kgmr Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Poco i ja da glem. Odma 8 komata odjednom.Isti sam Don Drejper, to svako vidi...picka ti materina...
Filipenko Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Mogu još 50 godina ovako, taman do današnjih dana...
Ryan Franco Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) Mogu još 50 godina ovako, taman do današnjih dana...+1 i to je zapravo odlično! tek od skoro vidim koliko ovo podseća na sopranose. snažan motiv nepromenljivosti kod svakog lika. bolno gledanje kinseya, i nepodnošljivo šlajfovanje campbella.opet pljunuli mccann. ni ova sezona nije prošla bez toga. Edited May 24, 2012 by McCabe
kgmr Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 sto mi ide na zivaci treba, tako je dizajniran. ali kakve usnice. savrsen kasting.
Lancia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 i treba, tako je dizajniran. dides u dupe :) imam pravo da se uzivim u seriju.
Filipenko Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 gospodeboze koliko je don draper sehi...ajajaaaj.Ajajajaj indeed.
ljuttko Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) gospodeboze koliko je don draper sehi...ajajaaaj.Plus , komada više ;) A gdin Pit , ko ga je dizajnirao da je tako gadan lik, dobar je posao uradio. To je od vrste ljudi što mi bude najkrvoločnije ideje u inače miroljubivoj glavi.od edita: sad tek vidim :D zasto li mi je neki Pol bio na umu umesto Pit Edited May 29, 2012 by ljuttko
lostfanforever Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 koja epizoda! zahuktavanje pred kraj sezonedon je potvrdio status "a knight in shining armor"(ako je postojala ikakva sumnja u to) i mada pete ubedljivo ostvaja prvo mesto u svim kategorijama besprizornog ponasanja, ne mogu da ne primetim da ni ostala momcad iz SCDP nisu daleko! Sa mozda izuzetkom kena.svi oni su i pored inicijalnog iznenadjenja i neodobravanja ucestvovali u podvodjenju!? znam, znam ona se sama prodala, ali morao je neko i da ponudi za sta.ipak! donovo ponasanje prema peggy je dno dna! i ako sam ikada bila ne necijoj strani i navijala u mad menu onda je to za nju sad + potpuno katarzicna oprostajna sekvenca i onaj neuspeli handshake. e da puno puno odlicnih dvostrukih referenci (wanting the only thing you cannot have) i odlicna montaza sa donovom posetom joan
Recommended Posts