morgana Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) picerija forte 031 325 404 nekako sam pogubila ostale kontakte, nema flajera ispod telefona gdje im je vjekovno ognjiste. svasta. dopisacu cim nadjem Edited June 22, 2014 by morgana
Anonymous Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 nautilus ..bar nama donese pize i lazanje. na motorcicu :) Ja bih to preskočio, zdravlja radi.
mustang Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Ja bih to preskočio, zdravlja radi. to moja sestra i muz jedu. sestra samo krsh hranu i jede. a o koka-koli da ne pricam. ja se ogrebem za zalogaj pice. .....sanjam brancin :) joooj kada ga se docepam, nema tog restorana na beverly hillsu i los andjelesu koji napravi brancin ko kod nas.
ivy Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) šta ima na Luštici/Lušticama? drugar je mislim u Krasićima pa nas zvao da dodjemo..kako to izgleda?šta ima tamo?plaže,more? meni se čini kul,pusto i lepo.. Edited July 3, 2014 by ivy
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ima, plaža i more i sunce koje zadje neobično rano. a ima i međed što ujutru donosi poštu
ivy Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 kako mislis neobicno rano zadje sunce?koliko rano? i kakav medjed? ajd ozbiljno.. pricas nekome ko je bio u Cg 5puta od toga se 3 puta ne secam a druga dva sam bila u Sutomoru i Becicma :(
Anonymous Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) šta ima na Luštici/Lušticama? drugar je mislim u Krasićima pa nas zvao da dodjemo..kako to izgleda?šta ima tamo?plaže,more? meni se čini kul,pusto i lepo.. Izbegni Krašiće po svaku cenu. Imam ključeve od stana u naselju maslinjak, ali evo me, regularno plaćam smeštaj u HN-u, pa ti vidi. Edited July 3, 2014 by Anonymous
Anonymous Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ima, plaža i more i sunce koje zadje neobično rano. a ima i međed što ujutru donosi poštu Sjebao me edit opravljenog foruma, pa da probam ponovo: Koja plaža? Onaj užas na obali se tim imenom nikako ne može nazvati, čak ni po kriterijumu nekog (mene), koji godinama letujem u HN-u. Dok sam imao nesreću da letujem u Krašićima sam svaki dan pešačio nekoliko kilometara do Pržna da bih se okupao, samo da bih izbegao onu grozotu.
Notorious Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Zna li neko šta se dešava sa izgradnjom hotela u Perazića Dolu? Godinama već usred leta pokrenu mašine, naprave buku, dignu prašinu, sjure armaturu u more, zatrpavaju i odtrpavaju ulaz u tunel ka Petrovcu bez vidnog pomaka.
yabadaba Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Pa vlast ih pritisne pa oni rade malo da zamazu oci pa tako ukrug. Projekat je preambiciozno zamisljen pa je tesko investitoru da "zatvori konstrukciju". sto se mene tiče, ta plaža je trenutno (nisam bio ove godine) jedna od najlepših i najmirnijih na tom delu obale.
Notorious Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Pa vlast ih pritisne pa oni rade malo da zamazu oci pa tako ukrug. Projekat je preambiciozno zamisljen pa je tesko investitoru da "zatvori konstrukciju". sto se mene tiče, ta plaža je trenutno (nisam bio ove godine) jedna od najlepših i najmirnijih na tom delu obale. Dobar deo godišnjeg odmora provodim u Dolu. Volim malu (divlju) plažu i niz uvalica do kojih se lako dopliva.
Recommended Posts