Jump to content
IGNORED

Mad Men

korindjar

Recommended Posts

Posted
http://perezhilton.com/2012-09-10-jon-hamm-jennifer-westfeldt-walk-in-nyc-with-big-package#.UVi8PRx7LIy

http://jonhammswang.tumblr.com/

Posted

nije gledao niko, il sumirate utiske?

Posted

Šta je to sad već krenulo? :o Odo da kupujem.

Posted

Dobra epizoda, uvek mi je bila frka na početku sezone pošto svaku prethodnu obično završe dosta... konačno. Ali ipak me lako uvuku u sledeću. Rodger je kao i uvek majstor understated humora (It's MY funeral! Everybody out, party's over! :lol: ), Don odsutan kao i obično, čak je i Beti za promenu imala zanimljivu priču. Mala Šipka je baš porasla između ove i prošle sezone, njen brat sad već deluje kao da je 10 godina mlađi.

Posted

sjajna dvoepizoda, bas sam uzivao! drago mi je sto pegi ponovo ima dobru minutazu i sto jedina nije na 'zalasku'. u stvari, cak mi i beti po prvi put posle duze vremena bila simpaticna (je l samo meni bio smesan onaj njen bizar razgovor u krevetu?). previse bi bilo stvari za analizu, ali ne mogu da se setim dela koji mi se nije svideo...

Posted

Da je takav risque pillow talk demonstrirala u Donovom krevetu, ne bi on švrljao onoliko...

Posted
Rodger je kao i uvek majstor understated humora (It's MY funeral! Everybody out, party's over! :lol: )
meni je bio bolji kad je tesio sekretaricu.
Posted

A posle kad pita Dona "Šta je, nisi se dosta ispovraćao po mojoj mrtvoj majci (pa moraš malo i po klijentu)?" :DMa u svakoj sceni je čovek komedija, i kad pokušava da bude ozbiljan i kad se zajebava...

Posted
Dobra epizoda, uvek mi je bila frka na početku sezone pošto svaku prethodnu obično završe dosta... konačno. Ali ipak me lako uvuku u sledeću. Rodger je kao i uvek majstor understated humora (It's MY funeral! Everybody out, party's over! :lol: ), Don odsutan kao i obično, čak je i Beti za promenu imala zanimljivu priču. Mala Šipka je baš porasla između ove i prošle sezone, njen brat sad već deluje kao da je 10 godina mlađi.
Uh, potpuno razlicit utisak.Uvodne epizode set the scene za ono sto dolazi.Ovde nije bilo nicega, nikakovg pomaka u likovima. Ravno do dosadno.Uporediti ovu epizodu sa uvodnom iz rpsole sezone: ova novogidisnja partu nije ni prineti proslosezonskoj party u Donovom stanu uz zivu muziku i Meganin performans.
Posted

Pa kakav bi ti razvoj da vidiš u jednoj epizodi? Nastavili su sa Drejperom gde su stali, nezadovoljan svojim izmišljenim životom sa trophy wife a nesposoban da ga promeni, čita Dantea, mršti se na sve, first world frust. Svet usput ulazi u kasne šezdesete, deca odrastaju i osamostaljuju se dok razni Donovi i Rodžeri misle o starosti i uzaludnosti :) Mad Men je uvek bila atmosferična™ serija, ne očekuješ ne-znam-kakve uzbudljive zaplete, nego prosto ili pustiš da te uvuče ili ne pustiš. Meni je ovo sasvim dovoljno prijalo za početak.

Posted
Pa kakav bi ti razvoj da vidiš u jednoj epizodi? Nastavili su sa Drejperom gde su stali, nezadovoljan svojim izmišljenim životom sa trophy wife a nesposoban da ga promeni, čita Dantea, mršti se na sve, first world frust. Svet usput ulazi u kasne šezdesete, deca odrastaju i osamostaljuju se dok razni Donovi i Rodžeri misle o starosti i uzaludnosti :)Mad Men je uvek bila atmosferična™ serija, ne očekuješ ne-znam-kakve uzbudljive zaplete, nego prosto ili pustiš da te uvuče ili ne pustiš. Meni je ovo sasvim dovoljno prijalo za početak.
Da, ali je svaka uvodna epizoda dala naznake onoga sto sledi.Atmosfericnost da, ali istost ne. Ipak ovo nije egzistencijalisticka serija.
Posted

koja je najbolja sezona?ja zavrsavam 2., pa kontam da smanjim ocekivanja posto sam se bas nesto naprzio? odlicna serija, btw.

Posted

odlican pocetak seste sezone, moram veceras da odgledam i trecu epizodu cim izadje...