September 9, 201212 yr pa bi utekla prvim lastinim busom nazad, ne bi imala nerve ni avion da sacekas.
September 9, 201212 yr pa bi utekla prvim lastinim busom nazad, ne bi imala nerve ni avion da sacekas.girl can dream. drugo, ja ipak uvek imam knezevski tretman u laznoj pradomovini.True that.great minds think alike. mozemo da se djoramo, imam i ja nesto da zavrsim.
September 9, 201212 yr a i ja serem. volim CG ali samo za opreznu igru skolice. ako promasis polje (obicno perfektno), ugazio si u vnogo.
September 21, 201212 yr Dve nedelje zagledanosti u plavetnilo mora i nepregledne dubine najlepseg para oka ikada iznedrenog, sasvim dovoljno da se izleci dusa i spremi za nove zivotne oziljke.hvala na pozivu, ali nisam siguran da mogu da odvojim 2 nedelje.jerto gore lekovito djubre? Edited September 21, 201212 yr by ToniAdams
June 30, 201311 yr Jel zna neko da li postoje neki brodici ili trajekti na relaciji Dubrovnik-CG i kolika bi im mogla biti cena? Ili sam ipak osudjen na Blue Line?
June 30, 201311 yr jedino da se privalis na jahtu zeljka mitrovica, vase komtrejda ili nekog slicnog.