kud u maglu Simoviću Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 de ima u hn da se kupi cd, a da nije onaj čiča na belavisti?
Veletin Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (a i hotela na Horizontima) katarani se povikli iz posla
Anonymous Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 de ima u hn da se kupi cd, a da nije onaj čiča na belavisti? To je dobri Bono.
morgana Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 ako dolazite u HN 4. septembra, na festival stripa ili inace, da znate da Blue Line daje, kao sponzor, 50% popusta na povratnu kartu (bilo da ostajete dan ili do keaja festivala 6. septembra). treba se prijaviti organizatoru festivala na juwanyu@hotmail.com Ime i prezime je dovoljno za prijavu Festival ce inace biti super :)
MayDay Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Joj careva na Verigama, naplaćuju ležaljke samo strancima. Umreću od smeha. Inače, Ribarsko selo je ooodličan value for money.
nezvanova Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Joj careva na Verigama, naplaćuju ležaljke samo strancima. Umreću od smeha. Inače, Ribarsko selo je ooodličan value for money. dadada...i ja bila prijatno iznenadjena, narucila crni rizoto, a konobar mi preporucio da probam brodet od hobotnica...odlican, odlican bio! a i cene su ok, a pogled, plazica, lezaljke i mesta za skakanje savrseni :-)
Anonymous Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Škver večeras. Tako zamišljam pakao, a nekad sam ga bio obožavao. Ovo polako počinje da podseća na onu scenu iz Titanika kad brod tone, a muzičari i dalje sviraju svoje numere, samo što je ovo deset miliona puta primitivnije.
Anonymous Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Joj careva na Verigama, naplaćuju ležaljke samo strancima. Umreću od smeha. Ta plaža je do pre par godina bila vrhunska kad su je držali u zakupu normalni likovi, a ovaj majmun je prvo što je bio uradio uništio one božanstvene potoke i napravio od njih vodu za tuševe za goveda koja sada tamo dolaze.
morgana Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 (edited) ako dolazite u HN 4. septembra, na festival stripa ili inace, da znate da Blue Line daje, kao sponzor, 50% popusta na povratnu kartu (bilo da ostajete dan ili do keaja festivala 10. septembra). treba se prijaviti organizatoru festivala na juwanyu@hotmail.com Ime i prezime je dovoljno za prijavu Festival ce inace biti super :) prijave zakljucno sa utorkom Edited August 31, 2014 by morgana
MayDay Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Ta plaža je do pre par godina bila vrhunska kad su je držali u zakupu normalni likovi, a ovaj majmun je prvo što je bio uradio uništio one božanstvene potoke i napravio od njih vodu za tuševe za goveda koja sada tamo dolaze.To je uvek loše kad se uništavaju potoci, ali mi kaži zašto "goveda"? Koji gosti su tebi po volji?
Anonymous Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 To je uvek loše kad se uništavaju potoci, ali mi kaži zašto "goveda"? Koji gosti su tebi po volji? Oni koji su na tu dolazili pre nego što je novi vlasnik tu plažu uništio. U normalnoj zemlji bi zbog ovog što je uradio zaglavio u ludari.
MayDay Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Ljudi koji su taj dan i danas bili na Verigama ne zaslužuju da budu nazvani govedima. Ista je lokalna ekipa kao i pre. Pa sve i da nije lokalna.
Recommended Posts