Jump to content
IGNORED

Mad Men

korindjar

Recommended Posts

Posted

Nekako sam se ponadao, ali trt. Tehnički je sve odlično urađeno, ali što se same radnje tiče, nekako mi se ništa ne dešava, sve se ponavlja i reciklira. Bolje rečeno kotrlja. Drejper je opet razočarao i izneverio još jednu ženu, jedino što sad nema posao u koji bi pobegao pa ga je to omelo čak u toj meri da umoči sa strane. Pegi i Džoan i dalje ne mogu ništa da urade, jer su žene (iako sam očekivao da ću do kraja serije da vidim Pegi na čelu firme). Rodžer isto tapka u mestu. Od Pita Kempbela sam imao dosta očekivanja, ali i tu je relativno mlako.

Posted

Jel gleda neko film koji trenutno ide na Pinku 2?

Matematički izraženo:

MV5BMjA2MzA4NTY1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjIw: MV5BMTg1MTIwODYwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwNjAw= MV5BMjE0MTk3ODUyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTUy:MV5BMjAyMDM2ODExNF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTI2

Posted (edited)

Nadam se da sam jedini ali sve su mi fotke: 

Referral Denied

Edited by McCabe
Posted

Kad amater hotlinkuje slike sa imdb-a :D

Nothing in Common (1986) : Mad Men (2007) = Skin Deep (1989) : Californication (2007)

Meni nije jasno ni ovako, ali ajde...

Posted

A be kod mene se vidi!

Ako treba, pojasniću :)

Posted

Kod tebe se vidi zato što su ti slike još u kešu, ali imdb je jedan od onih sajtova, mislim da nikad nije dozvoljavao da im se slike dele. Evo npr. ako ja ubacim ovu sa naslovne strane...

MV5BMTc1MjQ3ODAyOV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjI1

... niko osim mene neće moći da je vidi.

Posted (edited)

flower situation je skroz bezveze

upravo sam se sjetila da nisam odgledala kraj prethodne sezone :D

Edited by morgana
Posted

E pa zato ne razumeš flower situation, propustila si kulminaciju romanse između Peggy i Ted Chaoughuaua za koju apsolutno nikog nikad nije bilo briga :yawn2:

Posted

Meni je epizoda bila super sa onim dijalogom u restoranu i Donovom akcijom da ne plati. Najviše volim te dvosmislene psihološke detaljle u Mad Menu. Zato ga i gledam. 

Ipak, mislim da se slažem sa vama i da serija u poslednje dve sezone ima neki "počasni krug" fazon. Bojim se da postoji šansa da ćemo nakon finala reći: trerbalo je da završe sa give my oldfashioned.

Ovako je ulog drastično podignut. Očekujem nešto epohalno.

Posted

Hehehe, stvarno!

Mali poučak, takozvani grohotnik  ^_^

Posted

Druga epizoda vaistinu slaba.

Pegi i cvece, zaobilzaenje Pita, menjanje sekretarica... bezveze. Niti duhovito niti nas ikuda vodi. Eh, gde su one ranije bozicne epizode ili gazenje traktorom.

Jedino epizode sa Sali uvek vade stvar.

Posted (edited)

Meni je super što referiraju sami sebe u novoj iteraciji osvrta na četiri toka vremena: (1) vreme serije, (2) vreme u kome se snima serija, (3) protok vremena u serija i (4) protok vremena gledanja serije - i to na način koji sagledava sve njih u različitim vrstama ironije, redom: (1) druga strana kruga sadašnjice koji se vraća početnoj tački sa kritičkim osvrtom proisteklim iz iskustava puta, (2) druga strana kruga povratka u prošlost koja pogađa prave tačke kod publike i pronalazi svoje potencijale baš u formi same prošlosti, (3) vrzino kolo likova zarobljenih u radnju svedenu na tačku sa tačke istorijske perspektive čiji su oni deo i nisu ništa, (4) pojačana i ubrzana potreba publike za novinom...

Šteta što je odsustvo sposobnosti dovelo do ovog vrlo lukavog efekta i što nisu tako unapred planirali.

Edited by Ajant23