MiddleClass Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Dobar je Anonimus samo ga jebe ta glava.
mustang Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) Kafetin i votka pomazu. Odlicno rade posao...ja se propih u hn. Edited September 1, 2014 by mustang
Anonymous Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ljudi koji su taj dan i danas bili na Verigama ne zaslužuju da budu nazvani govedima. Ista je lokalna ekipa kao i pre. Pa sve i da nije lokalna. Moguće. Kad sam ja tamo poslednji put bio, a da je radilo, registarske tablice su bile sve samo ne lokalne, ekipa su bili zlatni lanci, debeli vratovi i ćelave glave, a muzika je bila 'Anđeleeee, Anđeleee i slično, stvarno mi žao što ne mogu naći lepše reči za ono što sam tamo viđao, a viđao sam to svaki drugi dan, pošto sam te Verige voleo i nije me mrzelo da tamo odem (iz HN-a) da bih se okupao. Uostalom, možda se mesto ovog leta upristojilo (mada mi je to malo neverovatno), a ove godine sam tamo bio dok kafana još nije bila otvorena. Otićiću tamo čim ova odvratna kišurina bude prošla, pa ćemo nastaviti diskusiju. Dobar je Anonimus samo ga jebe ta glava. A jesi li ti na tim Verigama uopšte ikad bio?
MiddleClass Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Gosti vole tamo da odmore, popiju kavu i okupaju se kad idemo za Perast/Kotor. Obicno sam prije podne tamo tako da je uvjek lagana atmosfera. Zasmetalo mi je ono goveda pa sve i da dolaze samo MI sa kajlama+andjele tipovi.
morgana Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 drugari, treba mi pomoc radim jedan turisticki projekat, hn je tema mozete li molim vas da mi kazete sta vam je u herceg novom interesantno i sta vidite kao autenticno i prepoznatljivo, tako reci esencijalno? zanima me turisticka perspektiva. nedostatke poznajem odlicno, ali ovoga puta ih ciljano zanemarujem hvala :)
boshoku Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 forte mare, stari grad, pivnica, rose, žanjic that about, covers it all
morgana Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 dijelimo favorite! ako se sjetis jos necega molim te dopisi hvala ti puno na pomoci :)
Kampokei Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Stepenice, vegetacija... I neki ljudi vezani za grad, Vojo Stanic, Rambo, Dzumhur, Ivo...
morgana Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 (edited) super, hvala! :) ... racunam i lusticu i hn zaledje (sela+planina) u okviru projekta Edited September 6, 2014 by morgana
banecare1 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 goste vodim prvo na spanjolu, posle je sve lakse (tj nizbrdo ). spanjola je moj prvi pik u svakoj varijanti, tamo imas i pogled i istoriju, bocanje, prasumu...ma prva liga sto bi rekli mestani :) prepoznatljivo: dani mimoze...nisam bio ali kazu mazuretkinje da je dobro :D autenticno: recimo loza u lokalnoj birtiji na celima ili pijaca u rano jutro, kada pazare i piju kafu iskljucivo lokalci sad mi se ide dole
kud u maglu Simoviću Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 savina, trg i crkvica na belavisti, i uopšte taj deo izmedju karače košarkaškog terena i belaviste škver, "vidikovac" na gradskoj kafani, park ispod. i kao što neko reče fabulozna vegetacija
Lezilebovich Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 sad mi se ide u HN (a što je najgore, nisam ni daleko, u PG, ali ne mogu nigde ... a i kiša će :( )
MayDay Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Hajde dođite svi nazad. Znate koje ludilo, kiša i oblaci šesti dan. Evo danas do 14th je bilo leto, sad opet užas.
Recommended Posts