Jump to content
IGNORED

Mad Men

korindjar

Recommended Posts

Posted
Poco i ja da glem. Odma 8 komata odjednom.Isti sam Don Drejper, to svako vidi...
picka ti materina...
Posted

Mogu još 50 godina ovako, taman do današnjih dana...

Posted (edited)
Mogu još 50 godina ovako, taman do današnjih dana...
+1 i to je zapravo odlično! tek od skoro vidim koliko ovo podseća na sopranose. snažan motiv nepromenljivosti kod svakog lika. bolno gledanje kinseya, i nepodnošljivo šlajfovanje campbella.opet pljunuli mccann. ni ova sezona nije prošla bez toga. :Hail: Edited by McCabe
Posted
sto mi ide na zivac19528662.jpg
i treba, tako je dizajniran. ali kakve usnice. savrsen kasting.
Posted
i treba, tako je dizajniran.
dides u dupe :) imam pravo da se uzivim u seriju.
Posted

gospodeboze koliko je don draper sehi...ajajaaaj.

Posted
Ajajajaj indeed.300px-Jon_Hamm_November_20082.jpgjon-hamm-640x486.jpg
Posted

jeste...jos tako zapusten...ghhhhhhhh

Posted (edited)
Plus , komada više ;) A gdin Pit , ko ga je dizajnirao da je tako gadan lik, dobar je posao uradio. To je od vrste ljudi :yucky: što mi bude najkrvoločnije ideje u inače miroljubivoj glavi.od edita: sad tek vidim :D zasto li mi je neki Pol bio na umu umesto Pit :unsure: Edited by ljuttko
Posted

koja epizoda! zahuktavanje pred kraj sezonedon :wub: je potvrdio status "a knight in shining armor"(ako je postojala ikakva sumnja u to) i mada pete ubedljivo ostvaja prvo mesto u svim kategorijama besprizornog ponasanja, ne mogu da ne primetim da ni ostala momcad iz SCDP nisu daleko! Sa mozda izuzetkom kena.svi oni su i pored inicijalnog iznenadjenja i neodobravanja ucestvovali u podvodjenju!? :puke: znam, znam ona se sama prodala, ali morao je neko i da ponudi za sta.ipak! donovo ponasanje prema peggy je dno dna! i ako sam ikada bila ne necijoj strani i navijala u mad menu onda je to za nju sad + potpuno katarzicna oprostajna sekvenca i onaj neuspeli handshake. e da puno puno odlicnih dvostrukih referenci (wanting the only thing you cannot have) i odlicna montaza sa donovom posetom joan

Posted
koja epizoda! zahuktavanje pred kraj sezone
:D