Jump to content

Featured Replies

U medjuvremenu, preksinoc otvorena Pivnica 2 [izmedju staaare Pivnice i Jahtinga, nemam pojma kako se stvarno zove kafic]. Radovi su trajali otprilike kao i epohalni poduhvat poplocavanja setalista. I mislim da josh nisu sve zavrsili, ali eto, konacno su poceli da rade.
:DPa to se ekipa iz pivnice otela kontroli i ušla u sopstveni biznis. Sviđa mi se mini-pivnica (svirao je Thom Yorke kad sam seo), jedino što su preblizu jahtinga, ukoliko se nekom nesrećom tamo pojavi daniluška mogu slobodno da zatvaraju kafanu.

Sam da javnem asiku da imam dasku za secenje :lolol:

p1080006x.jpgNetaknuta priroda na 900 nmv.
Sam da javnem asiku da imam dasku za secenje :lolol:
:fur:
p1080006x.jpgNetaknuta priroda na 900 nmv.
mora da je ruska stoka

ja sam jedina osoba koja nije uspjela da vidi nijednog zeca na mamuli vratila sam se kuci bez vecere <_<

Kažu da galebovi tu napadaju kao u psihu. Valjda legu jaja. Ja to nikad nisam doživeo.

je l se može doći do Dobre luke il je već udarena ograda?

Dve nedelje zagledanosti u plavetnilo mora i nepregledne dubine najlepseg para oka ikada iznedrenog, sasvim dovoljno da se izleci dusa i spremi za nove zivotne oziljke.
Jebi me. Sad.

ajajajajaj, kakav post. dva. koliko ti je trajalo letovanje? :)

Dve nedelje zagledanosti u plavetnilo mora i nepregledne dubine najlepseg para oka ikada iznedrenog, sasvim dovoljno da se izleci dusa i spremi za nove zivotne oziljke.
volim te :wub:
je l se može doći do Dobre luke il je već udarena ograda?
koliko sam cula moze, ali izvor nije bio sasvim siguran

prso si hoste.

nije prso nego sigurno nesto treba da radi, pa ga mrzi.uvek minijaturne postove pise u takvim trenucima, proveri na searchu.al da zvuci seksi, jeste. sutra bih otisla u przno ili tako nesto.