December 19, 2024Dec 19 danas mi slava pa imam free day. otisao na more. suncam se ali necu jos dugo. talijani su nam poslali oblake umesto mocarele 🤣 🏊 sam malo. ladna al sam morao. neki rus ima jedno 3 puske. dabogda ne ulovio nista. evo ga jos se pracaka. ima onu bovicu pa ga vidim u daljini, oca mu jebem Edited December 19, 2024Dec 19 by bradilko
December 29, 2024Dec 29 evo nekoliko i od mene od pre desetak dana. 15ak stepeni, komotno posle prvog kilometra moze setnja u kratkim rukavima. moja tura je po oko 10km. po pekingu to lako ide - vel'ki grad i ravno. dolje sam morao ici ko lokalni autobusi: HN-Igalo-HN i Budva-Becici-Budva ovogodisnji rod citrusa. kazu moji koliko god da beru oni, komsije i slucajno prolaznici, drvo se i dalje zuti
January 25Jan 25 vidi se i jedrenjak jadran za koji kaze hrvatska vlada pripada hrvatskoj. to su ova 3 jarbola desno. levo su mucene barke na suvom vezu, vecinom zaboravljene i pri kraju. morao sam da iskasapim/ kropujem fotografiju zbog ogranicenja memorije
January 30Jan 30 https://ibb.co/XrPMtqN0 jebem li ga ne znam da li se vidi kuca vujovica iz 1930-e. danas blejao po cetinju. tuzno cetinje ali volim taj gradic i te ljude tamo( osim naravno dps olosa i njihovih satelita sdp/sd/lscg) najjace kad progoborim a to je ekavski a znam gde je bogdanov kraj i da je tamo bio zatvor, pa kuca jovana tomasevica ( prvi sef komunisticke partije u cg), pa banski stanovi i takve stvari. pa im to malo cudno, pa znam te nahije, sela okolna, pa zicara gde mi je djed odbranio taj vrh zvani kuk od okupatora austrijskih u ww1 jos mi pokojni teca znameniti narodni heroj.. ti ljudi tamo su zeljni ljudskog odnosa, pristupa. oni su tako najezeni jer su sigurno osetili odijum prema njima zbog dps/sdp/sd/lscg kriminalaca. turobno je cetinje danas. policijska vozila stoje na tom jedinom bulevaru, ovamo ka parku isto. no prezivece se i to Edited January 30Jan 30 by bradilko
March 9Mar 9 izgleda da se pojavio " investitor" da izbetonira i ovu lepotinju gde idem da se kupam. vec su ogradili i napisali privatni posed. na prevaru su kupili sve ovo da im sve po spisku i ovima sto su prodali i kupili