Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, beyoncé said:

jel može CG granica da se pređe samo sa srpskom ličnom kartom ili mora da se nosi i pasoš?

može samo sa ličnom kartom

Posted

ja mislim da ako ne doleces iz beograda mora pasos na granici. 

Posted

Pre 4 dana bio kolima i prolazi se na LK...

Ako ides kolima videcer red slepera koji se ne mrdaju, lagano kreni u preticanje svih njih i doci ces na rampu...

Inace neverovatno koliko je kretenski "resen" taj prelaz....

Posted
17 minutes ago, Frank Pembleton said:

Pre 4 dana bio kolima i prolazi se na LK...

Ako ides kolima videcer red slepera koji se ne mrdaju, lagano kreni u preticanje svih njih i doci ces na rampu...

Inace neverovatno koliko je kretenski "resen" taj prelaz....

Kretenski je resen sa srpske strane koja ga izgleda demonstrativno smatra privremenim, naravno na stetu sopstvenih gradjana prinudjenih da satima dzedze na suncu...

U svakom slucaju preporuka za bezanje na prelaz na Jabuci i nstavak putovanja preko Zabljaka sa sve Durmitorom: oni koji bi posto-poto na Podrogoricu mogu, cim predju most na Durdjevica Tari da skrenu ka Mojkovcu i dobrim putem uz kanjon Tare izadju na put ka Podgorici, vozeci mozda 30-ak km duze...

Posted

ide se vozom, ko zna kakva pravila važe za tu opciju

poneće se i pasoš za svaki slučaj onda

Posted
33 minutes ago, namenski said:

Kretenski je resen sa srpske strane koja ga izgleda demonstrativno smatra privremenim, naravno na stetu sopstvenih gradjana prinudjenih da satima dzedze na suncu...

U svakom slucaju preporuka za bezanje na prelaz na Jabuci i nstavak putovanja preko Zabljaka sa sve Durmitorom: oni koji bi posto-poto na Podrogoricu mogu, cim predju most na Durdjevica Tari da skrenu ka Mojkovcu i dobrim putem uz kanjon Tare izadju na put ka Podgorici, vozeci mozda 30-ak km duze...

Da to smo svi primetili u kolima, RS se ponasa u fazonu:

Sve je ovo privremeno, dozvace se oni pameti...

:frust:

Posted
14 hours ago, beyoncé said:

ide se vozom, ko zna kakva pravila važe za tu opciju

poneće se i pasoš za svaki slučaj onda

isto sve. može sa ličnom kartom

Posted (edited)

Večeras pevao Šako Polumenta.

Aca Lukas bio preksinoć.

Edited by Anonymous
Posted

ne mogu da verujem da sam

propustila acu lukasa :laugh: 

Posted

Moze samo sa LK naravno. Al ponesi pasos pa da mozes da skoknes do CRO ili ALB.

Posted (edited)
On 4.6.2018. at 22:36, Anonymous said:

Odvratno je na Luštici.

kako je na Veslu?

mi planiramo sledece nedelje..

Edited by ivy
Posted (edited)

Goluzdravo od proslogodisnjeg pozara ali polako ze prozelenjava makija. A kad si dole na Veslu sta te briga za dalju okolinu. Ja sedim u svom selu gde je sve isto kao i pre 30 godina. Do Rosa sidjem samo da isplivam kera i popijem kafu kod Joska, a i tamo mi sve isto kao i uvek jer do Acove Fortice ni ne odem.

Edited by foto
Posted

ala uzivam.ljusti kisa.pijuckam pivce..

ne zatvaram rj meljem kao navijen, jos malo pocinjem ples hahaha.

Posted

Danas su i Kotor i Tivat bili pod saobracajnim kolapsom. Ja ne silazim sa mog brda dok bude bilo icega u frizideru. 

Lustica-Kotor-Tivat-Lustica 4 sata u kolima. Nisam imao bensedin u kolima a veoma bi mi koristio. Gde ide sav onaj narod ja ne znam.