yolo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 pa bi utekla prvim lastinim busom nazad, ne bi imala nerve ni avion da sacekas.
luba Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 pa bi utekla prvim lastinim busom nazad, ne bi imala nerve ni avion da sacekas.girl can dream. drugo, ja ipak uvek imam knezevski tretman u laznoj pradomovini.True that.great minds think alike. mozemo da se djoramo, imam i ja nesto da zavrsim.
yolo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 a i ja serem. volim CG ali samo za opreznu igru skolice. ako promasis polje (obicno perfektno), ugazio si u vnogo.
ToniAdams Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) Dve nedelje zagledanosti u plavetnilo mora i nepregledne dubine najlepseg para oka ikada iznedrenog, sasvim dovoljno da se izleci dusa i spremi za nove zivotne oziljke.hvala na pozivu, ali nisam siguran da mogu da odvojim 2 nedelje.jerto gore lekovito djubre? Edited September 21, 2012 by ToniAdams
gervasius twinkleminkleson Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ta plaza ekshli ljepse izgleda tako sa smecem, nego inace.
MayDay Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 jeeeeeee! pocela mi druga sezona. https://www.youtube.com/watch?v=R2qVl3hNlbA
bergasa19 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 To se uvek prepozna.Godinje kraj Skadarskog jezera
*edited by mod Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Jel zna neko da li postoje neki brodici ili trajekti na relaciji Dubrovnik-CG i kolika bi im mogla biti cena? Ili sam ipak osudjen na Blue Line?
yolo Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 jedino da se privalis na jahtu zeljka mitrovica, vase komtrejda ili nekog slicnog.
Recommended Posts