Ryan Franco Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) očekuje se uskoro i ovo:http://www.youtube.com/watch?v=sookW2_DTvQnema direktne veze s mad manom ali nekima od vas ce biti zabavno.mislim na filipenka, konkretno. Edited April 30, 2012 by McCabe
Ryan Franco Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 nova epizoda mi je bila jako dobra. cela priča: dobijanje vs sticanje. roger dominira čitavom sezonom. i dalje mi para oči i uši kompletno odsustvo peginog klinca. btw zašto je dizajner oslovio megan sa jethro pre par epizoda? apropo tučnjave i dalje mi je scena preekspresivna za ono što se dešava pre i posle nje. takođe mi je potpuno neadekvatno donovo držanje u celoj priči. na kraju, najnlogičnije mi je što je pit u ove dve epizode nepromenjen. dobro, u prethodnoj se video na dve po sekunde. to je ono što generalno zameram seriji. ta iskakanja koja se završe kao slepe ulice. s druge strane, nema šanse da je to sve slučajno.
morgana Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 prosla epizoda je nelosa, daje zanimljive odnose izmedju generacija, polova i ideologija. mada meni ti odnosi vise nisu sami po sebi interesantni.evropoidni ennui je bio zanimljivmarksizam dodje kao kapric generisan viskom vremena i sredstavano dat je balans sa drugom stranom price, jasno nam je sta je amerika bila krajem 60tihsvidjela mi se scena kad pegi sretne megan na hodniku i cestita joj za hajnc, a ova dosta mrtva ladna produzi. jasno je da moze da ima sasvim licne razloge koje mi ni ne znamo, ali isto tako i da podrazumijeva status koji ima u firmi, a za koji se pegi kao zena izborila. volim kad se nagovijesti i evolucija a ne samo revolucija, mada mi je revolucija kao gledaocu zanimljivija.
lostfanforever Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) nisam imala kad pa odgledah 5x07 i 5x08 u cugu, i meni je ovo vrlo dobro, cak odlicnonajveca zamerka koju sam imala na sezonu do sad je bila da se likovi prate polovicno i da se krene u neku pricu koja se tako ostavi na pola puta da leluja u vazduhu i predje na sledecu, pa onda jos jednom ... i tako u krug ....sad mi se cini da su se svi ti loose ends povezali i to na vrlo prirodan i nenametljiv nacin.Imamo svega u pravim proporcijama i advertajzinga i privatnog zivota i office gossipa i novih klijenata i novih interesantnih epizoda (loved Alexis Bledel a i Julia je bila nelosa)Epirijski je potvrdjeno da mi daleko vise prija gledanje vise epizoda zaredom, ali imam i dijagnozu hronicnog neizdrza pa to retko praktikujem. A mozda su prosto ove epizoda stvarno kvalitetne i sezona 5 kida? :unsure:e da jedna od boljih scena ove sezone: Edited May 8, 2012 by lostfanforever
morgana Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 odlicna nova epizoda!pocetak doduse malo slabiji, ali druga polovina mi je bila vrh.
morgana Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 koliko je ovo dobro leglo na epizoduhttp://www.youtube.com/watch?v=tisjsgsgtZU
ljuttko Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 odlicna nova epizoda!pocetak doduse malo slabiji, ali druga polovina mi je bila vrh.Jel da da jeste :) Ja sam mislila da sam utripovala da pojava epizodnih, nekih naoko beznačajnih likova ili nekih kao beznačajnih replika medju glavnim likovima ipak znači nešto u kasnijim dogadjanjima a onda mi kasnije cela priča pokaže da baš jeste tako. Kao pištolj što visi u prvoj sceni na zidu u pozoruštu ;) Skroz jedna odličnost je ovo bila što se mene tiče.
morgana Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) :)ali kako je dobro oslikan duh novog vremena (za razliku od par prethodnih epizoda, prije svega one sa zivotnim posrnucima mladog pita kempbela, koja mi je grubo iskakala iz ostatka serijala. mada ja pricom o pitu i dalje nisam nimalo odusevljena)mozda pogledam jos jednom Edited May 9, 2012 by morgana
scab Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Uh, meni se svidja da gledam nesrecnog Pita koji vec pet sezona vija Dona u zelji da postane on, da bi sada kada konacno ima sve to poceo da mrzi Dona jer vise nije "onaj" lik. imao je bas sjajnih momenata u ovoj sezoni - onaj bolan raygovor u taksiju sa donom, jos bolnije "ja nemam nista" u liftu... ali mi je u svakom slucaju sada mnogo simpaticniji nego u prve dve sezone.
lostfanforever Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 pesma legla ko budali samar! pogotovu onaj deo gde don popizdi, gasi muziku, odlazi u sobu, black screen ... ali pesma nastavlja! pogledam obavezno jos jednom poslednjih par epizoda...a pete je uvek bio fun to watch, makar meni. poznajem par takvih ljudi koji uvek nesto jure i nikad ne dojure - zajeban pristup zivotu.
Budja Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 odlicna nova epizoda!pocetak doduse malo slabiji, ali druga polovina mi je bila vrh.Vidis, ne slazem se.Sve vreme sam gledao na sat.Losi, nategnuti dijalozi (Pegi i Megan u toaletu; Pit i onaj sa naocarima u ofisu).Bitlsi i prazan prostor umesto lifta, opet in your face poruka.
morgana Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 (edited) meni je skoro sve bilo bas smisleno nihilistickijedino sto ne mogu da provalim koja je vijest isla na radiju dok je megan bosa kuvala veceru, ali pretpostavljam neki crnjakedit: sto se tice megan i pegi u toaletu, slazem se, a ima i jos detalja u prvoj polovini epizode koji su slabunjavi Edited May 10, 2012 by morgana
Mp40 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Poco i ja da glem. Odma 8 komata odjednom.Isti sam Don Drejper, to svako vidi...
lostfanforever Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 nesto se razmisljam ovo je meni jedna od najboljih scena u madmenu uopste. tacno u centar (tj jedan od) celokupne serije. fenomenalno!http://www.youtube.com/watch?v=CkCzGBK3aWYa i bolno mi lici na real life, makar moj <_< nova epizoda- na meniju veceras!
Recommended Posts