Jump to content
IGNORED

Mad Men

korindjar

Recommended Posts

Posted
Pride, najviše je gotive, gle čuda, ti silni korisni ljudi iz marketinga... :fantom:
:isuse:
Posted
Kao što možeš primetiti, priča se o sezoni en ženeral®...
Pa da ali mi nije jasno otkud tvoj povratak na baš tu scenu. Da li si naslutio neku posebnu simboliku koja je zatim izmakla?
Posted

Pa spomenuo ju je scab samo post ranije.

Posted

pazi, ako dva čoveka u dva posta načine osvrt na istu scenu očito je da je scena značajna. moraću ponovo da pogledam.

Posted

Sigurno je to, a ne do toga što je nekome značajna i vrhunac doživljaja, a nekome povod da se brže pokenja u WC jer nema šta da gleda.

Posted

Oba forumaša su joj dala na značaju!

Posted

Svakako. Eto i ti treći, dešavanja legendarna, a niko se ne seća...

Posted

Pa ne pričamo džabe o toj sceni, rekao bih.

Posted

Naprotiv, analitički je seciramo, od tolike je važnosti.

Posted
Koliko misterioznosti oko priče o 1 marketinškoj agenciji, u kojoj je centralni lik neko ko se celog života bavio prevarama i "prodajom", do te mere da je prodao sebe za nekog drugog, i sada je najjači kreativac koji ništa ne radi po ceo dan i jebe sojke koje hoće.
Da li shvatas sta si napisao?
Posted
epizoda je cist egzistencijalizamkoju godinu je kasno da se ubaci neka referenca na antonionija, ali legla bi sasvimradnja je glatko tekla, ali mi je ujedno bila malo smorna. pit kao don nekad, zena mu domacica kao beti, i sl. zijev. i (neuspjela) inicijacija u svijet odraslih muskaraca je bezveze.
Tek sinoc odgledah tu epizodu.Peta sezona se pretvara u jednu od najboljih. Ova epizoda (muskarci) i prethodna (zene) su gotovo savrsene. Iz serije o tjanovitosti karaktera preslo se na visi, sto kazes, egzistencijalni nivo. Sta ko treba da bude, kakva su (nametnuta?) ocekivanja.I ponosni otac i svaler i zajebant iz reklame za pivo (fudbalska epizoda u pabu) i majstor u kuci. I oni koji su naizgled drugaciji to nisu, drugaciji su jer ne mogu adekvatno da ucestvuju u tom takmicenju.Zanimljiva je tvoja paralela Pita sad i Dona nekad, i Pita koji hoce da bude Don, i Dona koji hoce da bude Pit (sua u oku kada vidi bebu). Ta isprepletana, sukobljena ocekivanja.
Posted
meni je ovo bila najgluplja scena u istoriji mad mena
Ne slazem se uopste. Vec objasnih.
Posted
znaci strasno
Odgledah sestu epizodu. Znacajno slabija od prethodne dve. Suvise in your face i bez suptilnosti (kojom su prethodne dve obilovale).
Posted

pa damislim, nisam ja odusevljena ni proslom, ali ova mi je bas za klasu ispod