hollow Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Pride, najviše je gotive, gle čuda, ti silni korisni ljudi iz marketinga...
Ryan Franco Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Kao što možeš primetiti, priča se o sezoni en ženeral®...Pa da ali mi nije jasno otkud tvoj povratak na baš tu scenu. Da li si naslutio neku posebnu simboliku koja je zatim izmakla?
Ryan Franco Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 pazi, ako dva čoveka u dva posta načine osvrt na istu scenu očito je da je scena značajna. moraću ponovo da pogledam.
Filipenko Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Sigurno je to, a ne do toga što je nekome značajna i vrhunac doživljaja, a nekome povod da se brže pokenja u WC jer nema šta da gleda.
Filipenko Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Svakako. Eto i ti treći, dešavanja legendarna, a niko se ne seća...
Filipenko Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Naprotiv, analitički je seciramo, od tolike je važnosti.
bergasa19 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Koliko misterioznosti oko priče o 1 marketinškoj agenciji, u kojoj je centralni lik neko ko se celog života bavio prevarama i "prodajom", do te mere da je prodao sebe za nekog drugog, i sada je najjači kreativac koji ništa ne radi po ceo dan i jebe sojke koje hoće.Da li shvatas sta si napisao?
Budja Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 epizoda je cist egzistencijalizamkoju godinu je kasno da se ubaci neka referenca na antonionija, ali legla bi sasvimradnja je glatko tekla, ali mi je ujedno bila malo smorna. pit kao don nekad, zena mu domacica kao beti, i sl. zijev. i (neuspjela) inicijacija u svijet odraslih muskaraca je bezveze.Tek sinoc odgledah tu epizodu.Peta sezona se pretvara u jednu od najboljih. Ova epizoda (muskarci) i prethodna (zene) su gotovo savrsene. Iz serije o tjanovitosti karaktera preslo se na visi, sto kazes, egzistencijalni nivo. Sta ko treba da bude, kakva su (nametnuta?) ocekivanja.I ponosni otac i svaler i zajebant iz reklame za pivo (fudbalska epizoda u pabu) i majstor u kuci. I oni koji su naizgled drugaciji to nisu, drugaciji su jer ne mogu adekvatno da ucestvuju u tom takmicenju.Zanimljiva je tvoja paralela Pita sad i Dona nekad, i Pita koji hoce da bude Don, i Dona koji hoce da bude Pit (sua u oku kada vidi bebu). Ta isprepletana, sukobljena ocekivanja.
Budja Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 meni je ovo bila najgluplja scena u istoriji mad menaNe slazem se uopste. Vec objasnih.
Budja Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 znaci strasnoOdgledah sestu epizodu. Znacajno slabija od prethodne dve. Suvise in your face i bez suptilnosti (kojom su prethodne dve obilovale).
morgana Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 pa damislim, nisam ja odusevljena ni proslom, ali ova mi je bas za klasu ispod
Recommended Posts