nezvanova Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 ehej, morgana, kupate li se umoru? ja bi se danas taaaakoooo kupala :-)
Anonymous Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Sumnjam da se dole još uvek neko kupa. Ja sam se okupao prošlog petka, ljudi su me malo čudno gledali. Čak su i Rusi uglavnom odustali.Ovde je toplije nego što je bilo dole kad sam odlazio.
nezvanova Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 eh, kad' su nam i rusi odustali, znaci, zaista nije za kupanje :-)hvala ti!
morgana Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Znam neke koji ce danas da igraju picigin. Ali to su ekstremisti.Toplo je, more vjerovatno ima oko 21 CNezvanova, jel dolazis? :)
nezvanova Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 ne, na zalost ... samo vizueliziram te kreiram neke mentalne slike, pa mi treba informacija o temperaturi vode i mora :-) /ipak nisam bila na moru ove godine, bila sam u planinama jer mi je to bilo zbog zdravstvenog stanja bilo pozeljnije i korisnije, a sada sam npr. bas i mogla, mislim, nije pretoplo a i ja sam zavrsila sa hemioterapijom pa mi je i krvna slika dobra, no ipak se, iz raznoraznih razloga nismo organizovali da otputujemo/
morgana Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 super da si bila negdje gdje ti prija za zdravlje, a u hn se vidimo iduceg ljeta :)
bradilko Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 sad dosao sa mora.bijo sam pravi dupin.jos nekoliko se umocilo.bradilkonja citavih 3 puta
Anonymous Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ubiše pneumatske bušilice, kamioni, mešalice za beton i ostala mehanizacija. Mogao sam da se umesto silaska dole preselim na neko gradilište na Novom Beogradu, verovatno ne bih primetio razliku. Jedva čekam da se dokopam neke planine.
morgana Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 ako su to sto cujes radovi na kanalizacionoj mrezi, stace 15. juna
Anonymous Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Ma jok, sad sam u Krtolama, ne znam više šta grade ovde, mislio sam da je svaki kvadratni metar zauzet. Tek šta me čeka u Novom ne smem ni da zamislim. Inače, juče sam saznao da se Krtole ne zovu po krtolama, nego su se nekad zvale Krto, tu su živeli Grci, koji su pravili korpe od pruća i zvali ih krto, odatle naziv. edit: u stvari je Krtoli valjda pravilno. Edited June 6, 2014 by Anonymous
Anonymous Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Au, ponovo se otvorio onaj užas (valjda Admiral) na Škveru, nije radio prošle godine. Rose, Njivice i dobar deo HN-a nek' zaboravi na spavanje.
mustang Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 imali su celih 10 meseci da spavaju :) hoce li raditi forte mare?
boshoku Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 mene više brine da li će fercerat ona pljeskavidžarnica direktno ispod takav sam, šta ću
Recommended Posts