Jump to content
IGNORED

Mad Men

korindjar

Recommended Posts

Posted

сви на свадби, нико не гледа дрејпера  :mellow:

Posted

Pa kad je krš, dojadio i bogu i narodu.

Posted

сви на свадби, нико не гледа дрејпера  :mellow:

ja upravo pristavila. a cujem da je internet razocaran.

Posted

па оно, доста спора, нема превише дешавања, стандардна тако рећи

Posted

Internet nema pojma, meni je dosta dobra epizoda. Malo mi je trebalo vremena da pohvatam ko je gde i šta sa kim radi, kockice su se sklopile tek tamo negde kad je Freddie svratio kod Dona na doručak. 

Kao i uvek, Mad Men je najbolji kad nam likove predstavlja kroz njihov odnos prema poslu - Don, Peggy, Joan, itd. - svima su priče išle kroz posao, a ne kroz neke petparačke lične priče. To je in my book ogroman plus.

Mislim da u celoj prošloj sezoni nije bilo ovako solidne epizode. Završna scena odlična.

Posted

+1

tim bolja sto je uvod u sezonu

Posted

Internet nema pojma, meni je dosta dobra epizoda. Malo mi je trebalo vremena da pohvatam ko je gde i šta sa kim radi, kockice su se sklopile tek tamo negde kad je Freddie svratio kod Dona na doručak. 

Kao i uvek, Mad Men je najbolji kad nam likove predstavlja kroz njihov odnos prema poslu - Don, Peggy, Joan, itd. - svima su priče išle kroz posao, a ne kroz neke petparačke lične priče. To je in my book ogroman plus.

Mislim da u celoj prošloj sezoni nije bilo ovako solidne epizode. Završna scena odlična.

Odlicna epizoda kao stand alone piece.

Ono sto smeta je cirkularnost. Opet krecemo od nule. Svi su miserable.

Posted

+1

tim bolja sto je uvod u sezonu

Hmm, uvodi su uvek bili jaki, posle su nastajali problemi.

Posted

Pa ne možeš valjda još inovativni kontinuitet da tražiš od Mad Men, ipak je sedma sezona, u kakvom stanju da budu a da ga nismo već videli?

Da ne tupim opet kako već dve sezone tapkaju u mestu sa DD...

Posted

Pa ne možeš valjda još inovativni kontinuitet da tražiš od Mad Men, ipak je sedma sezona, u kakvom stanju da budu a da ga nismo već videli?

Da ne tupim opet kako već dve sezone tapkaju u mestu sa DD...

Ma, sad, tapkaju u mestu i sa Pegi, tu je barem bilo kontinuiranog napretka.

Rodzer..., dobro, on tapka od pocetka.

Uopste, opet se i 1969. provlaci taj gender issue, koji se, osim u epizodama sa Pegi, sada video i sa Dzoan.

Dobra epizoda, nema zbora, ali teme iste.

Pravi hit je stan u drvetu na brdu kod LA.

Posted

pegino zaglavljivanje je jedini logican pravac razvoja njenog lika. 

Posted

Slazem se.

Vec sam rekao da je epizoda dobra, a to ukljucuje i logican razvoj dogadjaja.

Samo kazem da je to more of the same.

Nema iznenadjenja.

Drugim recima, ne znam sta moze da se desi da probudi vow faktor. Moze da se nastavi savrseno ali da to ne bude uzbudljivo jer sve vec znamo.

Posted

Moze da bude zanimljivo. Dok nisu krenule neke jasne reference imao sam utisak da se izmedju dve sezone desio mini fast forward, tj. da su onako vec solidno u 1970-im.

Posted

Jbt ono je Niv Kembel u avionu! :o Čoveče, nisam je prepoznao, a sve vreme se mislih na koga mi liči.