za vreme festivala gitare. prošle godine me oduševio koncert karadaglića na kanli-kuli a nisu bili loši ni koncerti na trgu kod muzičke škole. mislim da taj festival valja održati.
morgana Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) i ja volim gitar art :) trg kod muzicke je bas odlican prostor za manje koncerte steta sto su dani muzike (festival klasicne muzike) izmjesteni odatle u dvoranu park hvala na odgovoru :) Edited September 24, 2014 by morgana
Anonymous Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ih, ja jos nisam prezalila mandrapin odlazak sa pijace. zavidim na pecurkama. ti si brao, jel da? Ne, nažalost. Palo mi mi je ovo na prste, pa nisam baš preterano pokretan: Ali sam se za pečurke ogrebao, a sledeći vikend ću nadam se sam da ih naberem.
Anonymous Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ma jok, prošlo me je, imao sam više sreće nego pameti. Čudo mi je srećom bilo palo na gumirani deo zatvorenih sandala, prst je bio crn, ali se za nedelju dana nekako regenerisao, odoh preksutra ponovo gore da berem pečurke.
Anonymous Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ček, jel' to ono što je bilo u Seljanovu? To je velika nesreća.
kud u maglu Simoviću Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 (edited) zvuči kao potpuni sf ali ako ga izvedu zaslužuju 1 masovni Edited September 26, 2014 by kud u maglu Simoviću
nezvanova Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 uf, to bi stvarno bilo super! mislim, anonimni nek se vere kad vec voli /volim i ja, al' septembra, cak su nam tada obavezne svakodnevne ture setnje do poda ili suscepana, ali u sred jula i avgusta, narocito prilikom vracanja sa plaze, ovakva stvar bi bila vise nego korisna :-)
morgana Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 evo idejnih rjesenja http://www.radiojadran.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2606:pogledajte-idejna-rjesenja-za-lift-i-odaberite-koji-vam-se-najvise-svida&catid=55:drustvo&Itemid=185 bilo je nekih kontroverzi oko tog konkursa, inace
morgana Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 navodno da vinci vraca staro ime tj bife beograd anonimus ce se obradovati, ako dobro pamtim da smo nekad pominjali to pitanje promjena imena zvuci predizborno (ne prosrpski, da ne bude nesporazuma) ali meni je skroz super
Anonymous Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Da, tu me je svojevremeno otac bio vodio i to je prva kafana u kojoj sam ikad sedeo u HN-u. Konačno se negde može popeti, danas Odijevo na Dobraštici (1580 mnm), to je ona planina koja dominira iznad Igala, najbolji pogled na planeti: Odavde se u istom trenutku vide i tivatski aerodrom i Ćilipi: Sa druge strane Subra, levo Zubački Kabao, najviši vrh Jadrana: Glupi poskok (na Odijevu), pravi se mrtav i ne čuje nikakav razgovor i buku, ali kad trupneš nogom pobegne glavom bez obzira:
Anonymous Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Sad je pravo uživanje gore na Orjenu: Bogomoljka:
mustang Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Cek ne kapiram odakle dokle da bude taj lift? Anonymuse ti si vide obisao oko igala nego igaljani :) e, ona kao mesara-restoran pred njivicama na magistrali, ono su bacene pare. Osim kad uzmes jagnje na zaru. Vise sam para tu prsla na djoka ukus nego u ivy u west hollywood.
Recommended Posts