Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

Mali offtopic

Zna li neko koliko je vremena potrebno da stigne razglednica iz CG do Pariza ?

Posted

moze da bude i poduze, npr 10ak dana, zavisi odakle iz cg putuje. recimo, ako krece iz hn, nije nemoguce da prvo ide do bara, pa vozom do bgd, pa avionom (nagadjam samo primjera radi), i da pri tom samo odredjenih dana krece ka vecim postanskim tj transportnim cvoristima.

Posted

Jebem ih u sve lezaljke ovog sveta kada je i dalje misaona imenica wc na plazi. Sramota za hn. nije cudo sto gostiju nema kad nista ne nude. Samo cekam jos i govna da vidim da plutaju, trava je vec tu.

Isto se poserem u onu plazu do nudistcke na njivicama, stene da izgines dok udjes.

ja stvarno ne znam kako ljudi odu negde na 15 dana a menjaju vremenske zone, ja nedeljama ne mogu da se dovedem u red od jetleg-a. starim.

Posted

Luštica pre nekoliko dana:

4ptoGwh.jpg

Šteta što nisam bio slikao ovo pola sata ranije, tad je i Luštica bila osvetljena suncem.

Posted

misaona imenica wc na plazi.

Isto se poserem u onu plazu do nudistcke na njivicama

a ti se, brate sestro, daj odluči više, kenjaš li po plažama ili jok :fantom:

Posted

Inače, ukoliko neko ima ovih dana ideju da ide u CG preko Prijepolja, neka odustane.

Proveo sam na srpskom ček pointu 3 sata prethodne noći i tamo jednostavno ništa ne funkcioniše. Pandurima se jebe, proveravaju autobuse i kamione po pola sata, onda nervozni vozači kreću da pretiču čitavu kolonu (postoje svega dve trake u oba pravca) i napravi se čep kog jedino panduri mogu da odčepe, a kad sam im to rekao dobio sam odgovor 'meni je smena do 8 ujutro i to je jedino što me zanima'. Video u tom rasulu zarobljene CG pandure u džipu i to im isto rekao, oni se žale da nemaju ingerencije na tom delu i da su zvali ove naše neradnike (pandure) da pomognu, a oni i njih odjebali.

Sat vremena nijedno vozilo nije bilo prošlo iz pravca Srbije za CG, kad smo nekako bili prošli video sam višekilometarsku kolunu odande, izbrojao sam 30 autobusa. Ti jadnici su verovatno morali da čekaju 10 i više sati da bi izašli iz Srbije.

Crnogorci su napravili pravi granični prelaz i tamo sve lepo radi.

Posted

Auuuuu, mi idemo busom u ponedeljak za CG :cry:

Posted

Nek ti je sasrećom. Možda se do onda svo to sranje samoreguliše.

Posted

Luštica pre nekoliko dana:

4ptoGwh.jpg

Šteta što nisam bio slikao ovo pola sata ranije, tad je i Luštica bila osvetljena suncem.

divna je Lustica  :wub:

Posted

jel ste pretekli?

Posted

Zbog one oluje sinoc? Pretekli, pretekli, nismo u satoru, pu pu daleko bilo.

Posted

dakle..put preko Bosne je SAVRSEN!!!
put dobar,nema guzve a ako nista drugo izbegla sam sulude vozace i preticanja koja su uobicajna za Srbiju a bobami i kamione kojih nigde nisam srela na ovom putu

Sutjeska je divno mesto,tu smo napravili pauzu

DSCN1335.jpg

ujutru

DSCN1360.jpg

pijaca u Trebinju

DSCN1650.jpg

DSCN1647.jpg

Trebinje

DSCN1394.jpg

DSCN1397.jpg

Becici,tj brdo iznad

DSCN1462.jpg