Anonymous Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 U medjuvremenu, preksinoc otvorena Pivnica 2 [izmedju staaare Pivnice i Jahtinga, nemam pojma kako se stvarno zove kafic]. Radovi su trajali otprilike kao i epohalni poduhvat poplocavanja setalista. I mislim da josh nisu sve zavrsili, ali eto, konacno su poceli da rade. :DPa to se ekipa iz pivnice otela kontroli i ušla u sopstveni biznis. Sviđa mi se mini-pivnica (svirao je Thom Yorke kad sam seo), jedino što su preblizu jahtinga, ukoliko se nekom nesrećom tamo pojavi daniluška mogu slobodno da zatvaraju kafanu.
assück Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Sam da javnem asiku da imam dasku za secenje
banecare1 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Netaknuta priroda na 900 nmv.mora da je ruska stoka
morgana Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 ja sam jedina osoba koja nije uspjela da vidi nijednog zeca na mamuli vratila sam se kuci bez vecere <_<
Anonymous Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Kažu da galebovi tu napadaju kao u psihu. Valjda legu jaja. Ja to nikad nisam doživeo.
maheem Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 je l se može doći do Dobre luke il je već udarena ograda?
dig_chohano Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dve nedelje zagledanosti u plavetnilo mora i nepregledne dubine najlepseg para oka ikada iznedrenog, sasvim dovoljno da se izleci dusa i spremi za nove zivotne oziljke.Jebi me. Sad.
pt 2.0 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 ajajajajaj, kakav post. dva. koliko ti je trajalo letovanje? :)
maheem Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dve nedelje zagledanosti u plavetnilo mora i nepregledne dubine najlepseg para oka ikada iznedrenog, sasvim dovoljno da se izleci dusa i spremi za nove zivotne oziljke.volim te
morgana Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 je l se može doći do Dobre luke il je već udarena ograda?koliko sam cula moze, ali izvor nije bio sasvim siguran
luba Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 nije prso nego sigurno nesto treba da radi, pa ga mrzi.uvek minijaturne postove pise u takvim trenucima, proveri na searchu.al da zvuci seksi, jeste. sutra bih otisla u przno ili tako nesto.
Recommended Posts