Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted (edited)

od 12. septembra :)ako budu, bice pakao, ukoliko ne padne kisa i ne pripuni jadnjikavi hnovski rezervoar iz koga se napajamo 4 h dnevno u vrijeme restrikcijavlada cg treba ovih dana da pregovara sa hrvatskom da se posao zbog koga ce oni i trebinjci da nam ukinu vodu odlozi za oktobarorderka, vidi sa vlasnikom apartmana ima li kojim slucajem svoj rezervoaredit, retard sam, isto ovo pise u clanku, al ja nisam bila dogurala dalje od naslova :D

Edited by morgana
Posted
od 12. septembra :)
bas sam kurate srece, samo cu se 3 dana kupati u pivu :(
Posted

Izgleda da ima sanse da se restrikcije odlozi za neka bolja vremena, kad kisa malo padne. Hrvatska Elektroprivreda ima 1 razumjevanje za potencijalnu humanitarnu katastrofu.

Posted
Sta valja od kafana sa morskom ranom tu negde od Budve do Herceg Novog, najbolje oko Porta Montenegro? Nije bitno da l je fensi ili musavo, samo da valja.
Prčanj - Bokeški gušti
Posted

e pa eto, catovica mlini i stari mlini. neki gotivan seafood neces naci u tivtu. mislim, ako ces mainstream hobotnaju ili oradu ima jedan na rivi, gde stoji brod jadran. imas nekoliko basti u nizu, a ovaj je jedini onako sa hostesama (prosle godine bila jedna lepotica da padnes), recimo treci s leva kad se gleda s mora. ali su im skampi bili ocaj zivi..prosle godine u porto montenegro je bilo samo dva restorana, od kojih je jedan sluzio dobru morsku klopu, ali je zatvoren ove godine. drugi je italijanski koji i dalje radi. otada je valjda prekrojeno i napravljeno jos ugostiteljskih objekata, pa cu ja da zovem ove moje iz PM da proverim je l postoji nesto na visini zadatka.a kad vozis iz budva ka nama, videces u pastrovicima s leve strane tablu za restoran 'cherry'. nema morske hrane, ali moci ces da uzivas u jagnjetini sa crnogorskom pozicijom i opozicijom.

Posted

je ne bi preporucio stari mlin u ljutoj, meni tamo bolji kolaci (peraska torta) od ribenego hoste, idi pravo na puro beach, ima tamo sve sto ti treba.

Posted
prosle godine bila jedna lepotica da padnes
Ako se Bigej tamo pojavi, ima ona da padne.
Posted
nego hoste, idi pravo na puro beach, ima tamo sve sto ti treba.
lulz
Posted

U Portu Montenegro imaju samo tri restorana. Ne mogu da verujem. Jedan je sa fazon burgerima, drugi sa pastom, biftecima i kao imaju i skampe, a treci je japanski & ostala azijska kuhinja.Ako bas mora Tivat, onda Montenegrino. Neces moci da omasis veliki restoran u obliku broda koji se zove Prova. E pa tu preko puta tog sto izgleda ko brod je Montenegrino, sto je najpristojnije sto se moze dobiti od riblje hrane u Tivtu.

Posted

pitanjceda li je neko od CG forumaša u mogućnosti da mi snimi večeras Dnevnik2 RTCG i okači na net?

Posted

dok ti ne odgovori neko ko jeste u mogucnosti da snimi dnevnik (ja nisam), evo ti linkhttp://www.rtcg.me/vijesti/dnevnik2.htmlna kome mozes da ga vidismada, naravno, tebi mozda treba cim prije, a na sajtu se pojavljuje sa zakasnjenjem. u tom slucaju se izvinjavam na beskorisnom odgovoru.

Posted

e hvala, super je ovo, skinucu sa sajta kada ga okace. :thumbsup: