ToniAdams Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ja povratnu nesto malo preko 12000u je!ako je tolko, idem vala pokvasiti dupe!
pt 2.0 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Užasno mi se ide u BarBar?B A R???jesi li siguran da si dobro napisao ime mesta?
Anonymous Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Kažu da se veoma upristojio poslednjih godina. Nisam bio davno, nikako ne postižem, pa ne mogu da potvrdim.
pt 2.0 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Kažu da se veoma upristojio poslednjih godina. Nisam bio davno, nikako ne postižem, pa ne mogu da potvrdim.ni ja zapravo. 20 punih godina. samo je to letovanje bilo onako, baš upečatljivo loše... gledam slike upravo.
nezvanova Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) xexexe..ja dok sam bila u novome, dobro odmerila sve plavuse, narocito tu oko nautice i do-do poslasticarnice :-). no, nijedna mi nije izgledala dovoljno pametno da bi mogla biti nasa morgana. anonimusa sam videla bas tu negde/al' ne ovo godine/, pisao je i citao forum, pa ga prepoznala :-) Edited July 28, 2012 by nezvanova
Kampokei Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Jos jedan Novoljubitelj. Jaaako volim kad se iz naseg stancica na Savini spustim jutrom na Trg, pa kupim i Vijesti i Dan i lagano ispijam jutarnju kafu. Vec odradjeno pre mesec dana, a za kojih nedelju dana idemo jos jedan krug.
gervasius twinkleminkleson Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Bar je ok ekshli, bio sam par puta u zadnjih par godina. Doduse, svaki put na po par sati, ne znam da li bih se odlucio da tamo provedem par dana or something...Lijepo sto toliko ljubitelja Novog ima. Dogovorite se ko ga najvise voli, pa da se mjenjamo, ja bi rado u BG :P
morgana Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) xexexe..ja dok sam bila u novome, dobro odmerila sve plavuse, narocito tu oko nautice i do-do poslasticarnice :-). no, nijedna mi nije izgledala dovoljno pametno da bi mogla biti nasa morgana. anonimusa sam videla bas tu negde/al' ne ovo godine/, pisao je i citao forum, pa ga prepoznala :-):Dnisam plava trenutno, nego sivosmedja. to je kamuflazni manevar kome sam pribjegla jer sam prestala da nosim naocare za vid. vazno je poslati sliqu u svijet!ali lokaciju si pogodila, uglavnom budem na skveru.(imam i ja teoriju ko je anonimus, inace :D) Edited July 28, 2012 by morgana
bergasa19 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Bar mi je izmedju svega ostalog ostao u secanju po hladnjikavim nocima i dobrom spavanju.Hvala Rumiji <_<
Anonymous Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 xexexe..ja dok sam bila u novome, dobro odmerila sve plavuse, narocito tu oko nautice i do-do poslasticarnice :-). no, nijedna mi nije izgledala dovoljno pametno da bi mogla biti nasa morgana. anonimusa sam videla bas tu negde/al' ne ovo godine/, pisao je i citao forum, pa ga prepoznala :-)Verovatno prošle, dosta sam tada tamo vremena provodio na vajrlesu, malo su mi se ove godine ti Skveraši smučili, zabavno je neko vreme gledati to grandiozno gubljenje vremena, ali samo neko vreme.(imam i ja teoriju ko je anonimus, inace :D)Pa to nije neki problem, pošto se dole pojavim prvi, a odem poslednji.
kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 JoJaaako volim kad se iz naseg stancica na Savini spustim jutrom na Trg, pa kupim i Vijesti i DanPolitiku i lagano ispijam jutarnju kafu. identično, skoro
Recommended Posts