Jump to content

Featured Replies

Kupaj se u pivu

od 12. septembra :)ako budu, bice pakao, ukoliko ne padne kisa i ne pripuni jadnjikavi hnovski rezervoar iz koga se napajamo 4 h dnevno u vrijeme restrikcijavlada cg treba ovih dana da pregovara sa hrvatskom da se posao zbog koga ce oni i trebinjci da nam ukinu vodu odlozi za oktobarorderka, vidi sa vlasnikom apartmana ima li kojim slucajem svoj rezervoaredit, retard sam, isto ovo pise u clanku, al ja nisam bila dogurala dalje od naslova :D

Edited by morgana

On 21. 8. 2012. at 20:02, morgana said:
od 12. septembra :)
bas sam kurate srece, samo cu se 3 dana kupati u pivu :(

Izgleda da ima sanse da se restrikcije odlozi za neka bolja vremena, kad kisa malo padne. Hrvatska Elektroprivreda ima 1 razumjevanje za potencijalnu humanitarnu katastrofu.

On 22. 8. 2012. at 21:49, FRhost said:
Sta valja od kafana sa morskom ranom tu negde od Budve do Herceg Novog, najbolje oko Porta Montenegro? Nije bitno da l je fensi ili musavo, samo da valja.
Prčanj - Bokeški gušti

jel racunas i boku u fullu?catovica mlini

e pa eto, catovica mlini i stari mlini. neki gotivan seafood neces naci u tivtu. mislim, ako ces mainstream hobotnaju ili oradu ima jedan na rivi, gde stoji brod jadran. imas nekoliko basti u nizu, a ovaj je jedini onako sa hostesama (prosle godine bila jedna lepotica da padnes), recimo treci s leva kad se gleda s mora. ali su im skampi bili ocaj zivi..prosle godine u porto montenegro je bilo samo dva restorana, od kojih je jedan sluzio dobru morsku klopu, ali je zatvoren ove godine. drugi je italijanski koji i dalje radi. otada je valjda prekrojeno i napravljeno jos ugostiteljskih objekata, pa cu ja da zovem ove moje iz PM da proverim je l postoji nesto na visini zadatka.a kad vozis iz budva ka nama, videces u pastrovicima s leve strane tablu za restoran 'cherry'. nema morske hrane, ali moci ces da uzivas u jagnjetini sa crnogorskom pozicijom i opozicijom.

je ne bi preporucio stari mlin u ljutoj, meni tamo bolji kolaci (peraska torta) od ribenego hoste, idi pravo na puro beach, ima tamo sve sto ti treba.

On 23. 8. 2012. at 2:14, MayDay said:
prosle godine bila jedna lepotica da padnes
Ako se Bigej tamo pojavi, ima ona da padne.
  On 23. 8. 2012. at 7:02, gazza1 said:
nego hoste, idi pravo na puro beach, ima tamo sve sto ti treba.
lulz

U Portu Montenegro imaju samo tri restorana. Ne mogu da verujem. Jedan je sa fazon burgerima, drugi sa pastom, biftecima i kao imaju i skampe, a treci je japanski & ostala azijska kuhinja.Ako bas mora Tivat, onda Montenegrino. Neces moci da omasis veliki restoran u obliku broda koji se zove Prova. E pa tu preko puta tog sto izgleda ko brod je Montenegrino, sto je najpristojnije sto se moze dobiti od riblje hrane u Tivtu.

pitanjceda li je neko od CG forumaša u mogućnosti da mi snimi večeras Dnevnik2 RTCG i okači na net?

dok ti ne odgovori neko ko jeste u mogucnosti da snimi dnevnik (ja nisam), evo ti linkhttp://www.rtcg.me/vijesti/dnevnik2.htmlna kome mozes da ga vidismada, naravno, tebi mozda treba cim prije, a na sajtu se pojavljuje sa zakasnjenjem. u tom slucaju se izvinjavam na beskorisnom odgovoru.

e hvala, super je ovo, skinucu sa sajta kada ga okace. :thumbsup: